Napi horoszkóp január 13.: a Szüzek jó úton haladnak a boldogság felé, a Mérlegek fel merik vállalni a véleményüket

Borítókép: Napi horoszkóp január 13.: a Szüzek jó úton haladnak a boldogság felé, a Mérlegek fel merik vállalni a véleményüket Forrás: pixabay
Ezt üzenik a csillagok erre a téli vasárnapra.

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 13.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben túl sokat foglalkozol mások véleményével, elfelejtesz kiállni magadért és vállalni azt, amit képviselsz. Mivel azonban ez rendkívül hátráltat, előbb-utóbb el kellene döntened, mi is a pontos prioritási sorrend a te értékrended szerint: az, hogy magadnak megfelelj, vagy az, hogy mások elismerően rázzanak kezet veled. Tovább csak akkor tudsz lépni, ha megküzdesz ezzel a kisebbségi komplexussal, ami nem enged kiteljesedni. Vedd át a saját életed felett az irányítást!

BIKA (április 21-május 21)

Noha úgy érzed, minden összeesküdött ellened, hogy semmi sem sikerül, ennek ellenére nem szabad feladnod! Mert ha most otthagysz csapot-papot, borzasztóan nagyot csalódhatsz önmagadban, mert nem volt kellő kitartás benned, hogy az első akadályoknál orra buktál, és még csak meg sem kísérelted a talpra állást. Ne feledd: akadályok mindig voltak és lesznek is! Ez így van jól, különben túl egyszerű lenne az élet. Te pedig le tudsz győzni mindent, csak akarnod kell! Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Visszautasítod valaki közeledését, aki gyengéd érzelmeket táplál irántad, most pedig egyenesen fénysebességre kapcsol és rendkívül rámenősen nyomul. Érthető, ha ez a terhedre van, de van rá megoldás. Add kulturáltan az illető tudtára, hogy nem vagy vevő a kezdeményezésére, de barátság bármikor lehet közöttetek. Ne titkold el azt sem, ha foglalt a szíved, mert ezzel segítesz számára feldolgozni a helyzetet: világossá teheted, hogy nincs vele semmi bajod, csak egyszerűen elkésett a próbálkozással.

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívül nagy bosszúságodra olyasmivel kell ma foglalkoznod, ami egyáltalán nem volt betervezve a hét utolsó napjára, s jelentős időt vesz el a tervezett programoktól és azoktól a tennivalóktól, amellyekkel tele van a fejed. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet, és mihamarabb tudd le a dolgot. Ha halogatod ezt az ügyet, a baj csak a nyakadon marad, s a későbbiekben további problémákat okozhat. Cselekedj tehát, s utána élvezd ki a maradék szabadidőt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szeretnéd a világnak megmutatni, milyen tudás és tehetség rejlik benned, ám tartasz attól, hogy ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz maradandót alkotni, mindig szürke kis egérként fogod élni az életed. Éppen ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy sikeres emberként learasd a babérokat, vagy arra, hogy mindig álarcban bújkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, s legalább próbáld meg, mert veszíteni valód abszolút nincs!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyed, jól érzed magad a bőrödben és ezt az elégedettséget senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton jársz. Az irigyekkel ne foglalkozz, mindig is lesznek olyanok, akik szívesen tartanának ott, ahol te, akik a nyomodban loholnak, hogy kiderítsék, mi a titkod, ami olyan sikeressé tesz. Ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy nagyobb társaságban adsz hangot valamivel kapcsolatban a nemtetszésednek, ami első hallásra kifejezett ellenérzést válthat ki a többiekből. Nincs baj azzal, ha különbözik a véleményed másokétól, mégis lehet, hogy ezúttal némi magyarázatra szorul majd a dolog. Fejtsd ki bővebben az álláspontodat, mert könnyen lehet, hogy nem mindenki ért a félszavakból. Mások miatt nem kell feltétlenül megváltoztatnod a véleményedet, ám amennyiben egy vitapartnered nehezen cáfolható ellenérvekkel áll elő, fogadd el, hogy más szemszögből vizsgálva valóban másképpen is értékelhető ugyanaz a szituáció!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ma különösen nagy szükséged lesz a kivételes problémamegoldó képességedre, olyan helyzet adódik ugyanis, ami hatékony, gyors, mégis átgondolt beavatkozást igényel tőled. Ezzel olyan katasztrófát előzhetsz meg, aminek komoly következményei lehetnének rád és a környezetedre nézve is. Éppen ezért vesd be minden tudásodat és tapasztalatodat, s magabiztos, határozott fellépéssel oldd meg a problémát. Bízz magadban és abban, hogy meg tudod csinálni. Ne ess kétségbe az első akadályt látva, mert most nincs erre időd! Majd utána ráérsz végiggondolni, hogy tulajdonképp mit is kockáztattál!

NYILAS (november 23-december 21)

Elakadtál egy bizonyos folyamatban, s úgy tűnik, fogalmad sincs, merre és hogyan tovább. Merd ezt beismerni magadnak, mert az első és legfontosabb lépés az, ha tudomásul veszed a korlátaidat és kimondod, hogy segítségre van szükséged. Ne szégyellj tehát egy olyan személytől tanácsot kérni, aki nálad felkészültebb, és pontosan tudja, hasonló helyzetben mit kell tenni. Hálás leszel neki, hiszen ezúttal egyedül valószínűleg nem boldogultál volna. Ne felejtsd el biztosítani arról, hogy ő is bármikor számíthat rád. Jó, ha van valakinek ilyen önzetlen barátja, s becsüld ezt meg, mert nem mindenkinek van ilyen szerencséje!

BAK (december 22-január 20)

Kezd eleged lenni abból, hogy valaki mindig meg akarja mondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnod, mintha Te teljesen kívülálló lennél a saját életedben. Nem is kell tűrnöd, hogy mások kényszerítsenek rá egy bizonyos útra, amely csupán számukra járható, állj ki magadért és hallasd a hangod, hogy rájöhessenek, neked is vannak céljaid, olyan álmaid, amelyekért harcolsz és mindenáron szeretnéd elérni őket. Hidd el, hogy sokan nem is gondolják rólad, hogy a jámbor külső milyen kemény egyéniséget takar. Azért, mert nem vagy arrogáns mindenkivel, még benned is ott van a szunnyadó oroszlán, aki nem fogja olyan könnyen hagyni magát! Igyekezz azonban olyan eszközöket választani, amelyek miatt a későbbiekben nem kell mások bocsánatáért esedezned!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Amikor a vártnál szerényebb eredmény miatt elbizonytalanodsz egy bizonyos szituációban, akkor váratlan fordulat ad újabb lendületet. Régóta dolgozol már az ügyön, szinte semmi más nem létezik a számodra, csak az a cél, amit el szeretnél érni, ám az utóbbi időben azt érezted, hogy ha nem jön gyorsan a kézzelfogható siker, talán nem ez lesz a te utad, s itt kellene pontot tenni a dolog végére, és érdemes lenne új kihívásokat keresni. Ám most bebizonyosodhat a számodra is, hogy mindig érdemes kivárni, mielőtt lezársz valamit, s célszerű minden lehetőséget mérlegelni, hiszen soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, ami átlendített a holtponton!

HALAK (február 20-március 20)

A korábbi csalódásaid miatt bizalmatlan vagy az emberekkel szemben, ezért nehezen is engeded őket közel magadhoz. Beéred a megszokott személyek, a szeretteid, a szerelmed, a régi kipróbált barátaid társaságával, mert nem akarsz megint lesre futni. Nem kell persze fűvel-fával jó viszonyt ápolni, s nem kell fenntartások nélkül a bizalmadba fogadni mindenkit, ám érdemes nyitottabbnak lenni, hiszen csupa értékes ember jön-megy körülötted. Ha észreveszed őket, új színt hozhatnak az életedbe. Adj esélyt nekik, és általuk te is gazdagodhatsz.