Napi horoszkóp február 3.: a Rákok rég nem látott ismerőssel találkoznak, a Mérlegek váratlan helyzetben talpraesetten találják fel magukat

Borítókép: Napi horoszkóp február 3.: a Rákok rég nem látott ismerőssel találkoznak, a Mérlegek váratlan helyzetben talpraesetten találják fel magukat Forrás: getty images
Hétvégén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz ismét izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól jöttek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 3.

KOS (március 21.–április 20.)

Roppant fárasztónak találod, hogy egyfolytában mindenki a nyakadba akasztja az összes búját-baját, te pedig senkinek nem akarsz csalódást okozni, ezért kész vagy segítséget nyújtani bárkinek. A többiek persze roppant hálásak neked ezért, s a népszerűségi indexed is az egekben, csak hogy közben elmennek melletted azok a lehetőségek, amelyek révén te is előbbre juthatnál,új élményekkel gazdagodhatnál. Nemes dolog az önzetlenség, de azért magadról sem szabadna megfeledkezned, mert a te életedet senki nem fogja rendbe rakni helyetted!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valaki a hátad mögött a te érdemeiddel dicsekszik, úgy próbálja beállítani a helyzetet, hogy az eredmény az ő keze munkáját dicséri. Téged ez első pillanatban eléggé feldühít, mert igencsak becsapva érzed magad, hiszen úgy tűnik, mintha te nem is csináltál volna semmit. Higgadj le és beszélj inkább az illetővel: határozottan kérd számon tőle, hogy ezt miként gondolja. Próbáld rávenni, hogy nyilvánosan tisztázza ezt a helyzetet, te pedig legközelebb jobban gondold meg, legközelebb kivel fogsz közösen dolgozni!

IKREK (május 22.–június 21.)

Egy ismerősöd megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, te pedig nem értesz egyet vele. Ha ennek kendőzetlenül hangot adsz, az a ti viszonyotoknak sem használ, s közöttetek is elmérgesedhet a helyzet. A dolog azonban ennyit nem ér meg. Higgadtan beszéljétek meg a dolgot: udvariasan hallgassátok meg egymás véleményét, s próbáljatok valamilyen közös nevezőt találni. Tulajdonképpen olyan apróságokról van szó, amelyek miatt teljesen felesleges belemászni egy újabb konfliktushelyzetbe!

RÁK (június 22.–július 22.)

A mai nap a nosztalgia ideje, mert rég nem látott ismerős keres fel, akivel nagyon régóta nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek megbeszélni mindazt, amire korábban nem volt lehetőségetek. Most érdemes félretenni az összes nyomasztó problémádat, csak a régi barátra koncentrálj. Határozottan jót fog tenni neked, ha kikapcsolsz, és ezúttal tényleg csak a régi időkről nosztalgiáztok. A jövőben talán gyakrabban kellene találkoznotok, ha ez a barát ilyen jó hatással van a hangulatodra!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Olyan feladatot kapsz, amilyennel korábban még soha nem volt dolgod, fogalmad sincs tehát arról, egyáltalán hogyan kezdj hozzá. Egy biztos: ne pánikolj,hanem gondold át alaposan a dolgot. Ha pedig arra a következtetésre jutsz, hogy ez neked egyedül valószínűleg nem fog menni, keress valakit a hozzád közelálló személyek körül, akik járatosabban ezen a területen, s tudod róluk, hogy készek önzetlenül segíteni, és nem fognak visszaélni a kiszolgáltatott helyzeteddel. Ügyelj azonban rá, hogy nem mindenki olyan jó szándékú, mint amilyennek mutatja magát. Ügyelj tehát arra, hogy kihez fordulsz, különben nagy csalódás lehet a vége!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Nagy terveid vannak, de nem mered még senkinek elmondani, mert tartasz attól, hogy az ötletedet nagy ostobaságnak tartják és megpróbálnak lebeszélni róla. Mielőtt azonban belevágnál egy bizonytalan kimenetelű dologba, mégiscsak érdemes lenne valakitől tanácsot kérni, akinek mindig adsz a véleményére. Megéri, mert vagy megerősít a szándékodban, vagy felhívja a figyelmet azokra a kockázatokra, amelyekkel te esetlen eddig nem is számoltál. Ha hasznosnak tűnik, mindenképpen fogadd meg a tanácsát.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Váratlan helyzetbe kerülsz a mai napon, ami a legnagyobb bosszúságodra nem teszi lehetővé, hogy a korábban eltervezett menetrend szerint haladj tovább. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgysem tudsz ezen, sokkal inkább érdemes összeszedned minden akaraterődet és kitartásodat, s akkor eljuthatsz végül a helyes megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embereket abban, hogy a saját elképzeléseiket a saját terveik szerint valósíthassák meg, de ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmilyen akadály nem létezik, amit ne tudnál megugrani!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Félelmedben megtorpantál, emiatt lecsúsztál egy nagy lehetőségről. Ne csüggedj azonban emiatt, hiszen ha beleragadsz ebbe a helyzetbe és azon mélázol, mit és hogyan kellett volna csinálnod, könnyen lemaradhatsz a többi kínálkozó alkalomról is. A legrosszabb, amit tehetsz, ha passzivitásba menekülsz. Inkább vond le gyorsan a tanulságot, hogy miben tévedtél, s nézz körül, mi kínálkozik még. Biztos lehetsz benne, hogy némi elhatározással más ügyeidet képes leszel sikerre vinni, csak ne add fel!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Valami, amitől eddig nagyon tartottál, ma bekövetkezni látszik. Ne hagyd azonban, hogy a félelem úrrá lehessen rajtad. Szedd össze minden bátorságodat és erődet, s állj ki azért, amit képviselsz! Hidd el, bárhogy is alakul majd a szituáció, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted, ha elmondhatod magadról, hogy mindent megtettél a győzelem érdekében és rajtad nem múlott az eredmény! Az élet attól izgalmas, hogy mindenféle kihívások elé állít, próbára téve a bátorságodat, a képességeidet. Érdemes ebből a szemszögből vizsgálni a dolgokat, s a maximumot nyújtani minden szituációban, hogy a végeredmény ne rajtad múljon!

BAK (december 22.–január 20.)

Rendkívül eredményorientált ember vagy és nagyon megoldáscentrikusan gondolkodsz, ezúttal azonban kissé késve jön az eredmény, amit igen frusztrálónak tartasz. Attól azonban, mert csettintésre nem repül a szádba a sült galamb, még nem kell elkeseredni és lehúzni a rolót. Ha most feladod, soha nem fogod megtudni, mennyire közel jártál már a célodhoz. Némi akaraterő és kitartás, s máris menni fog minden, mint a karikacsapás. Csak bízzál magadban és menj tovább a kiválasztott úton!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

A mai napon megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban léteznek még igaz barátságok és emberi kapcsolatok, olyan helyzetben siet ugyanis valaki a segítségedre, amikor már úgy tűnt, senkire nem számíthatsz. Ám az illető pontosan akkor dobja neked a mentőövet, amikor nem is gondoltad volna. Légy hálás ezért és biztosítsd róla, hogy ő is bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rád, s minden tőled telhetőt meg fogsz tenni azért, hogy segíthess neki, ha a szükség úgy hozza. Ugye, milyen jólesik rájönni arra, hogy vannak még ilyen kivételes kapcsolatok, amelyek az önzetlenségről és odaadásról szólnak!

HALAK (február 20.–március 20.)

Váratlanul olyan helyzetbe kerülsz, amelyből csak a szerencsének köszönhetően keveredsz ki baj nélkül. Ezúttal melléd állt Fortuna istennő, de nem biztos, hogy mindig ekkora mázlid lesz. Legközelebb jobban gondold meg, mit mondasz vagy csinálsz, mielőtt olyan gödörbe esel, ahonnan nem egyszerű kimászni. Gondosan ügyelj arra, hogy soha ne hagyjon el a józan eszed, bármennyire is csábító egy szituáció. Ha meg tudod ítélni, hogy egy dolog milyen veszélyekkel járhat, akkor bizonyára képes vagy eldönteni azt is, hogy érdemes-e belemenned – vagy jobb, ha biztonsági játékot játszol.