Napi horoszkóp január 24.: az Ikrek érzelmileg közelebb kerülhetnek valakihez, az Oroszlánok lazíthatnak egy kicsit

horoszkóp,nő,tópart Forrás: nps.gov
Újabb különleges üzenetek érkeztek a csillagoktól.

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 24.

KOS (március 21-április 20)

Megtalálod azt a feladatot, amely kihívást, izgalmat és nagy kalandot jelent számodra. Ez teljesen felvillanyoz és alig várod, hogy belevághass. Még csak nem is kell frusztrálnod magad miatta, hisz meg van benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy tökéletesen elvégezd és a végén bezsebelhesd a sok elismerést és megmártózz a sikerben! Indulás, kalandra fel, meglátod, menni fog minden, mint a karikacsapás!

BIKA (április 21-május 21)

A megfelelő pillanatra vársz, hogy egy számodra fontos személynek elmondj egy nagy hírt, amelyet még senki nem tud, Te viszont úgy döntesz, Ő lesz az első, akit beavatsz. Olyannyira megbízol benne és adsz a véleményére, hogy el sem tudnád képzelni, hogy mással beszélj erről. Ha hasznos és építő jellegű tanácsot ad, igyekezz megfogadni, mert nem akar rosszat neked, sőt! Csak a javadat akarja,Te pedig nem is gondolnád, hogy mennyien örülnének egy ilyen megbízható személynek!

IKREK (május 22-június 21)

Valaki segítséget kér tőled, Te pedig szívesen állsz rendelkezésre. Az idő előrehaladtával egyre közelebb kerültök egymáshoz, Te pedig rájössz, hogy nem is olyan közömbös számodra. A kémia, úgy tűnik, működőképes, mert az illető is veszi a jeleket. Ne késlekedjetek átadni magatokat az érzéseknek, de mielőtt felülsz a rózsaszín felhőre, győződj meg róla, hogy nem egy néhány hétre szóló boldogságról van szó, hanem komolyak és kölcsönösek a szándékok!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje menetelsz előre, már azt sem látod, mi a célod, vagy meddig kell még gyalogolnod egyáltalán ahhoz, hogy megláss valamit, ami a sikert jelentheti. Nem is igazán hiszed, hogy van még valami, ami motivál, de a startvonaltól elég messze vagy már ahhoz, hogy visszafordulj. Amennyiben azonban megpihensz egy picit, megpróbálod elterelni a figyelmed és kicsit másra összpontosítani, talán új inspirációkat szerezve motiváltabban tudsz majd továbbhaladni. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de higgy magadban és abban, hogy ha egyszer az út végére érsz, olyasfajta eufóriában lehet részed, amelynek következtében nem fogsz többé kételkedni magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mivel borzasztóan fárasztó, zsúfolt életet élsz jó ideje most már, kezded fizikailag is érezni azt, hogy kevésbé bírod a terhelést, mint annak előtte. Mivel előbb-utóbb teljesen le fog merülni az akkumulátorod, amely talán az egészséged is veszélybe sodorhatja majd, itt az ideje annak, hogy a sok tennivaló helyett saját magad helyezd előtérbe. Épp ezért szánd ezt a napot a teljes kikapcsolódásra, minden kötelezettséget félretéve foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek a lelki és testi épülésed szolgálják és amelyek csak a Te érdekedben és akaratodból történnek. Hidd el, sokkal hatékonyabban fog menni minden, ha lehetőséget adsz magadnak egy kis töltődésre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta szituációba kerülsz, amelyben valaki a céljai eléréséhez keresztül gyalogol mindenkin, többek között rajtad is. Még mielőtt azonban teljesen kilapítana, első felindulásodból kimondott szavaid helyett mindenképp világosan és egyértelműen tudasd vele, mennyire tisztességtelen eszközökkel próbálja megszerezni a serleget és ha kell, ebben mindenáron meg fogod akadályozni! Ne hagyd, hogy valaki ilyen módon arasson győzelmet mások felett, hisz egyrészt ez nem verseny, másrészt pedig nem ezekkel az eszközökkel lehet ma érvényesülni. Többen vagytok egy ellen, fogjatok össze, hogy mindenképp megtanulja a leckét! Az nem lehet, hogy csak úgy, büntetlenül törtessen előre, mintha senki más nem létezne rajta kívül!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra kiemelten fontos ügyek alakulnak kedvezőtlenül, Te pedig úgy érzed, nem nézheted tétlenül, ahogy az eddig belevetett munka és energia egyszerűen kárba vész. Épp ezért eljött az idő amikor a sarkadra kell állnod és a lehető legnagyobb hatékonysággal közbe kell avatkoznod, hisz korántsem biztos, hogy adódik egyhamar alkalmad arra, hogy sikerre vidd azt, amiért hosszú ideje küzdesz már. Legyen számodra elegendő motiváció az, hogy ha sikerül kibogoznod a gordiusi-csomót, szinte garantáltan el fogod érni a céljaid! Ne hallgass a kéretlen tanácsadókra, ne hagyd magad letéríteni az útról, csak menj, amerre a női megérzésed visz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta lehetőség kapujában állsz, amely nem kis áldozatokat kíván tőled, el kell döntened, hogy lejjebb adsz bizonyos dolgokból ahhoz, hogy el tudd érni az álmaid, avagy mindenáron mész a már megkezdett úton tovább, de akkor lehet, hogy le kell mondanod az álmaidról. Mérlegeld, hogy mi fontosabb számodra, az, hogy biztonsági játékot játszva menetelj a semmi közepén, vagy tizenkilencre lapot húzz és ezzel kockáztatva ugyan a biztonságot, de mégis elérhesd azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként muszáj fejest ugrani bizonyos dolgokba, még akkor is, ha azok veszélyesnek tűnnek, máshogy ugyanis nem fogsz tudni soha sikereket elérni és tapasztalatokkal gazdagodni! Legyél bátor, hisz aki mer, az nyer!

NYILAS (november 23-december 21)

Kezd kissé kétségbe ejteni a tudat, hogy nem épp a számodra megfelelő tempóban haladnak a dolgaid, rendkívüli módon frusztrál az, hogy jelen pillanatban nem tudod befolyásolni az eseményeket, csak a kispadról figyeled, hogy alakulnak a számodra olyannyira fontos dolgok. Fogalmad sincs, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy minden sínre kerüljön és végre elégedetten tekinthess az eredményre. Ne feledd azonban, magától nem fog semmiféle eredmény az öledbe hullani, akarnod kell a sikert és tenned is kell érte. Hidd el, ha van benned kellő hit, magabiztosság és akaraterő, pontosan tudni fogod, melyik az az ösvény, ami elvezet a sikerhez!

BAK (december 22-január 20)

Komoly lépésre szántad el magad, amely eddigi életed talán egyik legnagyobb kihívása. Épp ezért szükséged van arra, hogy kizárd a külvilágot, magányba vonulj és mindent nagyon pontosan kidolgozz. Mivel nagy kockázatot vállalsz, így abszolút biztosra kell menned, nehogy véletlenül hiba csúszhasson a számításaidba. Ha megfelelően koncentrálsz, kellő odafigyeléssel nem okozhat gondot, hogy végigvidd, amit kiterveltél. Ezúttal nem lesz önzőség, ha csak magadra figyelsz, hisz ez most egy veszélyes játék!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje rendkívüli módon vágysz valamire és úgy tűnik, a mai napon lehetőséged nyílik arra, hogy megszerezd. Borzasztóan izgatott vagy emiatt, nem is mered elhinni, hogy végre a tiéd lehet az, amiről eddig csak álmodni mertél, ezért legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy mindenki osztozhasson veled az örömödben. Légy azonban óvatos, hisz csak akkor nyugodhatsz meg teljes mértékben, ha valóban kézzel foghatóvá válik, addig bármikor történhet olyan váratlan fordulat, amely elfújja a széllel. Tegyél meg mindent a magad részéről azért, hogy akármi történik, neked tiszta legyen a lelkiismereted! Ha a kezedben tartod, azt már úgy sem veheti el tőled senki és nyugodtan büszkélkedhetsz vele!

HALAK (február 20-március 20)

Megeshet, hogy nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre, ahogy az illem és a diplomácia megkívánja. Hirtelen csattansz fel valami miatt, pedig nem annak a hibája, aki mintegy hírmondó adja át a neked szánt üzenetet. Próbálj önuralmat gyakorolni, ne ülj fel minden lóra,ami szembejön veled, nem kell lovagolnod annyi konfliktuson. Hallgasd meg az illetőt és lépj tovább, ne fuss felesleges köröket, mert csak önmagad fárasztod vele, mást meg úgy sem fog érdekelni a háborgásod és a pillanatnyi dühöd. Csak lazíts és nem fogsz kényelmetlen helyzetbe kerülni, ahol neked kell majd a hirtelen reakcióért elnézést kérni!