Napi horoszkóp február 22.: az Oroszlánok a saját útjukat járják, a Szüzek komoly kérdésben foglalnak állást

Borítókép: Napi horoszkóp február 22.: az Oroszlánok a saját útjukat járják, a Szüzek komoly kérdésben foglalnak állást
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 22.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel nagyon régóta nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek minden, eddig elmaradt beszélgetést bepótolni és egy napra felejtsétek el a gondjaitok! Határozottan jót fog tenni neked az, hogy kicsit megfeledkezel a téged nyomasztó problémákról és azokról a terhekről, amelyekkel egyfajta szűnni nem akaró küzdelmet folytatsz. Kifejezetten bearanyozza a napod az illető, bizonyára gyakrabban kellene találkoznotok, ha ilyen jó hatással van rád!

BIKA (április 21-május 20)

Híresen nagy problémamegoldó képességed a mai napon sem fog cserben hagyni, valaki ugyanis hozzád fordul egy igen kényes kérdésben, amelyről nem szívesen beszél ugyan, de mégis segítségre van szüksége. A helyzetnek megfelelően kezeld diszkréten a problémát és gondolkodj megoldás centrikusan, még azelőtt meg kell ugyanis oldanotok együtt a problémát, mielőtt mindenki számára világossá válik a helyzet. Az illető roppant hálás lesz neked ezért, Te pedig rendkívül büszke leszel magadra, hisz ma sem telik el úgy a nap, hogy ilyenformán hasznossá ne tetted volna magad!

IKREK (május 21-június 21)

Bár elég sok, könnyűnek nem mondható akadályt kell még megugranod a célodig, mégis lelekesít az, ahogy látod az eredményt lelki szemeid előtt. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy a végén akárhogy is sül majd el a dolog, Te mindenképp büszkén mondhasd el magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében! Kitartásod és akaraterőd meghozza a gyümölcsét és nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán, addig sincs azonban megállás, menned kell előre, hisz Te már pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Kezd egy apróságból kiindult vita elfajulni egy számodra közel álló személlyel, emiatt elragadnak az érzelmek és olyasfajta sértéseket vágtok egymás fejéhez, amelyeket más helyzetben eszetekbe sem jutna. Emiatt elég rosszul érzed magad, hisz lelkiismeret furdalásod van, nem akartad volna ugyanis megbántani, csupán elragadtak az érzelmek és az indulatok. Próbálj most higgadtan gondolkodni annak érdekében, hogy találhassatok egy közös nevezőt, lásd be, hogy a sértegetés nem vezet sehova! Amennyiben a közöttetek kialakult konfliktushelyzet áthidalható egy mindenki számára megfelelő kompromisszummal, igyekezzetek erre törekedni, ám mégsem sikerülne közös nevezőt találni, nem érdemes ebben a rossz hangulatú szituációban maradni, lépj túl a dolgon, zárd le a vitát és engedd el. Nem éri meg ezért egy kapcsolatot lezárni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában szereted a saját utad járni, kifejezetten törekszel arra, hogy mások ne szólhassanak bele az életedbe, ám időnként mégis akadnak olyan személyek, akik kéretlenül is megpróbálnak mindenféle életvezetési tanáccsal ellátni a tekintetben, hogy hogyan is kellene bizonyos helyzetekben cselekedned. Mivel azonban Te az esetek döntő többségében pontosan tudod, merre kell menned, általában sikerrel tudsz megugrani minden akadályt, így finoman, de határozottan hozd a karitatív segítők tudomására azt, hogy nem szorulsz rájuk, hogy abszolút tisztában vagy a céljaiddal és azzal, hogyan is kell egyedül elérned őket. Ne feledd azonban, hogy Te sem vagy tévedhetetlen, így amikor tanácstalanul állsz egy-egy szituációban, tudd, hogy kik azok az emberek, akikre mindig számíthatsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mások számára rendkívül fajsúlyos kérdésben kérik ki a véleményed, amely a témára való tekintettel elég kellemetlenül érint. Mivel azonban tudod, hogy valamiféle választ mégis csak ki kell csikarnod magadból, igyekezz diplomatikusan állást foglalni, hogy a későbbiekben ne vonjanak emiatt bámilyen módon felelősségre, egyúttal jelezd azt is, hogy semmi közöd a dologhoz, mitöbb az értékrended szerint nem is áll túl közel hozzád a dolog. Ne hagyd, hogy a szíved szerint elsodorjanak az érzelmek, hallgass az eszedre! Ha nem muszáj, miért sodornád bajba magad?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Amikor már teljes meggyőződéssel és az esélyesek biztos nyugalmával zsebelnéd be a sikert, váratlanul felbukkan valaki, aki mindent megtesz azért, hogy elvigye előled a győztesnek járó serleget. Mivel elég régóta dolgozol ezen a bizonyos ügyön, ne hagyd, hogy mások állhassanak a dobogó legfelső fokára, épp ezért tisztességes és korrekt keretek között a fair-play szellemében minden tőled telhetőt tegyél meg azért, hogy megnehezítsd az illető helyzetét, ha már ennyi energiát fektettél a dologba, nehogy az utolsó pillanatban vallj kudarcot! Minden idegszáladdal összpontosíts, majd a célban ráérsz kifújni magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bizonyos keretek között mindig a legjobbat igyekszel kihozni magadból, egy idő után azonban többnyire beütöd a fejed és bosszúsan fordulsz vissza, csaknem a cél előtt. Mivel ezek a kudarcok folyamatos csalódást okoznak, sokszor elfondolkodsz azon, vajon mi értelme annak, hogy új dolgokba belekezdj, hosz az esetek döntő többségében úgy sem érhetsz el semmiféle sikert. Eljött azonban az idő, amikor megálljt kell parancsolnod a jócskán eluralkodott kishitűségednek és végre elkezdeni hinni magadban és abban, hogy Te is alkalmas vagy arra, hogy sikereket érhess el, ezáltal egy boldogabb és teljesebb életet élhess végre. Érdemes egy próbát tenned, mi történik akkor, ha feljebb tolod ezeket a bizonyos határokat és végre a saját boldogságodért szállsz harcba! Meglátod, megéri a fáradtságot, épp ezért ne késlekedj, fegyverkezz fel erővel, kitartással és magabiztossággal, majd minden negatív gondolatot hátrahagyva, indulj a csatába!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sok féle dologgal foglalkozol egy időben, aminek meg is lesz a böjtje, hisz a figyelmed nem tudod egyszerre, 100%-os hatékonysággal mindenre összpontosítani. Mielőtt azonban belefutsz egy nagyobb kudarcba, most érdemes végiggondolnod, hogy mik azok az elemek, amelyek fontosságukból adódóan elsőbbséget élveznek az életedben és a lehető leghamarabb szeretnél eredményt elérni velük. A többi versenylovat egyelőre beállíthatod az istállóba, hisz egyszerre csak az egyikükkel tudsz versenybe szállni úgy, hogy Te, a saját elképzeléseid szerint hajts az egész táv alatt. Ha megfutottad a versenykört, hoztad a szintidőt, ráérsz majd a többi jószággal is foglalkozni, addig azonban csak egyetlen egy dologra koncentrálj, hisz a leghatékonyabban csakis így fogsz tudni működni! Ne tarts több vasat egyszerre a tűzbe, mert csúnyán megégetheted magad!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta rejtélyről sikerülhet ma lerántanod a leplet, amely sok mindenki számára fényt hozhat az alagútba, ezen kívül Te, magad is megvilágosodhatsz bizonyos tekintetben. Nem biztos azonban, hogy ez a bizonyos dolog azok közé az igazságog közé tartozik, amelyek az abszolút fájdalmatlan kategóriába tartoznak, ennek ellenére mégis megéri, hisz a gordiusi-csomót végre kibogozta valaki, ennek köszönhetően nem kell többé találgatni és folyton tizenkilencre lapot húzni. Most már egyetlen cél lebegjen a szemed előtt: mihamarabb lezárni a helyzetet és tovább lépni! Majd utána ráérsz elmerülni a miértekben és az ok-okozati összefüggésekben!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hihetetlen tempót diktálsz másokkal szemben, ennek köszönhetően megnyugtató előnyre tettél szert, így teljes nyugalomban adhatod át magad a hét utolsó munkanapján a pihenésnek. Igyekezz olyan dolgokkal foglalkozni, amelyekre más hétköznapokon képtelen vagy időt szánni, olyan személyekkel töltsd a szabadidőd, akikkel máskor nincs lehetőséged méllyebb beszélgetésekbe belemenni. Hidd el, a lelkednek is jót tesz majd, ha egy kicsit a kötelező köröket hátrahagyva olyasmikkel tudsz foglalkozni, amik feltöltenek. Miközben azonban hátradőlve élvezed az életet, tartsd az egyik szemed a folyamatban lévő ügyeken, bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, amikor topon kell lenned és gyorsan közbe kell avatkoznod!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki árgus szemekkel figyeli minden mozdulatod, alig várja ugyanis, hogy fogást találjon rajtad és beléd köthessen. Mivel szeretnéd mindenképp elkerülni a dolgot, egy idő után azt veszed észre, hogy semmi más nem motivál, csakis az, hogy ne véthess semmi olyan hibát, amely miatt számonkérhet. Mielőtt azonban teljesen belefulladsz a megfelelési kényszerbe, érdemes végiggondolnod, mi is a legfontosabb számodra: az, hogy önmagad elégedettségére törekedj, vagy számodra nem túl fontos személyek határozzák meg minden lépésed. Ne feledd, elsősorban a saját mércédet kell megugranod, hogy büszkén mondhasd el magadról, hogy mindent megtettél a sikerért! Az, hogy mások közben mit gondolnak, az legyen az ő bajuk!