Napi horoszkóp július 15.: az Ikrek számára vissza nem térő lehetőség adódik, a Rákokat kellemes csalódás éri

Borítókép: Napi horoszkóp július 15.: az Ikrek számára vissza nem térő lehetőség adódik, a Rákokat kellemes csalódás éri Forrás: pexels
Ezt üzenik a csillagok erre a verőfényes vasárnapra.

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 15.

KOS (március 21–április 20)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz, amelynek során az illető az akaratán kívül megbánt, de azóta nagyon röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik a tudtodra adni, mennyire fontosnak tart, s mennyire sajnálja a történteket. Üljetek le, beszéljétek meg alaposan a konfliktus eredetét, találjátok meg a közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl a sérelmeiden, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed.

BIKA (április 21–május 21)

Elég nagy csatákat kell megvívnod, s egyedül indulsz harcba – egyetlen fakarddal a kezedben. Amíg nincs semmiféle komolyabb fegyvered és megfelelő taktikád, addig fogadd el mások támogatását, mert egyszál magadban vajmi gyenge vagy ahhoz, hogy megküzdj az ismeretlen szörnyeteggel. Nem szégyen segítséget kérni vagy elfogadni, mert néha nagyon félelmetesnek tűnik minden, ha egymagad nézel farkasszemet a problémákkal.

IKREK (május 22–június 21)

Vissza nem térő lehetőség adódik, amellyel ha most nem élsz, valószínűleg hosszú ideig nem fogsz tudni hasonló alkalmat megragadni ahhoz, hogy sikerre vidd, amit elkezdtél. Ez most rendkívül jó bizonyíték arra, hogy érdemes kitartani a céljaid mellett, hogy érdemes időt és energiát fektetni abba, amit épp csinálsz. Ülj le, zárd ki a külvilágot és gondold végig, mi az a legrövidebb út, amelyen végig haladva sikeres lehetsz!

RÁK (június 22–július 22)

Kellemes csalódás ér a mai napon, olyan hírt kapsz, amire nem számítottál, s ami kifejezetten jó hatással lesz a jövődet tekintve. Mostantól nem kell aggódnod amiatt, miként legyen tovább, mert az élet megoldja a poblémát, és segít megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz!

OROSZLÁN (július 23–augusztus 23)

Van valaki a környezetedben, aki túl nagy jelentőséget tulajdonít kettőtök kapcsolatának, és azt már-már olyan dimenziókba emeli, ami kissé zavaró a számodra. Azért adj egy esélyt a dolognak, mégis valahogyan hozd a másik tudtára, hogy egyelőre teljesen felesleges beleélnie magát bármibe, mert te egyelőre nem látsz túl nagy fantáziát a közös jövőtökben. Legyél azonban tapintatos, ne bántsd meg az illetőt!

SZŰZ (augusztus 24–szeptember 23)

Komoly döntés, nehéz választási lehetőség előtt állsz, s emiatt egyelőre eléggé bizonytalan vagy. Nem tudod, hosszú távra mi lenne a legjobb megoldás a számodra, s azt sem, az elhatározásod most milyen hatással lenne a környezetedre. Zárj ki minden külső körülményt, ne figyelj a kéretlen tanácsadókra, de még azokra se, akikről tudod, hogy biztosan a javadat akarják. Gondolj végig mindent, aprólékos részletességgel elemezd a helyzetet, és úgy hozd meg a döntést, hogy valamennyi lehetséges szempontot figyelembe veszel. Ez nem is lesz olyan nehéz, mint ahogyan az elején gondoltad!

MÉRLEG (szeptember 24–október 23)

A mai nap roppant fárasztóra sikeredik, nem számítottál rá, hogy váratlan események miatt alaposan össze kell szedned magad, s minden kreativitásodra szükség lesz, hogy megoldd a helyzetet. Ez roppant sok energiádba kerül, nap végére úgy érzed, mintha 90 fokon kimostak volna, épp ezért az estét szenteld kizárólag a pihenésnek. Ne csinálj plusz programot, csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek kikapcsolnak és feltöltenek!

SKORPIÓ (október 24–november 22)

Valaki a közvetlen környezetedben arra vár, hogy szabad jelzést adj neki, te azonban jó ideje csupán flörtölsz vele. Ne feledd, könnyen előfordulhat, hogy minél inkább próbára teszed a türelmét, annál kevésbé lesz kedve hozzád. Ha nem küldesz felé jeleket, hogy érdemes kitartania, előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy eltűnt, mint a kámfor. Amennyiben neked is komolyak a szándékaid a jövőt illetően, gyorsan hozd tudtára, mit szeretnél.

NYILAS (november 23–december 21)

Végre sikerült elérned a célodat: nagyon régóta dolgoztál valamiért, s az most mézédes gyümölcsöt termett. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, most pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg méltóképp magadat, menj el a barátaiddal valahova, ereszd le a fáradt olajat és tankolj fel, mert holnap új kihívások várnak!

BAK (december 22–január 20)

Valaki feltételek nélkül a te szempontjaidat helyezi előtérbe, csak azért, hogy segítsen valamiben. Ez neked roppant jól esik, érzed, hogy számíthatsz rá. Bár a kapcsolatotok nem egy ezeréves ismeretség, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kapcsolat lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

VÍZÖNTŐ (január 21–február 19)

Akkor válik bizonytalanná a helyzet, amikor már a sorban csaknem valamennyi dominó a helyére került. Vigyázz, mert néhány darab eléggé ingatagnak tűnik, s ha nem vigyázol, mindegyik eldől. Még nem késő azonban korrigálni, hogy ne boruljon egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva javítsd ki a hibát, amíg késő nem lesz. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!

HALAK (február 20–március 20)

Olyan súlyos tehertől sikerül megszabadulnod, amely már hosszú ideje megnehezítette az életed. Most eljött az idő, hogy ezt megünnepeld: add át magad a megkönnyebbülésnek, kapcsolj ki teljesen, s ezúttal ne keress újabb legyőzendő akadályokat. Igyekezz úgy kipihenni a lelki fáradalmakat, hogy feltöltődj és legyen erőd a jövőbeli újabb megpróbáltatások elviseléséhez.