Napi horoszkóp február 7.: az Ikreknek nagy boldogságot okoz egy bizonyos dolog, a Szüzek kibontakoztathatják a kreativitásukat

Borítókép: Napi horoszkóp február 7.: az Ikreknek nagy boldogságot okoz egy bizonyos dolog, a Szüzek kibontakoztathatják a kreativitásukat Forrás: Getty Images
Amíg aludtál, a csillagok üzentek. :)

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 7.

KOS (március 21.–április 20.)

A párkapcsolatod olyan szakaszba érkezett, amikor határtalanul boldog vagy, és úgy érzed, innen már egyenes az utatok az anyakönyvvezetőig. Mielőtt azonban hamis illúziókat kergetnél és nagyon beleélnéd magad a dologba, nem árt a szerelmeddel is tisztázni, neki milyen elképzelései vannak, s milyen jövőt képzel el a számotokra. Ha egyformán gondolkodtok, nincs mire várni, vágjatok bele, hiszen nincs szebb dolog annál, mint amikor két ember az oltár előtt köti össze az életét! Legyetek boldogok!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valaki a környezetedben veszélyes dologra készül, számodra pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem számol a kockázatokkal és az esetleges következményekkel, épp ezért szükségét érzed annak, hogy szólj neki, mielőtt még bajba kerül. Lehet, hogy az első pillanatban rossznéven veszi majd az őszinteségedet, de legalább volt valaki, aki figyelmeztette. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, egyszerűen és tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad kockázatosnak tartott manőverre. Ezzel minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, hogy nekivág, az már nem a te ügyed, a lelkiismereted nyugodt lehet, s innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

IKREK (május 22.–június 21.)

Olyasmi történik veled, ami nagy boldogsággal tölt el, s nem is mered elhinni, hogy ez a dolog tényleg bekövetkezett. Bármennyire is valószínűtlennek tűnik azonban, nyugodtan kinyithatod a szemedet, mert nem álmodsz. Ráadásul megérdemled a sikert, hiszen sok munkát fektettél bele, s jó ideje küzdesz érte. Most nincs más hátra, mint meghívni a barátaidat, hogy velük koccintva ünnepelhesd meg azt, amit a saját erődből elértél.

RÁK (június 22.–július 22.)

Megviselt mindaz, ami mostanában veled történt, ezért nem vágysz társaságra, hanem inkább magadban lennél. Ha úgy érzed, ez megnyugvást jelent, hát válaszd a magányt. De lehet, hogy könnyebben jutsz túl ezen a holtponton, ha mégis találkozol néhány kedves ismerőssel. Még az is elképzelhető, hogy akad köztük valaki, a barátinál szorosabb viszonyt is el tudna képzelni veled. Vedd észre, ha valaki tényleg közeledni próbál, s ha már késznek érzed magad egy új párkapcsolatra, nyiss felé és adj egy esélyt a dolognak. Amennyiben még nem vagy alkalmas erre, ezt is mindenképpen jelezd, és kérj egy kis időt. Ha az illetőnek elég fontos vagy, megérti ezt, s még talán hajlandó is lesz várni rád.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Minden erőddel egy általad kiemeltnek tartott ügyön dolgozol, és olyannyira koncentrálsz a feladatra, hogy eközben nem is veszed észre a körülötted zajló eseményeket. Érdemes tehát egy kicsit lassítani és nyitni a világ felé, különben fontos lehetőségeket szalasztasz el, s kellemes élményekről maradhatsz le. Hidd el, azzal, ha a figyelmedet nem csak egyetlen dologra fordítod, nem kockáztatod az eredményt, viszont nem mész el más, számodra ugyancsak fontos ügyek mellett. Mellesleg egy nap csak 24 órából áll, s ezt kell okosan beosztani, hogy lehetőség szerint mindenre jusson valamennyi időd. Rajtad múlik, milyen lehetőségeket tudsz megragadni, s melyeket kell elengedni.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

A mai nap neked kedvez, így nagy izgalommal várod, hogy kibontakoztathasd a benned rejlő kreativitást és megmutathasd a tudásodat a világnak. Ezúttal nem lesz semmiféle olyan akadály, amit ne tudnál megugrani. Most gond nélkül tudsz minden feladatot megoldani, amellyel ki tudod vívni a környezeted elismerését is! Megdolgoztál a sikerért, így teljes joggal lehetsz büszke magadra. Ünnepeld magad és a tökéletes teljesítményt a barátaid körében!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Túlságosan sok apró probléma bánt, ami lelkileg és szellemileg is megvisel. Ezúttal jobban jársz, ha megállsz kissé, és megpróbálod katalogizálni az összes zavaró ügyet, majd hideg fejjel gondold végig, ezek közül mit lehet és érdemes gyorsan lezárni. Még az is előfordulhat, hogy a vártnál egyszerűbb lesz s megoldás, és egy csomó ügytől kellő céltudatossággal pillanatokon belül megszabadulhatsz. Járj nyitott szemmel, mert lehet, hogy a megoldás közel van, csak észre kellene venni s hozzá vezető utat!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Valaki pont akkor érkezik, amikor elég ingatag lelkiállapotban vagy. Hirtelen, valami oknál fogva neki öntöd ki a szíved, amit már abban pillanatban meg is bánsz. Nem tudod ugyanis, hogy mennyire bízhatsz meg benne, hisz nem annyira tartozik a közeli ismerőseid közé. Ha már kibeszélted magadból, felesleges idegeskedned, hisz visszacsinálni úgysem tudod már, jobb tehát, ha nem idegeskedsz miatta. Beszéld meg vele, hogy legyen szíves megtartani magának az információt és ha bizalmatlan vagy valakivel, inkább gondolkodj, mielőtt beszélni kezdesz.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Olyan érzésed van, hogy valaki a hátad mögött befolyásolni próbálja a dolgaidat, de ezt nyíltan nem meri vállalni előtted. Mivel neked egyáltalán nincs ínyedre ez a játék, inkább állítsd le az illetőt, és tedd a számára világossá, hogy az efféle háttérben való ügyeskedés teljesen elfogadhatatlan. Magyarázd el neki, hogy jobban teszi, ha inkább a saját dolgával törődik, te pedig úgy irányítod az életedet, ahogyan csak jónak látod, és ehhez nincs szükséged a segítségnyújtás ezen sajátos formájára.

BAK (december 22.–január 20.)

A határidő közeledtével valaki folyton ott áll a hátad mögött, s látszólag segíteni próbál neked, közben viszont folyamatosan sürget, és vészmadárként károgja a füledbe, hogy ez most nem fog sikerülni. Hessegesd el, mint egy pimasz piaci legyet, de azért viselkedj vele a lehetőségek szerint kulturáltan. Állj a sarkadra és magyarázd el neki, hogy a továbbiakban miért nem tartasz igényt a "segítségére", amellyel folyamatosan csak zavarokat okoz a rendszerben. Tisztázza, melyek a szándékai, és ha tényleg melletted áll, keressen más módszereket, hogy ezt valóban kifejezésre juttassa, s érdemben támogathasson. Ha nem boldogulsz az illetővel, tedd világossá, hogy a továbbiakban kizárod a játékból, hiszen egyedül az ő vitatható közreműködése nélkül könnyebben boldogulsz.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Lassan poroszkálsz az úton, de most úgy gondolod, ideje lenne gyorsítani, mert ki szeretnéd próbálni, milyen érzés lehet sebesen vágtázni. Vigyázz azonban arra, hogy csak akkor fokozd a tempót, ha már elég biztosan ülöd meg a lovat, ellenkező esetben könnyen kieshetsz a nyeregből. Ezt pedig nem érdemes kockáztatni, mert igen fájdalmas sérüléseket szerezhetsz. Ha a felkészültségedet illetően kétségeid vannak, jobban jársz, ha inkább gyakorolsz még. Nem kell ezt szégyellni, arról nem is beszélve, hogy araszolva is messzebb jutsz, mintha felbuksz.

HALAK (február 20.–március 20.)

Elég magabiztosnak érzed magad, s azt gondolod, könnyedén képes vagy elvégezni egy rád bízott feladatot. Ám ne vedd félvállról a dolgot, mert ha lankad a figyelmed, olyan hibát követhetsz el, ami eleve meghatározza az eredményt is. Ha melléfogtál, gyorsan igyekezz korrigálni, mielőtt felelősségre vonnának emiatt, s a baklövésed a többiekre is hatással lehetne. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is biztos vagy a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod, hiszen ha idő előtt engeded el a kormányt és hátradőlsz, abból sok jó nem jöhet ki!