Napi horoszkóp január 4.: a Kosok a tökéletességre törekszenek, az Ikrek nagy titkok tudói

Borítókép: Napi horoszkóp január 4.: a Kosok a tökéletességre törekszenek, az Ikrek nagy titkok tudói
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, ismét izgalmas üzeneteket küldtek ugyanis a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 4.

KOS (március 21-április 20)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletes legyél, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót a munkádban és egyáltalán az életedben. Folyton azon jár az agyad, hogyan lehetnél még jobb, ez azonban rendkívül fárasztó, hiszen nehéz mindig topformában lenned, s a legjobb oldaladat mutatni pusztán azért, mert az embereket ehhez szoktattad, és semmiképpen nem akarnál csalódást okozni nekik azzal, néha esetleg te is megbotolhatsz. Nem biztos azonban, hogy ez hosszútávon jót fog tenni neked, mert a görcsös igyekezettől teljesen kimerülhetsz, ráadásul nagyobb eséllyel fogsz hibázni is. Tedd fel a kérdést, hogy kellemesen érzed-e magad ebben a szerepben, vagy szerencsésebb lenne a saját életedet élni, amikor nem gyötör folyton a megfelelési kényszer.

BIKA (április 21-május 21)

Nem indul túl jól a reggeled és nem is igazán hiszed, hogy ebből a napból mostmár bármi jót is kihozhatsz. Váratlanul azonban belebotlasz valakibe, s a találkozás mindjárt jobb kedvre derít, mert olyan emberről van szó, akivel kölcsönös szimpatizáltok egymással. Tőle egyrészt használható tanácsot remélhetsz arra, miként minimalizálhatod a veszteséget ebben a szituációban, de ennél többre is számíthatsz. Lehetséges, hogy most jött el a pillanat, hogy a felszínes kapcsolatotokat szorosabb fűzzétek. Ezt a lehetőséget ne szalaszd el, érdeklődj mi van az illetővel, s óvatosan akár flörtölhetsz is vele, s az élet majd eldönti, mi lesz veletek.

IKREK (május 22-június 21)

Olyan titokba avatnak be, amiről nem biztos, hogy tudni akartál volna. Ám mivel erről senki nem kérdezett, csak a nyakadba zúdította ez egészet, most már nemigen van más választásod, mint magadban tartani a kényes információt. Ami viszont nem hagy nyugodni, mert az ügy valamilyen megoldásért kiált, ehhez pedig szívesen kikérnéd mások tanácsát is. De gyötör a dilemma, hogy ezt megteheted-e, még akkor is, ha valószínűleg az illető érdekét szolgálnád vele. Ám jobban teszed, ha nem avatkozol bele az ügybe, mert ha nem jól sülnek el a dolgok, még te leszel a bűnbak, hiába nem tehetsz semmit az egészről.

RÁK (június 22-július 22)

Kisebbségi komplexusod miatt soha nem mered nyíltan felvállalni a véleményed, mindig attól tartasz ugyanis, mi lesz, ha nem tetszik a környezetednek, ne adj' Isten még a nép haragját is kiváltod vele. Így azonban soha nem fognak úgy tekinteni rád, mint egyenrangú partnerre, nem fogod tudni az akaratod érvényesíteni. Épp ezért most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangod! Vállald fel nyugodtan az álláspontod és az érzéseid, hisz Te is egyfajta értéket képviselsz! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Időnként azt érzed, jobb ha behunyod a szemed, befogod a füled és a földbe dugod a fejed, hogy ne is kelljen tudomást szerezned a körülötted lévő problémákról és konfliktusokról. Attól azonban, mert struccként viselkedsz, biztosan nem fog megoldódni semmi. Emeld ki gyorsan a fejed a homokból, nézz körül, mérd fel a megoldásra váró dolgokat, s kezd el rendezni gyorsan az ügyeidet. Ez a halogató taktika ugyanis csak oda vezethet, még reménytelenebb helyzetbe kerülsz, s abból egyre nehezebb lesz kievickélni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki olyasmivel traktál, ami egyáltalán nem érdekel, de nem szeretnéd semmiképpen sem megbántani az illetőt, ezért igyekszel óvatosan más témára váltani. Ő nem nagyon veszi a lapot, te pedig egyszerűen nem tudod levakarni magadról. Nincs értelme tovább kertelned, inkább mondd meg egyenesen az illetőnek, hogy ez az egész abszolút mértékben hidegen hagy. Légy határozott, de kellően diplomatikus is, mert nincs szükséged arra, begyűjts egy ellenséged, hiszen szükségetek lehet még más ügyek kapcsán egymásra.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Segítőkészségedről vagy híres a környezetedben, bárki bármivel bármikor felkeres, azonnal eldobsz mindent és rohansz, hogy rendelkezésre állhass. Ez mind szép és jó, de egy idő után rá kell jönnöd, hogy sajnálatos módon akadnak körülötted olyan személyek is, akik lustaságuk okán csupán kihasználni szeretnének. Rajtad múlik, hogy észre tudod-e venni ezeket az embereket és időben le tudod-e állítani őket pontosan azért, hogy tenni nem akarásuknak és a nemtörődömségüknek ne te idd meg végül a levét. Légy résen, mert ha nem figyelsz eléggé és ugrasz minden kérésre, könnyen rá is fázhatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valami olyasmit találtál szinte önkéntelenül kimondani, ami felborzolta a kedélyeket a környezetedben. Vannak, akik megbotránkoznak emiatt, mások pedig megsértődnek, miközben csak arról beszéltél, amiről már jó ideje suttognak az emberek. Ezért ne törődj semmivel, mert nem érdemes ezzel az üggyel neked többet foglalkozni. Elhangzott, aminek előbb-utóbb el kellett hangoznia, túl vagytok rajta, s ettől kezdve mindenkinek egyszerűbb lesz az élete. Néhányan még a végén talán hálásak is lesznek neked, hogy segítettél tiszta vizet önteni a pohárba!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy hozzád közelálló személy a támogatásáról biztosít, arról, hogy történjék bármi, ő teljes mellszélességgel kiáll melletted, és hajlandó olyan harcokba is belemenni csupán a te érdekedben, amelyekhez amúgy semmi köze, de mindenképp ki akarja mutatni, mennyire fontos vagy neki. Legyél ezért hálás neki, hiszen legalább egy ember biztosan van a környezetedben, akire feltétel nélkül számíthatsz. Minden bizonnyal jólesik neki, ha jelzed, hogy adott esetben te is kész lennél feltétel nélkül a segítségére sietni.

BAK (december 22-január 20)

Nem biztos, hogy okos dolog, ha ösztönből mondasz ki dolgokat, vagy ha ösztönből, meggondolatlanul cselekszel. Bár időnként szíved szerint azonnal felállnál és ott hagynál csapot-papot, de nem érdemes meggondolatlanul cselekedni. Legyen helyén az eszed, gondold át a helyzetedet, s ha végképp arra a meggyőződésre jutsz, hogy ebből a szituációból ki kell szállnod, akkor viszont cselekedj, ne törődj mások valószínű rosszallásával. Ám ha rosszul döntesz, a végén elég kellemetlen magyarázkodásra kényszerülsz, s nem is biztos, hogy vissza tudod csinálni a dolgot.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, most vagy a csúcson, sikerült elérned mindent, amit előre elterveztél. Bár nagyon sok időt és energiát áldoztál erre, de megérte, mert nem volt hiába a fáradozásod. Így tehát eljött a te időd, és pillanatnyilag nincs más dolgot, mint learatni a babérokat, mert mindent csak magadnak köszönhetsz, ráadásul ellendrukkerek sorával kellett megküzdened, akik egyetlen pillanatig nem hittek benned, így némi ellenszél is nehezítette a dolgokat. De te bíztál magadban, és jól tetted!

HALAK (február 20-március 20)

Egyszerűen értetlenül szemléled bizonyos emberek viselkedését, s akárhogyan gondolkodsz, nem fér a fejedbe, miként képesek egyesek a saját céljaik elérése érdekében mintegy buldózerként keresztülgázolni másokon. Mivel ez a te értékrendeddel összeegyeztethetetlen, nem is szeretnél semmiképpen közelebbi kapcsolatot ápolni ezen személyekkel, hisz egyfelől abszolút nem kívánsz vegyülni velük, másfelől nyilván örökös rettegés lenne az életed, hogy vajon te mikor kerülsz sorra, téged mikor tipornak bele a sárba. Sokkal bölcsebben teszed, ha a saját utadat járod, és nem hagyod belekényszeríteni magadat olyan szituációba, amelyben szinte biztosan eleve elrendelt lenne a szereped, és a végeredmény is kétséges. Mindenképp a saját boldogságodat helyezd előtérbe, ne ezekre az emberekre koncentrálj!