Napi horoszkóp július 14.: a Szüzek céltudatosságukkal mutatnak példát, a Vízöntők igaz barátaikra számíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp július 14.: a Szüzek céltudatosságukkal mutatnak példát, a Vízöntők igaz barátaikra számíthatnak
Hétvégére is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasni a horoszkópot!

NAPI HOROSZKÓP július 14.

KOS (március 21-április 20)

Miközben a többiek nem nagyon hisznek egy bizonyos dologban, te foggal-körömmel harcolsz érte. Mivel azonban a környezeted egyre kevesebb esélyt lát arra, hogy egyedül véghez tudod vinni, fogyatkozó számú támogatót találsz magad körül. Neked azonban nincs szükséged arra, hogy a pálya széléről buzdítsanak, meg tudod csinálni a dolgot, el tudsz jutni a végére akkor is, ha nem áll a hátad mögött egy egész hadsereg. Csupán hinned kell magadban és meglátod, mindent el tudsz érni! Hittel és akaraterővel gyerekjáték az egész!

BIKA (április 21-május 21)

A nagy hajtásban most végre lehetőséged nyílik arra, hogy mindentől elvonatkoztatva kikapcsololódj és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek építőleg hatnak rád és ismét feltöltenek elegendő energiával és kitartással, hogy legyen benned erő a célegyenesig. Élj a kínálkozó lehetőséggel, mert ki tudja, mikor adódik ismét ilyen alkalom! A feladatok most várhatnak, helyezd magad a középpontba!

IKREK (május 22-június 21)

Olyan helyzet áll elő, amivel eddigi életed során nem találkoztál, pontosan ezért nem tudsz mit kezdeni vele, hisz annyira idegen a szituáció, hogy fogalmad sincs róla, hogyan oldd meg. Ha azonban valakitől segítséget és tanácsot kérsz, bizonyára olyan támpontot fogsz kapni, amelynek révén el tudsz majd jutni a megoldásig, és még csak nem is kell majd hegyeket elhordanod. Járj nyitott szemmel és tedd helyükre a dolgokat!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly kihívással kell szembenézned a mai napon, és egyenlőre fogalmad sincs, hogyan fogod teljesíteni. Szerencsére nem egyedül kell nekivágnod a hegycsúcsnak, a többiek mindenben a segítségedre lesznek. Csapatban ugyanis sokkal könnyebb legyőzni még a legnagyobb akadályokat is. Igyekezzetek összefogva, ütős taktikát kidolgozva megindítani a csúcstámadást!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár a környezeted régóta presszionál arra, hogy egy bizonyos kérdésben hozz meg egy nehéz döntést, te mégsem érzed magad késznek arra, hogy bemelegítés nélkül fejest ugorj a jéghideg vízzel teli medencébe. Ebben az ügyben ugyanis rengeteg negatív tapasztalatod van már, érthető módon nem szeretnéd tehát mégegyszer megégetni magad. Csak azért, mert mások unják a tétlenségnek tűnő hezitálást, nem kell meggondolatlan döntést hoznod. Várd ki az alkalmas pillanatot, amikor nyugodt szívvel mondasz igent vagy nemet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra fontos ügyért harcolsz, s közben mindenképp szeretnéd meggyőzni a hitetleneket arról, hogy érdemes lesz időt és energiát áldozni arra, amiért az utóbbi időben annyi kört futsz. Igyekezeted nem lesz hiábavaló, a sok áldozat, amit hoztál, igen busásan meg fog térülni, amin a környezetedben élők csak ámulnak majd. Mostantól e tekintetben is példamutató lehetsz mások előtt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A nagy útkeresésben úgy tűnik, elveszni látszol. Itt az ideje tehát, hogy leülj magaddal és gondold végig, mit is szeretnél valójában. Találd meg azt a célt is, amelyért érdemes útra kelned és áldozatokat hoznod. Amennyiben sikerül megtalálnod, ne késlekedj, indulj el, mert ma még van rá lehetőséged. Holnap már lehet, hogy késő lesz és elúszik a lehetőség. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szüntelenül és fáradhatatlanul próbálsz a környezeteddel megértetni valamit, de sajnos be kell látnod, hogy szembemégy a széllel. Nem akarják megérteni az álláspontodat, épp ezért semmilyen szempontból nem is fogadják el azt. Tégy egy utolsó kísérletet arra, hogy az általad logikusnak vélt vonal mentén haladva megértesd magad velük – a te szemszögedből vizsgálva a dolgot. Aki még ezek után sem érti, az soha nem is fogja, épp ezért kár a gőzért. Menj és járd a saját utadat, a többiek pedig majd boldogulnak valahogy!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre elindultál azon az úton, ami a győzelem felé vezet majd el, innentől semmi nem állíthat meg, legyőzhetetlenül menetelsz a kitűzött célod felé. Most nem szabad megtorpannod vagy elbizonytalanodnod, mert nagyon közel van a hegycsúcs, amelyet szeretnél leküzdeni. Ott fogod majd igazán lenyűgözőnek látni a világot, hisz sikerül bebizonyítanod, hogy akarattal, önbizalommal és kitartással a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségessé válhatnak.

BAK (december 22-január 20)

Régóta próbálsz valamiből eredményt csiholni, de a dolog nagyon nem hajlandó működni, még annak ellenére sem, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba kerül. Amennyiben ennyire nem megy, próbáld lezárni az ügyet, és keress olyan impulzusokat, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket. Légy nyitottabb!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan barátra tettél szert, akire mindig, minden körülmények között számíthatsz. Akinek teljesen nyugodtan öntheted ki a szívedet, mert pontosan tudod, hogy soha nem fog visszaélni a helyzettel. Becsüld meg az ilyen személy jelenlétét, igyekezz példát venni róla és viszonozni azt, amit tőle kapsz nap mint nap, és ami olyan sokszor kisegít a bajból!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül bosszantónak találsz egy bizonyos helyzetet, de most még nem vagy abban a pozícióban, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy megoldódjon a dolog, és többé ne legyen lehetősége senkinek zavarni. Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatot, amikor azonnal cselekedhetsz, lezárhatod a dolgot és helyreállhat végre a lelkibékéd!