Napi horoszkóp február 9.: a Mérlegek maguk irányíthatják a sorsukat, a Vízöntők fontos döntés előtt állnak

Borítókép: Napi horoszkóp február 9.: a Mérlegek maguk irányíthatják a sorsukat, a Vízöntők fontos döntés előtt állnak
Hétvégére is készült horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 9.

KOS (március 21-április 20)

Bár a mai napot nem így tervezted, mégis olyannyira föléd tornyosulnak a tennivalók, hogy nem is igen tudod, mihez kezdj velük. Mielőtt azonban ész és különösebb taktika nélkül fejjel rohannál a falnak, igyekezz logikusan felállítani egy fontossági sorrendet, amely a lehető leghatékonyabb és leggyorsabb lehet ahhoz, hogy maradjon időd egy kis pihenésre is, persze csak miután mindennek pontot tettél a végére. Nem ez az első eset, tapasztalataidból adódóan tehát pontosan tudod, hogy mit kell tenned, ne késlekedj tehát!

BIKA (április 21-május 21)

Nem vagy a változtatások híve, általában azt is ezerszer végiggondolod, hogy apró dolgokon változtass, vagy jobban szeretsz a régi, megszokott komfortzónádban vesztegelni. Be kell azonban látnod, vannak olyan helyzetek az Életben, amikor szükségessé válik az, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, úgyis érezni fogod, meddig kell, vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amibe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj. A félelem csak megbénít és elveszi tőled azt annak a lehetőségét, hogy időben cselekedj!

IKREK (május 22-június 21)

Olyasmiről ábrándozol, amely a jelenlegi élethelyzetedben igen távolinak tűnik, ám annak ellenére, hogy a realitások talaján mozognál, olyan légvárat építesz, ami nagyon könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amellyel sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz körül, inspirálódj, kósolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap olyan szituáció adódik, ahol körülötted mindenki arra számít, hogy kimondd a végszót egy igen fajsúlyos dologgal kapcsolatban. A felelősség terhe miatt azonban az első pillanatban megremegnek a lábaid, korántsem vagy már annyira magabiztos, mint annak előtte. Mivel pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad bizonytalannak egy olyan helyzetben, amikor rajtad a Világ szeme, ezért gyorsan szedd össze a gondolataid és azt mondd, amit az első megérzésed diktál. Higgy magadban és tedd oda magad bátran! Büszke leszel majd magadra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mivel minden ügyed kiválóan halad a maga útján, nem kell rohannod, nem szorít semmiféle határidő, épp ezért a mai napot érdemes olyan személyekkel töltened, akiknek a társaságában nagyon szívesen tartózkodsz, nem érzed magad feszélyezve, bizonyosan semmiféle kellemetlen helyzetbe nem kerülhetsz. Igyekezz olyan programot szervezni, amely nem feltétlenül jelenti a legnagyobb kihívást, de mégis minőségi időtöltésnek számít. Olyanokkal vedd körbe magad, akik által lelkileg töltődhetsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túlságosan naivan állsz egy bizonyos dologhoz, jóhiszeműségednek pedig ezúttal meg is fogod fizetni az árát. Csalódottságod eléggé frusztrál, hisz azt hitted, ennél sokkal dörzsöltebb figura vagy, most azonban kiderül, neked is van még mit tanulnod az Élet nevű játékról. Ne omolj össze, hisz szerencsére nem az életed múlt a dolgon, de igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Ebből a helyzetből is okultál és tapasztaltabbá váltál. Nem minden esetben jó az, ha magadra vállalod a naiva szerepét!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rendkívül megnyugtat a jelenlegi szituáció, hisz Te magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a dolgokat, aszerint hogy számodra mi a legmegfelelőbb útirány. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy milyen cipőt húzol a lábadra és abban milyen távolságot teszel meg! Ezúttal zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned semmifajta megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valamiféle váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszáll a széllel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bár a mai napot a pihenésre és feltöltődésre szántad, mégis olyan lehetőség akad, amit érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hisz minden nap nem botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely ezúttal a jelek szerint tálcán kínálja magát. Ne gondolj most a körülményekre, add át magad az élvezeteknek és a kihívásnak, mert csak így tudsz majd új élményeket szerezni. Majd később ráérsz pihenni, tekints úgy a helyzetre, hogy ez is a kikapcsolódásnak egy fajtája! Végre van valami, ami felráz a monoton szürkeségből!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki teljes meggyőződéssel áll a hátad mögött, hogy bármi adódik, ott lehessen, eltántoríthatatlan segíteni akarással. Nagyon jól esik neked ez a fajta törődés, ám időnként kissé tehernek érzed azt, hogy mindenről tudni szeretne, nagyon sokszor súrolva az indiszkréció határát. Jön, nyomul, mondja a magáét, helyetted próbál kimondani bizonyos dolgokat, mintha azért bérelted volna fel, hogy élje az életed. Noha nagyon hálás vagy ezért, finoman és szofisztikált hangnemben igyekezz a tudtára hozni, hogy ez most nem az a játszótér, ahol nincsenek határok, a saját sorsodat szeretnéd Te, magad kovácsolni, ha pedig bármiféle akadálynál szükséged lesz segítségre, ő lesz az első, akit megkeresel! Ha tényleg fontos vagy számára, meg fogja érteni!

BAK (december 22-január 20)

Olyasmiben segítesz egy hozzád közel álló személynek, amelyről pontosan tudod, hogy nem biztos, hogy mindenki önzetlenül megtenné, még Te sem vagy ugyanis biztos abban, hogy jól cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben és meggyőzöd saját magad arról, hogy okos dolog segíteni neki, ne foglalkozz azzal, mit mondanak, vagy hogyan ítélnek meg mások. Ha mégis magadra és másokra nézve is veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld egy más irányba terelni, elmagyarázva neki, hogy miért lesz ez káros és igen sok áldozattal járó folyamat. Lehet, hogy Te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában! Nagyon dicséretes, hogy a bajban nem hagyod magára!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fontos döntés előtt állsz, mely a jövőben meghatározhatja az életed, Te azonban nem nagyon szereted a változásokat, mindig mindenhez ragaszkodsz a végsőkig, még akkor is, amikor az már nemhogy hasznot nem hoz számodra, de inkább veszteséges. Higgy abban, hogy a döntéssel együtt valami olyasmi vár rád, amelyhez hasonlót egyéb esetben nem tapasztalhatnál meg. Adj lehetőséget magadnak arra, hogy új dolgokat láss, próbálj minél többet tanulni bizonyos dolgokról, hisz minél több témában vagy tájékozott, annál könnyebben érvényesülsz majd. Éppen ennek érdekében kell most feketét, vagy fehéret mondanod!

HALAK (február 20-március 20)

Nehezen fogadod el a tényt, ha valami nem sikerül úgy, ahogy eltervezted. Maximalista lévén, nem tudsz megbirkózni a veszteség tudatával, ami kissé korlátok közé szorít. Lásd be, hogy ezzel a hozzáállással nem fogsz tudni hosszútávra szóló élményeket szerezni. Ennek érdekében próbálj elengedni bizonyos dolgokat, lazíts és ne görcsölj azon, ha valami nem a számításaid szerint alakul. Semmi nem történik véletlenül, ha nem sikerül a terved véghez vinned, az lehet, hogy épp azért történt, mert ha később buktál volna, nagyobb lett volna a veszteség is! Ne csak egyetlen szempontból vizsgáld a különböző szituációkat!