Napi horoszkóp július 17.: a Kosoknak nehéz döntést kell meghozniuk, a Rákok hirtelen válnak népszerűvé

Borítókép: Napi horoszkóp július 17.: a Kosoknak nehéz döntést kell meghozniuk, a Rákok hirtelen válnak népszerűvé
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP július 17.

KOS (március 21-április 20)

Nem egyszerű a döntés, amit meg kell hoznod, épp ezért próbálod egyre jobban elodázni a dolgot. Hiába halogatod azonban minél tovább, pontosan tudod, hogy hamarosan ki kell mondanod az igent vagy a nemet. Az lebegjen a szemed előtt, hogy a döntésed nem feltétlenül fogja negatív irányban befolyásolni az életedet, koncentrálj arra, hogy új és kellemes élmények várnak rád!

BIKA (április 21-május 21)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ráadásul befolyásolja a hangulatodat az is, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ebben az ügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül aazt fújják, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem a te cipődben járnak. Pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el és megszabadulj végre a tehertől. Ne foglalkozz senkivel, és tedd azt, amit jónak látsz!

IKREK (május 22-június 21)

Nem úgy alakul a magánéleted, mint ahogyan azt eltervezted, s ez kissé elkeserít. Nem szabad azonban emiatt sokáig csüggedned, ne ragadj meg a múltban, sokkal inkább érdemes a jövőbe tekintened, mert új lehetőségek, új élmények várnak rád azokkal az emberekkel, akik talán az új szerelmet is elhozzák majd neked. Ha így tekintesz a helyzetre, sokkal inkább tudsz optimistán gondolni az egészre.

RÁK (június 22-július 22)

A környezeted elismeréssel tekint rád, mert olyasmit tettél a szűkebb közösséged érdekében, amit mások nem mertek – talán nem is tudtak – volna ilyen bátran megtenni. Ezért most sokan a világ megmentőjét látják benned, maradj azonban két lábban a földön, kezeld helyén az elismeréseket, mert a nagyképűsködés nem igazán vonzó emberi tulajdonság. Élvezd természetesen a sikert, hisz az a te nevedhez fűződik, ne időzz azonban túl sokat a reflektorfényben, mert el fog vakítani!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, belefáradtál abba, hogy másoktól függsz. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj a többiektől, indulj el a saját utadon, és ne engedd többé, hogy mások bármilyen tekintetben magukhoz láncoljanak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Sokkal jobban alakul a mai programod, mint amire reggel számítottál, ezért valahogyan még a nap is szebben süt, nem árnyékolhatja be semmi és senki a jókedvedet. Úgy tekints erre a napra, hogy ma minden sikerülhet, hisz ha ennyire fel vagy töltve, minden nagyon olajozottan tud működni! A jókedved és pozitív gondolkodásod másokra is hatással lesz, a társaságod felvillanyozza az embereket körülötted. Ne hagyd, hogy bárki kedved szegje a mai napon!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasmiről próbálod meggyőzni a környezetedet, amivel kapcsolatban soha nem fognak veled egyetérteni. Emiatt kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén vállalod a véleményedet, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Minden ember önmagában egyedi értéket képvisel, s az, hogy ez kiben vált ki pozitív érzelmeket, s kiben ellenszenvet, igen gyakran szubjektív. Pontosan emiatt nem érdemes különösebben győzködnöd olyanokat, akik nyilvánvalóan elfogultak valamilyen irányban, s képtelen objektíven megítélni téged. Higgy magadban és az álmaidban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A barátaid olyasmire próbálnak rávenni, amit még életedben nem próbáltál, mi több, nem is a te világod, mert a komfortzónád határain jóval kívül esik a dolog. Ha azonban úgy tekintesz rá, mint egyfajta kalandra, ami esetleg felejthetetlen élményt nyújt majd a számodra, rögtön más megvilágításba kerül az egész. Mondj igent, hisz ez ad majd erőt a szürke hétköznapok elviseléséhez, ebből tudsz majd erőt meríteni a későbbiekben! Ez még csak a kezdet, határ a csillagos ég!

NYILAS (november 23-december 21)

Megbíznak egy feladattal, amihez nem nagyon fűlik a fogad, nem érzed, hogy meg tudnál vele bírkózni. Mivel azonban tudod, hogy vissza nem utasíthatod, igyekezz találni valakit, aki viszont érdeklődést mutat az ügy iránt, mi több, a helyzet megoldásában partner is lehet! Meglátod, ha csapatban dolgozol, nem lesz olyannyira megugorhatatlan az akadály és még hamarabb is léphetsz túl rajta!

BAK (december 22-január 20)

Sikerül befejezned egy kicsit sem testhez álló feladatot, amiben nagyon nem érezted jól magad. Most végre olyan dolgokkal is foglalkozhatsz, ami valójában érdekel. Bontakoztasd ki a kreativitásodat, hiszen ha ezt mások is meglátják benned, olyan lehetőséget kaphatsz, amelyben otthonosan mozogsz és nem kell folyamatosan azon görcsölnöd, vajon hol, hogyan és mekkora hibát követsz majd el és az vajon helyrehozható-e még. Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki nem tart túl szimpatikusnak, s ennek folyton hangot is ad a hátad mögött, de a jelenlétedben is. Próbáld ezt figyelmen kívül hagyni, maradj olyan, amilyen eddig is voltál, hisz nem benned van a hiba. Sokan szeretnek, sokan elismernek, de lásd be, nem szerethet mindenki. Aki úgy dönt, hogy nem fogad a bizalmába, mi több, érezteti veled az antipátiáját, azt csak kerüld el jó messziről.

HALAK (február 20-március 20)

Azon emberek közé tartozol, akik nagyon nehezen vagy inkább egyáltalán nem mernek ellentmondani, s legfeljebb akkor tiltakoznak, ha valami tényleg kifejezetten a hátrányukra válna. Most ez utóbbi helyzet állhat elő: olyan dologba kevernének bele, amit te kapásból ostobaságnak tartasz, ráadásul az ügynek rád nézve nem kis kockázata van. Ez az, amiben nem kell részt venned, azért mondj határozott nemet, és ne törődj azzal sem, ha emiatt valaki megorrol rád. Most nem a népszerűségedről, hanem a saját életedről van szó!