Napi horoszkóp január 10.: a Kosoknak komoly céljaik vannak, az Ikrek fajsúlyos döntést hoznak

Borítókép: Napi horoszkóp január 10.: a Kosoknak komoly céljaik vannak, az Ikrek fajsúlyos döntést hoznak Forrás: getty images
Ma se feledkezz meg a napi horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 10.

KOS (március 21.–április 20.)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, pontosan tudod azt is, hogyan fogod elérni őket, s nem félsz az utadba kerülő akadályoktól sem, hiszen mindent alaposan átgondoltál. Érdemes azonban egy B-tervet is kidolgoznod, mert akadhatnak olyan váratlan helyzetek, amelyek mindent megváltoztathatnak, és amennyiben mindenáron ragaszkodsz az eredeti elképzelésedhez, nem biztos, hogy sikerrel jársz. Szóval nem árt némi rugalmasság, hogy akkor a lépéseidet folyamatosan az aktuális helyzethez igazíthatod. És ne hallgass azokra, akik folyamatosan kárognak és fanyalognak, mindenben csak a bajt keresik, s negatív energiákkal bombáznak. Ne engedd, hogy bármiben befolyásoljanak, mer ha már egyszer eltervezted és kitűzted azt a bizonyos célt, tarts is ki mellette!

BIKA (április 21.–május 21.)

Olyan szituáció adódik, amikor sarokba szorított helyzetben kell gyors döntést hoznod. Miután elég komoly ügyről van szó, a szíved szerint hosszasan gondolkodnál rajta, de erre most nincs idő. Tehát szinte azonnal mondanod kell valamit anélkül, hogy a lehetséges következményeket pontosan felmérhetted volna. Fogd fel úgy ezt az egészet, hogy legalább gyorsan túleshetsz a dolgon, és nem kell még sokáig tipródnod. Tehát egy gonddal kevesebb van, s a végén valószínűleg te is úgy fogod érezni, hogy rendben volt ez így. S az pedig biztosan megnyugtat majd, ha később kiderül, hogy helyesen cselekedtél. De ezen most már ne törd tovább a fejed, hanem lépj gyorsan tovább!

IKREK (május 22.–június 21.)

Hosszú vívódás után most végre sikerülhet döntést hoznod egy bizonyos helyzetben, ami majd megnyugvással tölt el, hiszen a továbbiakban nem nyomaszt egyfolytában a kérdés, hogy mit is kellene tenned, a mely lépésednek mi a lehetséges következménye. Ha pedig elhatároztad magad, gyorsan szabadulj meg a félelmektől és kételyektől, s nyugodtan vágj bele a kalandba. Nyugtasd meg a környezeted is, hogy minden kockázattal számoltál, és persze mindennek vállalni fogod a következményét, ha végül mégsem járnál sikerrel, ám bízol magadban, a tudásodban, meg a szerencsédben is. Biztos vagy benne hogy nem csinálsz semmilyen ostobaságot, így azután csak tedd a dolgodat!

RÁK (június 22.–július 22.)

Úgy érzed, biztos lábakon állsz és semmi nem rettenthet meg, hiszen minden eshetőségre fel vagy készülve. Most azonban váratlan eseményekkel kell szembenézned, amelyek teljesen másféle eljárási módot igényelnek, mint amihez eddig hozzá voltál szokva. Ne aggódj azonban, hiszen ha nem lankad a figyelmed és belekapaszkodsz abba a mentőövbe, amit váratlanul egy ismerősöd dob feléd, bizonyosan nem fogsz elsüllyedni. Minden azon múlik csupán, hogy el tudod-e hinni azt, amit számtalanszor bizonyítottál már: válságkezelésből mindig kitűnőre vizsgáztál. Bízz magadban, és akkor ebből a számodra váratlan helyzetből is a lehető legtöbbet fogod kihozni!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Régóta motoszkál a fejedben a gondolat, hogy felkeress valakit, akivel korábban konfliktusba keveredtél, ami végett vetett vetett a közöttetek levő jó viszonynak. Nem hagy nyugodni a dolog, mert szeretnéd rendezni a kapcsolatotokat, de legalább tisztán akarnád látni azt, hogy mi is történt pontosan. Mielőtt azonban megkeresed az illetőt, tudnod kell, hogy kétesélyes a dolog, mert korántsem biztos, hogy lelkesen a nyakadba fog borulni. S ha esetleg találkoztok is, elképzelhető, hogy a beszélgetés sem az elképzeléseid szerint alakul. Mivel azonban régóta nem hagy nyugodni a dolog, érdemes egy próbát tenni. Ha nem is lesztek ismét barátok, legalább a kérdéseidre választ kaphatsz, s akkor talán könnyebben túlléphetsz az egészen.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Úgy érzed, belefáradtál a szürke hétköznapokba, és szükség lenne valamilyen változtatásra ahhoz, hogy új lendületet kaphass és eredményeket is fel tudj mutatni végre. Alaposan gondold át azonban, hogy miként rendezed át az életedet, mert ha hirtelen felindulásból lépsz valamit, könnyen összedőlhet mindaz, amit eddig felépítettél. Ami eddig bevált, ahhoz ne nyúlj, s azon is törd a fejed, hogy nem feltétlenül az a célravezető, ha teljesen felforgatsz mindent. Könnyen lehet, hogy csak apróságokon kellene változtatni, ezért alaposan mérlegeld, mire lenne szükséged, mert alképzelhető, hogy csupán néhány kis lépés kell ahhoz, hogy közelebb kerülj a kitűzött célodhoz!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Pontosan tudod, hogyan kell mindent mértani pontossággal megtervezni úgy, hogy ne csússzon hiba a számításodba. Most azonban váratlanul porszem kerül a gépezetbe, és a megoldásra nincs előre kidolgozott forgatókönyved. Vagyis számodra ismeretlen terepre tévedtél, de bármennyire is remeg a lábad, szedd össze magad, légy magabiztos és próbálj arra koncentrálni, hogy sikerülnie kell a dolognak, ha már annyit küzdöttél érte. Fel ne add az utolsó métereknél, mert különben hosszú ideig bánni fogod, ha megfutamodsz. Merj bátran szembeszállni az ellened fellépő erőkkel és valósítsd meg az álmaidat!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Bár jó ideje szeretnél kimozdulni abból a helyzetből, amelyben jelenleg vagy, valahogyan soha nem sikerül úgy alakítani a dolgokat, hogy elegendő lendületet kapj az elrugaszkodáshoz. Igyekezz úgy intézni, hogy most ne bízzanak meg újabb feladatokkal, mert magadra szeretnél koncentrálni. Ezt azonban egyenesen és őszintén ki is kellene mondanod. Mindazonáltal végezz el mindent, amit bevállaltál, s ha bizonyos vagy benne, hogy változást akarsz, zárd be magad mögött az összes ajtót és nyiss ki újakat, amelyek valószínűleg új lehetőségeket tartogathatnak a számodra.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Akaratodon kívül olyan helyzetbe keveredsz, amiből már az elején szeretnél kihátrálni, mert úgy érzed, ez hosszútávon nem sok jót terem majd neked. Amennyiben túllépsz az első pánikon, s hajlandó leszel részleteiben is értékelni a dolgokat, rá fogsz jönni, hogy bár ez a szituáció elég kellemetlen a számodra, de ha összeszedet magad, jól is kijöhetsz belőle. Igyekezz ugyanakkor meggyőzni a többieket is arról, hogy kissé más irányt kellene venni, mert abból mindenkinek csak haszna lesz. Tudatosítsd bennük: ha száz ember százfelé szalad, annak csak rossz vége lehet!

BAK (december 22.–január 20.)

Valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Motiválatlannak érzed magad, s nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Éppen ezért eljött az ideje annak, hogy leülj, szembenézz önmagaddal és elgondolkodj, pontosan milyen úton haladsz és az hova vezet. Amennyiben a végső konzekvencia az, hogy nem a legjobb az irány, igyekezz mihamarabb változtatni. Döntsd el gyorsan, mit akarsz, tűzd ki a céljaidat, s azoknak megfelelően haladj előre. Vágj neki és változtass, ha tényleg a szükségét látod!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Úgy érzed, feleslegesen futod a köröket, nem érsz el semmiféle kézzelfogható eredményt. Emiatt kezded elveszíteni a türelmedet, már-már erősen foglalkoztat a gondolat, hogy feladod az egészet. Ha azonban úgy döntesz, hogy hátat fordítasz és otthagysz csapot-papot, a végén szinte biztosan bánni fogod, hogy meg sem próbáltad. Legyen benned kitartás és akaraterő, mert ezek nélkül soha nem fogsz eljutni a célodig. Ha már korábban elszántad magad valamire, az feltehetőleg azért volt, mert szeretnéd is elérni. Semmi más, csakis ez lebegjen a szemed előtt. Meglátod, a végén büszke leszel magadra.

HALAK (február 20.–március 20.)

Ma komoly kihívással szembesülsz, ami nagy izgalommal tölt el, hiszen pontosan az a személy vagy, aki ugyan szeret kiszámíthatóan élni, ám időnként mégis vágyik az új élményekre, a kalandokra. Ne félj belevágni, ne gondolkodj sokat, hiszen olyan sikerélményben lehet részed, amelyre hosszú ideig emlékezni fogsz. Nyugtasd meg a környezetedet, hogy teljesen tisztában vagy a veszélyekkel, pontosan tudod, hogy mit kockáztatsz, de ha soha nem próbálsz ki semmit, nem fogsz egyről a kettőre jutni. Add át magad ennek a nagy kalandnak, s hagyd, hogy az adrenalin vigyen előre!