Napi horoszkóp január 15.: a Kosok büszkék lehetnek a sikereikre, az Ikrek szembe mernek nézni a félelmeikkel

Borítókép: Napi horoszkóp január 15.: a Kosok büszkék lehetnek a sikereikre, az Ikrek szembe mernek nézni a félelmeikkel Forrás: wikimedia commons
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 15.

KOS (március 21-április 20)

Magad sem hiszed el, de a siker sokkal hamarabb jött, mint azt előtte gondoltad volna. A főnököd is elismeri a munkádat, hisz amikor megbízott valamivel, nem számított rá, hogy a kisujjadból fogod kirázni a megoldást. Elismerően tekintenek rád a kollégáid is, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni! Ha már így alakult, használd ki a hirtelen jött sikert, és igyekezz felhőtlenül, kötöttségek nélkül megünnepelni a sikert!

BIKA (április 21-május 21)

Régóta álmodozol valamiről, ami jelen pillanatban elég távolinak tűnik, nem nagyon tudod, hogyan érhetnéd el komolyabb áldozatok nélkül. Minél tovább morfondírozol azonban ezen, rá kell jönnöd, hogy a karosszékben ülve nem tapodtat sem haladhatsz előre. Most érdemes tehát felkelni, megrázni maga és elindulni a cél felé vezető úton. Lehet, sőt biztos, hogy ez nagyon fárasztó lesz, nem kevés erőfeszítést igényel, s váratlan akadályokba ütközhetsz, de ha látsz reális esélyt arra, hogy sikerrel fogsz járni, ne sokat habozz, hiszen fejben összeraktál már mindent, csak éppen meg kellene csinálni azt, amit már úgyis elhatároztál.

IKREK (május 22-június 21)

Egészen idáig rettegtél egy bizonyos dologtól, s a lehető legmesszebbről igyekezted elkerülni. Most azonban úgy tűnik, nem menekülhetsz előle, bár a szíved szerint azonnal futásnak erednél. Ám amennyiben kicsit megnyugszol, legyőzöd az első pillanatban rajtad eluralkodni látszó félelmet, máshogyan is tekinthetsz a helyzetre. Igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy ez egyfajta próbatétel, kihívás, amellyel szembe kell nézned ahhoz, hogy tapasztalatokat szerezhess, hogy feljebb léphess, és elmondhasd magadról, képes vagy úrrá lenni minden helyzeten. Utána még büszke is leszel majd magadra!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, eljött a változások ideje, itt az alkalom, hogy olyan területek felé indulj, ahol még sosem jártál. Ne félj a kihívásoktól, hisz van benned elegendő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy meg tudd állni a helyed. Nem feltétlenül biztos, hogy rosszul fogsz járni és veszteséges lesz a dolog, de amíg bele nem vágsz, nem is fogod megtudni. Most van lehetőséged, és noha tudod, hogy ez némiképp bonyolítja majd az életedet, mindenképp érdemes belevágnod, hisz ahogyan mondani szokás, aki mer, az nyer!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Büszke lehetsz magadra, mert véghezvittél valamit, amiről még te sem gondoltad volna, hogy sikerülni fog. Magad sem hitted, hogy van benned elég kitartás ahhoz, hogy lépésről lépésre fel tudod építeni, amit elterveztél, s ami végül akkorára növi ki magát, hogy az már egészen elképesztő. Miután begyűjtötted az elismeréseket, szánj egy kis időt magadra, kapcsolódj ki és gyűjts inspirációt a következő kihívásra! Hisz minimum ez a szint az, ami elvárható tőled a jövőben is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Agyonbonyolítod a dolgokat, egyszerűen megválaszolható kérdésekre is képes vagy több ismeretlenes egyenletet felállítani. Ez azonban roppant fárasztó, hiszen szinte mindig azokkal a nehézségekkel kell megküzdened, amelyeket magadnak csinálsz. Épp ezért idővel – ha már megfizetted a tanulópénzt – rájöhetsz, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az életet, s nem kell mindig minden túlkomplikálni! Lazíts és változtass a hozzáállásodon, különben elég nehezen fogsz sikerélményekhez jutni! Miért lennél önmagad ellensége?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy őszinte legyél és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik korántsem gondolkodnak hasonlóan, és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, felejtsd el ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyan "barátokra", akikben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron magad mellett tudnod őket.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan helyzet áll elő, ahol ha nincs helyén az eszed, bizony könnyen megeshet, hogy nagy árat kell fizetned ezért. Épp emiatt légy résen és figyelj oda, hogy mikor mit csinálsz, illetve kinek mit mondasz. Amennyiben úgy hozza a szükség, a saját érdekeidet vedd figyelembe úgy, hogy közben nem kell másokon sem átgázolnod ahhoz, hogy az akaratodat érvényesítsd. Okosan és korrekten, a szabályok betartásával is lehet játszani, nem közelező Hókuszpókk

NYILAS (november 23-december 21)

Amit a fejedbe veszel, azt tűzön-vízen keresztül végigviszed, ugyanakkor bármi történik, te mindig ragaszkodsz a bevált, általad ismert módszerekhez. Ez azonban időnként akadályoz bizonyos célok elérésében, lehet ugyanis olyan helyzet, amikor kénytelen vagy letérni a megszokott útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire. Ha valamiben nem látsz perspektívát, engedd el, a kínálkozó lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Ha pedig bizonytalan vagy valamiben, mérlegeld, hogy mekkora áldozatot érdemes hozni a saját boldogságod érdekében!

BAK (december 22-január 20)

Akadnak bizonyos emberek a környezetedben, akik azért nem fogadnak el, mert az ő véleményükhöz képest homlokegyenest más álláspontot képviselsz. Emiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz velük, hiszen eleinte megpróbálnak meggyőzni, majd amikor látják, hogy falakba ütköznek, ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, a ha a társadalomban elfogadott normákat képviseled, nem kell úgy élned az életed, hogy beállsz egy dominósorba, hogy aztán ha valami kiborul, majd együtt dőlhess el a többiekkel. Persze nem árt, ha be tudsz illeszkedni, de ha valami az értékrendeddel nem egyezik járt bátran a magad útját!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve nyugodt ember vagy, s másokkal ellentétben nem vagy csak nehezen tudnak kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, amikor nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, ami egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe, abszolút nem tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd azonban, hogy az indulatok vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomatikus módon fellépni, hogy később aztán ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé túlzsúfolt mostanában az életed, azt sem tudod, mit és hogyan kellene rendszerezned ahhoz, hogy végre minden sínen legyen és egy kicsit hátradőlhess. Kezdesz kimerülni, úgy érzed, teljesen feleslegesen futsz a mókuskerékben, emiatt legszívesebben ki is szállnál, mert nem nagyon látod értelmét az egésznek. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi depressziós hangulatod irányítson és olyasmit adj fel, amin régóta dolgozol és bizony nagyon hittél benne. Ha túlságosan megterhelőnek érzed ezt a sok feladatot, tedd félre a halaszthatóbbakat és koncentrálj azokra, amelyektől gyorsabb befejezést remélhetsz! Meglátod, ha kézzelfogható közelségbe kerül a siker, az motiválni fog!