Napi horoszkóp január 18.: az Ikrek egy számukra kellemetlen helyzetet zárhatnak le, a Szüzeknek komoly céljai vannak

Borítókép: Napi horoszkóp január 18.: az Ikrek egy számukra kellemetlen helyzetet zárhatnak le, a Szüzeknek komoly céljai vannak Forrás: getty images
A csillagok mára is nagyon izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 18.

KOS (március 21.–április 20.)

Nehéz szívvel indulsz neki egy feladatnak, pontosan tudod ugyanis, hogy azt nem lesz egyszerű megoldani. Emiatt elvesztegetett időnek érzel minden pillanatot, amit erre szánnál, épp ezért semmi kedved nekiindulni. Ám ha mihamarabb pontot kívánsz tenni az ügy végére, ne hezitálj sokáig, határozd el magad, állj neki, gondold végig, hogyan is fogsz lépésről lépésre haladni, s kezdj hozzá! Hidd el, ha sikerül befejezned, nagy tehertől fogsz megszabadulni és sokkal nyugodtabb leszel utána! Ne késlekedj!

BIKA (április 21.–május 21.)

Túl sok feladatot szeretnél egyszerre, egyetlen nap alatt befejezni, hiszen pontosan tudod, hogy máskor nem lesz rá időd. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy mindenbe belekapsz kicsit, és semmit nem fogsz normálisan elvégezni. A kapkodás tehát nem vezet sehová, s magad és a környezetet is elégedetlen lesz azzal, amit csinálsz. Gondold inkább alaposan át az egészet, készíts egy tervet, s próbáld azt követni. Nem a lehetetlennel küzdesz, de mindig emlékezz az örök bölcsességre: a jó munkához idő kell!

IKREK (május 22.–június 21.)

Vannak olyan dolgok a múltadban, amelyekről nem szívesen beszélsz, még csak nem is jó szívvel gondolsz vissza rájuk, a környezet előtt pedig kifejezetten szégyelled ezeket. Most azonban rá kell jönnöd, hogy éppen ezek a lezáratlan ügyek sodorhatnak kellemetlen helyzetbe. Le kell porolnod ezeket az aktákat, s mihamarabb megoldást kell találni az összes befejezetlen dologra, különben folyamatosan attól retteghetsz, hogy milyen csontváz esik még ki a szekrényből. Vegyél egy mély levegőt és ugorj neki, hiszen ezt előbb-utóbb úgyis kénytelen leszel megtenni! Hidd el, jobb előbb, mint később!

RÁK (június 22.–július 22.)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, ami hosszú ideje nem hagy nyugodni, s bárhogyan is igyekszel szabadulni tőle, egyszerűen időről időre ismét felszínre tör és nem tudsz mit tenni ellene. Mivel emiatt egyetlen nyugodt perced sincs, érdemes tisztázni magadban, hogy mi is pontosan az a dolog, ami ennyi álmatlan éjszakát okoz, és hogyan tudnád megoldani a helyzetet. Ha elég mélyre ásol és bátran szembe mersz nézni magaddal, nagy tehertől szabadulhatsz meg, ami jelentősen befolyásolhatja majd a jövődet is. Éppen ezért gyorsan cselekedj, s meglátod, mindjárt sokkal jobban tudsz majd aludni!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Hosszú ideje vívódsz egy bizonyos dolog kapcsán, és fogalmad sincs, hogyan kellene döntened, mert nyilvánvalóan tartasz a lehetséges következményektől. Mivel nem mered kimondani a végső szót, folyamatosan megpróbálod elterelni a figyelmedet és elodázni a megoldást, így azonban soha nem fogsz lezárni semmit, s képtelen leszel új élményeket befogadni. Amennyiben nagyon bizonytalan vagy és nem tudod, hogy merre is kellene elindulni, kérj tanácsot egy olyan embertől, aki járt már hasonló cipőben. Nem vagy egyedül, s ne szégyelld, ha segítségre van szükséged!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Régóta dolgozol valamin, hiszen komoly célokat tűztél ki, de egyelőre rajtad kívülálló okok miatt nem úgy alakul a helyzet, hogy közelebb kerülnél az álmaid megvalósításához. Most kell azonban nagyon kitartónak lenned, s nem szabad feladnod. Az élet tele van megpróbáltatásokkal, de ebből ne azt a következtetést vond le, hogy akkor nem is érdemes küzdeni semmiért. Gondolj inkább arra, hogy mennyit tanulhatsz, s milyen tapasztalatokat szerezhetsz, amelyek birtokában sokkal sikeresebb ember lehetsz.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Az őszinteség derék dolog, ezúttal azonban megtapasztalod a dolog árnyoldalát is. Valaki ugyanis kendőzetlenül az arcodba vágja a véleményét, ami elsősorban azért dühít fel, mert nem vagytok különösebben közeli kapcsolatban ahhoz, hogy szó nélkül kellene tudomásul venned a szavait. Ne hagyd magad, határozottan közöld vele, hogy ugyan köszönöd a nyíltságát, de talán majd te megítéled a helyzetet. Ne befolyásoljon egy pillanatra sem, hogy mit gondolnak rólad mások! Csakis magadnak tartozol felelősséggel, s ne is törődj olyan személyekkel, akik a számodra nem jelentenek semmit.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Kezd egy apróságból kiindult vita elfajulni egy hozzád közel álló személlyel, emiatt mindkettőtöket elragadnak az indulatok és súlyos sértéseket vágtok egymás fejéhez. Emiatt elég rosszul érzed magad, hisz lelkiismeret-furdalásod van, mert nem akartad az illetőt megbántani. Próbálj most higgadtan gondolkodni annak érdekében, hogy miként rendezhetitek ezt a konfliktust anélkül, hogy a kapcsolatotok végképp tönkremenne. Hidd el, nevetséges ügyről van szó, és emiatt nem érdemes egy barátságot kockáztatni.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Nagyon büszke vagy magadra, hiszen egy bonyolult helyzetben sikerült a szövevényes szálakat kibogoznod. Ezzel olyan ügyet oldasz meg, amely téged és a környezetedben élőket is hosszú ideje nyomasztott. Emiatt mindenki nagyon hálás, ami több önbizalmat ad neked a jövőre nézvést is. Látod, ez történik, ha bátran ki mersz állni bizonyos dolgokért, s megmutatod, miféle képességek rejlenek benned. Csak így tovább!

BAK (december 22.–január 20.)

Egy hozzád közel álló személy kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt, amit az első pillanatban nem is igen tudsz mire vélni. Fogalmad sincs, miért volt jó neki az, hogy nevetségessé tett, de mindenképp érdemes hangot adni a csalódottságodnak, hisz joggal vársz magyarázatot arra, mi a fene történt. Igyekezz megértetni az illetővel, hogy nem igazán jó vicc az, amin csak az előadó nevet, miközben mások igencsak kínban érzik magukat. Értesd meg vele egyszer és mindenkorra, hogy a jövőben igyekezzen kerülni a hasonló szituációkat!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Meglehetősen zokon veszed, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit egyszerűen nem értesz – hiszen semmi közöd a dologhoz –, s ezért nem is tudod megfelelően kezelni a helyzetet. Nincs más hátra, mint hogy szedd össze magad, és bátran állj ki az igazadért. Tedd mindenki számára egyértelművé, hogy képes vagy határozottan fellépni, ha megalapozatlanul bántanak, szóval veled nem lehet szórakozni! Mutasd meg, hogy milyen kemény fából faragtak!

HALAK (február 20.–március 20.)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy másoknak örömet szerezz és megfelelj az elvárásaiknak, miközben te rendkívül magányosnak érzed magad. Itt az idő tehát, hogy feltöltsd az endorfinraktáraidat, hiszen időnként magadra is gondolnod kell! Éppen ezért ma ne törődj senki mással! Szervezz olyan programot, ami csak rólad szól: menj el egy szépségszalonba, vegyél egy dögös ruhát, esetleg egyszerűen csak ülj be egy barátnőddel valahova egy finom ebédre! Foglalkozz néha kicsit magaddal, mert neked is jár egy cseppnyi boldogság!