Napi horoszkóp január 21.: a Rákok fontos információhoz jutnak, a Mérlegek a legjobbkor kapnak segítséget valakitől

Borítókép: Napi horoszkóp január 21.: a Rákok fontos információhoz jutnak, a Mérlegek a legjobbkor kapnak segítséget valakitől Forrás: getty images
A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát ma is elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 21.

KOS (március 21.–április 20.)

Hosszú és rendkívül fárasztó küzdelem után sikerül befejezned egy végeláthatatlannak tűnő feladatot, amelyről nehezen hitted, hogy valaha is teljesíteni tudod úgy, ahogyan azt az elején elképzelted. Bár nem teljesen az eredeti elképzeléseid szerint alakul a helyzet, mégsem leszel elégedetlen az eredménnyel. Ha végeztél, nincs más hátra, minthogy a nap hátralevő részében gyönyörködj a művedben és a szép havas tájban. Meg persze alaposan pihend ki magad. Egyébként az egész azt bizonyítja, hogy mindig érdemes hinned magadban.

BIKA (április 21.–május 21.)

Minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy a környezeted elégedett legyen a teljesítményeddel, ez azonban túl nagy tehertételt jelent, és előbb-utóbb teljesen ki fogsz merülni. Mielőtt ez bekövetkezne, fogj vissza a tempóból, és csak annyi munkát vállalj, amennyit biztonsággal el is tudsz végezni. Ha nem így teszel, semmi időd nem jut magadra, a saját életed alakítására, ami talán még fontosabb is, mint folyton mások kedvét keresni. Ne folyton azzal foglalkozz, mit várnak el tőled, hiszen nem vagy te egy cirkuszi ló, amely - hogy a nézőket szórakoztassa – pár szem kockacukorért hajlandó megállás nélkül körbe-körbe futkározni a manézsban!

IKREK (május 22.–június 21.)

Az utóbbi napokban nagyon bánt valami, és egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog. Folyton ott motoszkál a fejedben, ami kezd már eléggé idegesíteni. Talán eljött az ideje, hogy a problémádat megoszd egy számodra kedves emberrel, akiben megbízhatsz és pontosan tudod, hogy nem is fog visszaélni a helyzeteddel. Mondj el mindent részletesen, kérd a tanácsát és légy nyitott mindenféle megoldási javaslatra. Hidd el, ha sikerül pontot tenned a dolog végére, és egyszer s mindenkorra lezárod az ügyet, az életkedved is vissza fog térni!

RÁK (június 22.–július 22.)

Olyan információk jutnak a tudomásodra, amelyek befolyással egy bizonyos dolog végkimenetelét, te pedig úgy gondolod, hogy ezt nem hagyhatod szó nélkül. Bár a napot nem így tervezted, mégsem ülhetsz karba tett kézzel azt várva, hogy sok minden összeomolhat, amit közösen felépítettetek. Ezt ügyet azonnal rendbe kell tenni, ezért szedd hát össze magad, veselkedj neki addig, amíg nem késő. A képességeid megvannak hozzá, csak önbizalom kérdése, hogy el tudod-e hárítani a katasztrófát. Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben akkora volt a hajtás körülötted, hogy abszolút mértékben elkerülték a figyelmed számodra fontos emberekkel történt események, emiatt furdal most a lelkiismeret, hisz alapvetően mindig oda szoktál figyelni arra, hogy kivel, mi történik körülötted. Még nincs azonban minden veszve, mielőtt belefulladnál a saját bűntudtatodba, igyekezz ezt a napot a szeretteiddel tölteni, érdeklődj, hagyd, hogy meséljenek, hogy megosszák veled, mi történt, amíg Te a hegyet másztad a céljaidért. Időnként mindenkivel előfordul, hogy elsodorja az ár, az azonban nagyon fontos, hogy mindig visszatalálj oda, ahonnan indultál!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Tanácsra van szükséged egy rendkívül fajsúlyos dologgal kapcsolatban, mert nagyon úgy tűnik, hogy elakadtál. Nem kell azonban kétségbe esned, hiszen nem vagy egyedül, olyan barátok vesznek ugyanis körül, akikre bármikor számíthatsz. Ezért bátran fordulj hozzájuk, meséld el, mi a problémád, s kérd ki a véleményüket, mert biztosan kapsz majd valamilyen használható tanácsot. Még az is lehet, hogy olyan szempontokra, olyan új lehetőségekre hívják fel a figyelmedet, amelyeket te eddig számításba sem vettél. Szerencsés ember vagy, hogy ilyen támogatóid vannak.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Régóta küzdesz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, ám egészen eddig nem akadt senki, aki hasznos tanácsot vagy valamilyen segítséget adhatott volna. Most azonban úgy tűnik, hogy megjelent a fény az alagút végén, mert szinte a semmiből került elő valaki, aki a kezét nyújtja feléd. Ne hezitálj, kapaszkodj bele, hiszen úgysincs más választásod, hiszen egyedül eddig sem tudtál kikecmeregni a szorult helyzetedből. Az illető pedig tálcán kínálja neked a megoldást, neked meg nincs is más dolgod, mint elfogadni a javaslatát. Azután magad is látni fogod, hogy nem volt ez olyan lehetetlen kihívás!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Hosszú ideje dolgozol egy számodra rendkívül fontos ügyön, és most úgy hozza az élet, hogy a közvetlen környezetedben is meg kell győznöd néhány személyt arról, hogy ezért megéri áldozatot hozni, s be kell fektetni valamennyit, hogy a vállalkozás a végén gyümölcsözőnek bizonyuljon. Szedd össze a gondolataidat, megfelelően építsd fel a mondanivalódat, és akkor valószínűleg másokat is magad mellé tudsz állítani, akik hasznos szereplői lehetnek a projektnek. Meglátod, menni fog, és a végén közösen örülhettek majd a sikernek.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Ígéretes lehetőség kínálkozik a mai napon, de valószínűleg igen nagy áldozatokat kellene hoznod azért, hogy sikerre vigyed a dolgot. Ez azonban az a pillanat, amikor mindenképpen mérlegelned kell, hogy megéri-e tizenkilencre lapot húzni és sok mindent kockáztatni, vagy hasznosabb lehet biztonsági játékra törekedni. Ha viszont belevágsz, később nemigen lesz lehetőséged kiszállni a dologból, szóval végig kell csinálni, bármi legyen is az eredmény. Nem hajt a tatár, gondolkodj nyugodtan a lehetőségeket, s ha túl ingoványosnak érzed a talajt, inkább ne indulj útnak!

BAK (december 22.–január 20.)

Az utóbbi héten eléggé túlhajtottad magad, s meglehetősen kimerültél. Ezért valószínűleg akkor jársz a legjobban, ha ma egyszerűen semmit nem csinálsz. Na jó, főzzetek a pároddal egy finom ebédet, de itt hagyd is abba, mert a házimunka többi része megvár. Most igyekezz feltöltődni, s ha mindenáron a szabadba vágysz, legfeljebb kisebb sétára vállalkozz, s utána heveredj le a kanapédra, vegyél elő egy jó könyvet, s ha inkább azt szeretnéd, bújjatok össze és nézzetek meg egy romantikus filmet. Legyen ez a felhőtlen kikapcsolódás napja, hiszen a jövő héten megint sok munka vár rád.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Kissé kezdesz ráunni, hogy folyamatosan ugyanazt kántálod megállás nélkül, ám mind ez eddig süket fülekre találtál. Mielőtt azonban az összes indulatodat gondolkodás nélkül mindenkin kitöltenéd, aki csak szembejön, beszélj inkább a dolog érintettjeivel, és tedd egyértelművé, hogy nálad kezd betelni az a bizonyos pohár. Ha képtelenek elfogadni, hogy te csak jót akarsz, akkor a legjobban teszed, ha nem idegeskedsz tovább, hanem ezt az ügyet elengeded. Emiatt pedig ne legyen egyetlen percig sem lelkiismeret-furdalásod, hiszen mindent megtettél, amire csak lehetőséged adódott!

HALAK (február 20.–március 20.)

Van valaki a közvetlen környezetedben, aki egy eléggé kényelmetlen ügyben kéri ki a tanácsodat. Ez nem egyszerű helyzet, mert közeli ismerősről van szó, akinek már csak illendőségből is mondanod kellene valamit. Hazudni nem akarsz, de a felelősséget sem szeretnéd magadra vállalni, mert arra azután végképp nincs szükséged, hogy az illető később a nyakadba varrjon bármit. Ne hallgasd el, hogy mit gondolsz a dologról, de nyomatékosan hívd fel a barátod figyelmét arra, hogy a döntés joga kizárólag az övé, és annak minden következményével neki kell számolnia.