Napi horoszkóp január 23.: a Bikák kitartásból jelesre vizsgáznak, a Mérlegek a tökéletességre törekszenek

Borítókép: Napi horoszkóp január 23.: a Bikák kitartásból jelesre vizsgáznak, a Mérlegek a tökéletességre törekszenek
Ma is üzentek a csillagok.

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 23.

KOS (március 21-április 20)

Bár eddig megpróbáltál a békesség érdekében köntörfalazni, ez nem tűnik működőképesnek. Itt az ideje annak, hogy őszintén kimondd, ami benned van, nem kell rejtőzködnöd. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis mondd ki, mert neked is meglehet az álláspontod, amit nem kell elhallgatnod csak azért, mert lehet, hogy nem egyezik a többiekével. Vállald fel önmagad, még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik.

BIKA (április 21-május 21)

Olyasmivel kapcsolatban vívsz szélmalomharcot, aminek semmi értelme, nem látszik ugyanis, hogy hosszú távú eredményt hozna. Ennek ellenére nagyon kitartó vagy, amikor a többiek már lemondtak róla, Te még mindig keményen dolgozol rajta. Így kitartásodnak meglepő eredménye lesz, váratlan fordulat lendíti ugyanis előre az ügyet, amely végül jó eredménnyel zárul. Az elért sikert csakis kitartásodnak és magabiztosságodnak köszönheted, és a környezeted is elismerően bólint. Légy büszke magadra!

IKREK (május 22-június 21)

Elég elfoglalt életet élsz, nem-igen férnek bele plusz programok. Most azonban olyan helyzet adódik, hogy fel kell szabadítanod egy kis időt és szánnod kell valakire néhány órát az életedből. A találkozás feltölt, az illető nagyon hasznos tanácsokkal lát el, amiket jól tudsz majd a jövőben alkalmazni. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre is, arra hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből és ne csak a monotonitásban éljen. Igyekezz több ilyesfajta programot csinálni, mert ez csak jó neked!

RÁK (június 22-július 22)

Valakivel próbálsz közös nevezőre jutni a munkafolyamatban, de ő nem igen hagyja magát befolyásolni. Azt érzed, ha nem tudtok beszélni és egy olyan pontot találni, ami mindkettőtöknek tetszik, így viszont nem nagyon fogtok tudni előre haladni. Épp ezért engedj egy kicsit a saját elveidből, de mindenképp maradj az ésszerűség határain belül. Próbáld logikus érvekkel megértetni vele, hogy akármennyire ellenkezik, ez most mindkettőtök érdekét szolgálja.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezded elveszíteni a türelmed valamivel kapcsolatban, amin már elég régóta dolgozol, az eredmény azonban nem látszik a távolban sem. Ám mivel te már a tűréshatárodon jóval feljebb vagy, turbósebességre kapcsolsz. Nem biztos, hogyha eszeveszett rohanásba kezdesz, nem fog hiba csúszni a számításodba. Inkább vedd elő a tartalékaid és legyen benned kitartás! Elegendő koncentráció nélkül hibát hibára halmozol majd és így akaratodon kívül ugyan, de késlelteted az eredményt is. Türelem rózsát terem!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Új lehetőség van előtted kibontakozóban, Te azonban tartasz tőle, ha belevágsz, esetleg a későbbiekben megbánod és késő lesz visszacsinálni mindent. Ne gondolj ennyire görcsösen a negatívumokra, keresd a pozitív oldalát, nézd meg, mifajta élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz azáltal, ha nyíltan és bátran fejest ugrasz a mély vízbe. Nem biztos, hogy megbánod, sőt, mi több még jól is járhatsz a végén!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyon igyekszel a maximumot kihozni magadból, mindenben a tökéletesre törekszel. Ne engedd azonban, hogy maximalizmusod a saját életed és kapcsolataid rovására menjen. Néha engedni kell a huszonegyből és hagyni, hogy az sorsod alakítson bizonyos helyzeteket. Bármennyire is igyekszel, nem fogod tudni befolyásolni a történéseket. Tegyél meg minden tőled telhetőt és nyugtasd meg a lelekiismereted, hogy rajtad onnatól semmi sem múlik. Ne akarj mindent egyszerre, jobb a fokozatosság elvét betartani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi időben megváltozott benned valami, emiatt szíved szerint kilépnél a szituációból. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, gondolkodj racionálisan és menj bele elméleti részletekbe. Csak azután cselekedj, ha mindent a legaprólékosabban megvizsgáltál. Ne hamarkodd el, mert a Te döntésed mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból teszel meg valamit, később nagyon megbánhatod, ám akkor már elképzelhetően késő lesz visszacsinálni mindent.

NYILAS (november 23-december 21)

A mai napon konfliktus helyzetbe kerülsz egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd, nem követted el, mégis rád akarják húzni az egészet, hogy vidd el mindenki helyett a balhét. Szerencsére Te sokkal intelligensebb vagy annál, mint hogy felhúzd a kesztyűt és ringbe szállj egy felesleges cicaharcért, sokkal inkább teljes nyugalommal tölt el az, hogy tiszta a lelkiismereted. Árulás nélkül gondoskodj róla, hogy a sértettek mindenképp megtudják az igazságot és azoknak kelljen felelősséget vállalni, akiknek valóban van vaj a fülük mögött! Miért tartanád a hátad mások helyett?!

BAK (december 22-január 20)

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen azokhoz a tényezőkhöz, amik csak hátráltatnak, vagy visszahúznak! Merj új dolgokat kipróbálni, új dolgokba belevágni, meglátod, rengeteg új élményt tartogatnak számodra! Csak be kell zárnod azokat az ajtókat, amik már nem hoznak semmi hasznot, egyúttal pedig ki kell nyitnod azokat az új ajtókat, amelyek sok-sok új lehetőséget rejtenek magukban. Ne feledd: aki mer, az nyer!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon valahogy azt érzed, hogy semmi nem úgy sikerül, mint ahogy azt eltervezted, egyszerűen nem tudsz zöld ágra vergődni semmivel kapcsolatban, emiatt elég frusztrált vagy. A bosszankodás helyett azonban felfoghatod ezt úgy is, hogy ami nem megy, azt nem biztos, hogy mindenáron erőltetned kellene. Ne akarj mindenképp olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek sikerélményt biztosan nem tartogatnak számodra és több velük a munka, mint amennyi időt szánnál szíved szerint rájuk. Ne áldozz be más lehetőségeket olyan tevékenységek oltárán, amelyekkel önhibádon kívül szinte biztosan csak kudarcot fogsz vallani. A siker kulcsát keresd!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon koncentrálsz a munkádra, teljesen elfoglal, semmi másra nem marad sem időd, sem energiád. Lehet, hogy most sikert sikerre halmozol, de nem biztos, hogy hosszú távon kifizetődő lesz. Ha kiesel ugyanis a vérkeringésből, lemaradsz és mire feligyelsz, már elveszítettél embereket magad körül és nem fogsz tudni beilleszkedni a társaságba. Nem biztos, hogy érdemes a karriered oltárán feláldozni a barátaid. Még azelőtt melegítsd fel kihűlt kapcsolataidat, mielőtt túl késő lesz!