Napi horoszkóp július 12.: a Szüzek élete kiteljesedni látszik, a Mérlegek a céljaikért mennek előre

Borítókép: Napi horoszkóp július 12.: a Szüzek élete kiteljesedni látszik, a Mérlegek a céljaikért mennek előre
Most aztán minden kiderül a csillagok állásából.

NAPI HOROSZKÓP július 12.

KOS (március 21-április 20)

Egy ideje azon morfondírozol, vajon jelenleg a megfelelő helyen vagy-e. Akárhogyan is töröd a fejed, nem vagy biztos abban, hogy hosszútávon jót tesz-e neked, ha beleragadsz a jelenlegi helyzetbe. Amennyiben úgy érzed, változtatnod kellene, ne késlekedj! Gondold végig, hogyan tudnál mihamarabb pontot tenni a dolog végére,és ha megtalálod a megoldást, mindenképp változtass! Ha ugyanis sokáig így élsz, csak belesavanyodsz az egészbe. Cselekedj, amíg lehet!

BIKA (április 21-május 21)

Az események alakulálást ugyan befolyásolni nem tudod, de mégis megpróbálod. Amennyiben elegendő figyelmet szentelsz neki, talán mindenki elégedett lehet, és úgy zárhatod a napot, hogy a maguk útján mennek tovább a dolgok, neked csak meg kellett adni a kezdőlökést. Most koncentrálnod kell, zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod. Így nem fogod nyugtalanul érezni magad amiatt, hogy befejezetlen munkát hagytál magad mögött, és nem keríthet hatalmába a lelkiismeret-furdalás. Törődj bele, most minimális befolyásod van az események alakulására.

IKREK (május 22-június 21)

Nagy dolgokat terveztél el, amelyeket mindenképp szeretnél véghezvinni. Ehhez azonban szükséged lesz támogató „jobbokra”, akik mögötted állva biztosítanak arról, hogy mindvégig ott lesznek, és ha úgy adódik, készen állnak segíteni. Megnyugtat a tudat, hogy vannak olyan emberek, akikre minden körülmények között számíthatsz, igyekezz azonban nem átesni a ló túlsó oldalára, és ne használd ki őket! Indulj az álmaid után!

RÁK (június 22-július 22)

Általában nagy lelkesedéssel segítesz másoknak, és valahogyan úgy hozza az élet, hogy ehhez mindig pont jó időben vagy jó helyen. Emiatt igencsak népszerű ember vagy, ám cseppet sem biztos, hogy a számodra is ez a legjobb. Miközben sokan már-már a méltán szentté avatott Teréz anyához hasonlítanak, elfelejtesz a saját dolgaiddal foglalkozni, emiatt gyakran szembesülsz azzal, hogy a magad ügyeit túl későn, esetenként az utolsó utáni pillanatokban próbálod rendezni. Ennek érdemes lenne véget vetni, és csak akkor jótékonykodj, ha az belefér az életedbe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre azt érzed, hogy nem hiába dolgoztál olyan régóta azon, hogy elérd a célodat. Most úgy tűnik, az elvetett magvak végre szép termést hoznak, szép lassan jönnek az eredmények, a pozitív visszajelzések, és te roppant büszke vagy magadra. Valóban elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azonban a körülötted élőknek is, mert nem kis szerepük volt abban, hogy ilyen magasságokba érhess. Ünnepeljétek együtt az elért sikereket!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, végre a legjobb helyen vagy, az életed kiteljesedni látszik. Az sem zavar, ha mások az irigységük okán beléd kötnek, próbálnak beleszólni, hogyan kellene élned a mindennapjaidat. Ne törődj azzal, hogy miként minősítenek mások, s mit mondanak rólad. Csak azon az úton járj, amelyet te magad jónak találsz és úgy érzed, elég biztonságos ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Nem számít, ki és mit gondol felőled, amíg teljesen magabiztosan, felszegett fejjel mész előre. Csak így tovább!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Teljesen biztos vagy a dolgodban, semmi nem ingathat meg, már-már zsebedben tudhatod a sikert. Kicsit lazíthatsz, nem kell görcsösen hajtanod magad, hisz méterek vannak csupán hátra a távból, aztán jöhet az ünneplés. Ügyelj azonban arra, hogy ha valamilyen váratlan dolog jönne közbe, megfelelően reagálj, mindig legyen B terved is, hogy ha úgy adódik, azonnal tudj cselekedni! Tartsd nyitva a szemed, nehogy most bukd el a versenyt! Ha átszakítottad a célszalagot, következhet az ünneplés!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan helyzet adódik, amit roppant módon igazságtalannak és inkorrektnek tartasz, de sajnos ezzel a véleménnyel egyszál magadban állsz – a trójai falóban rejtőző falunyi ember ellenében. Nem biztos, hogy jó ötlet az, ha egymagad szállsz harcba a többséggel. Rengeteg energiát spórolsz meg magadnak, ha egyszerűen hátat fordítasz és továbbállsz. Ezzel az újabb csalódással ismét megtanultál valamit az emberekről, pontosan tudod, hogy kit és hova kell besorolni a saját értékrended szerint, épp ezért teljesen nyugodt vagy afelől, hogy nem benned van a hiba, mások vannak fordítva bekötve. Semmi baj, te minden nap nyugodtan nézhetsz tükörbe, ők pedig majd elszámolnak a lelkiismeretükkel!

NYILAS (november 23-december 21)

Régóta menetelsz fáradhatatlanul az úton, már a cipő is töri a lábad, de tudod, hogy nem adhatod fel, mert már majdnem a célban vagy. Most, az utolsó métereknél, amikor teljesen ki vagy merülve, szükséged van arra, hogy valahonnan erőt meríts. Mivel ez nem egy verseny, ahol időre, s elsőnek kell átszakítanod a célszalagot, ülj le, pihenj meg egy picit, töltsd fel az energiaraktáraidat. Most nem adhatod fel csak azért, mert már csak kapkodot a levegőt. Rázd meg magad, mert ezt az utat tovább kell folytatnod, a stafétabotot nem adhatod át senkinek, mert ezt a távot neked egyedül kell lefutnod! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Kész vagy megtenni a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy végre felhőtlenül, különösebben nagy felelősségvállalás nélkül élhesd az életed. Kissé belefáradtál ugyanis abba, hogy egyfolytában agyonnyomnak az olyan feladatok, amelyek kapcsán minden a te nyakadba zúdul, minden felelősség téged terhel, mindig el kell számolod minden, és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Most azonban eljött az idő, hogy ezeket a bizonyos terheket rázd le magadról, könnyíts a helyzeteden, ami nem kis megkönyebbülést jelent a számodra.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon szeretnél egy bizonyos, számodra fontos feladatot mielőbb elvégezni, s ennek érdekében nagy lendülettel állsz neki a munkának. Ha azonban azt szeretnéd, hogy végül minden apró részlet hibátlanul a helyére kerüljön, le kellene lassítanod, érdemes összeszedni magad és eldönteni, mi is a célod pontosan: csupán az, hogy gyorsan szabadulj és letudd az egészet – vagy szeretnél minőségi produktumot kiadni a kezedből. Erről neked kell határoznod, s annak megfelelően válaszd meg, melyik úton mégy tovább.

HALAK (február 20-március 20)

Egyelőre bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod, hogy melyik úton indulj el ahhoz, hogy a kitűzött célodat a lehető legkevesebb buktatón keresztül érd el. Akad valaki a környezetedben, aki nálad jóval több tapasztalattal rendelkezik és önzetlenül segít abban, hogy átgondold, mit érdemes csinálnod, merre érdemes elindulnod ahhoz, hogy a végén biztosan célba érj. Hallgass rá, hiszen mivel neked fogalmad sincs arról, mekkora fába vágod a fejszédet, mindenképp hasznodra fog válni minden jó tanács. De vigyázz, hogy kire hallgatsz! Akadnak majd a környezetedben bőven hamis próféták, akik csak arra hajtanak, hogy megakadályozzanak a terveid megvalósításában! Téged ez ne tántorítson el egy pillanatra sem, de tudd, hogy kivel és mit osztasz meg!