Napi horoszkóp február 17.: a Bikákra rátalál a szerelem, a Nyilasok segítőkészségüket bizonyíthatják

Borítókép: Napi horoszkóp február 17.: a Bikákra rátalál a szerelem, a Nyilasok segítőkészségüket bizonyíthatják Forrás: pxhere.com
Vasárnapi horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 17.

KOS (március 21-április 20)

Egy vitás kérdésben valaki teljes mellszélességgel kiáll melletted, ami nagyon jól esik neked, bár nem szorulsz védelemre. Viszont rá kell jönnöd, nem biztos, hogy az illető őszintén támogat, mert lehet, hogy több kapura játszik és a hátad mögött teljesen mást mond. Mielőtt azonban nekirontanál és felelősségre vonnád, mindenképpen győződj meg arról, hogy valóban áskálódik ellened. Ha már teljesen biztos vagy a dolgodban, próbáld kiugrasztani a nyulat a bokorból, s óvatosan jelezd, sok mindent tudsz, hátha ez a személy önként ad valamiféle magyarázatot a viselkedésére. Egyébként korántsem biztos, hogy valamennyi pletyka igaz, már csak ezért is mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!

BIKA (április 21-május 20)

Régóta kerested a boldogságot, valami miatt azonban minde próbálkozásod meghiúsult, emiatt kezdtél lemondani arról, hogy valaha felhőtlenül boldog lehetsz. Ma azonban nagyon úgy tűnik, hogy derült égből villámcsapásként talál el Ámor nyila, belebotlasz ugyanis valakibe, akivel az első pillanatban el tudnád tölteni életed hátralévő részét. Mielőtt azonban elkezdenél az illúzióidból várat építeni, igyekezz megálljt parancsolni az érzelmeidnek és próbáld jobban megismerni az illetőt, hogy később ne érjen akkora csalódás a személyiségét illetően. Ügyelj arra, hogy egyik lábad a másik után tedd, nehogy hasra ess!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje dolgozol valamin, nem kevés időt és energiát áldoztál rá, de a mai napon végre igen közel kerültél hozzá, hogy lezárd a dolgot. A célegyenesbe értél, már csupán méterek választanak el attól, hogy átszakítsd a szalagot, de ne örülj túl korán a sikernek. Nincs semmi baj, ha büszke vagy a teljesítményedre, de egyetlen másodpercre se lankadjon a figyelmed, mert még jöhet egy váratlan fodulat! Majd akkor ünnepelj, ha tényleg felállhattál a dobogó legfelső fokára!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron keresi a bajt, teljesen biztos ugyanis benne, hogy Te mindig ott állsz a háta mögött és mindent bevetve kihúzod a gödörböl, bármibe kerüljön is. Egy idő után észre kell azonban venned, hogy az illető csupán kihasználja önzetlen segítőkészséged, abszolút figyelmen kívül hagyja a veszélyt, az abból származó bajt is, mitöbb direkt keresi azokat a helyzeteket, amelyek igen magas rizikófaktorral rendelkeznek, nem félve a következményektől. Elképzelhető, hogy bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen az égő parázson futkározni! Ne legyen miatta lelkiismeret furdalásod, hisz Te mindent megtettél érte, innentől minden csak rajta múlik!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig, minden helyzetben Te vagy az a személy, akitől a környezete a megoldást várja, akinek számolnia kell azzal, hogy kihúzzon mindenkit a kátyúból, akár a saját házát, vagy marháit is feláldozva ennek oltárán. Ez az állandó felelősség azonban kezd teljesen felemészteni, úgy érzed, kezdesz belefulladni abba a vízbe, amelybe csak úgy, kérdezés és mentőöv nélkül bedobnak, nem törődve azzal, hogy Te mit gondolsz a dologról. Ne feledd, elsősorban magadra kell koncentrálnod, csak a saját biztonságodra ügyelj és akkor segíts másokon, ha valóban marad erre energiád és nem kell a hegyet is a hátadon cipelned! Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz egyáltalán nem hagysz cserben senkit, csupán átadod másnak is a lehetőséget, hogy a nép őt is felemelhesse egy kicsit!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szereted a saját utad járni, nem igazán örülsz neki, amikor mások diktálnak és aszerint kell csekekedned. Kifejezetten frusztrál, ha nem Te irányítasz bizonyos helyzetekben, nem is igazán tudod, hogyan kellene ilyenkor diplomatikus viselkedést tanúsítanod. Ennek ellenére bele kellene törődnöd, hogy bizonyára akadnak olyan szituációk, amelyekben egyszerűen nincs más választásod, mint alkalmazkodni és aszerint cselekedni, ahogy azt a helyzet megkívánja, bármennyire is szeretnél a saját fejed után menni. Tekints úgy a szituációra, hogy mindenből tanulhatsz és ezek azok a helyzetek, amelyek elfogadásra, türelemre és toleranciára nevelnek, amely kifejezetten hasznos számodra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mihamarabb szeretnél lezárni egy számodra igen kényelmetlen helyzetet, kevésbé viseled ugyanis jól a vele járó kellemetlenségeket. Jelen pillanatban egyelőre úgy tűnik azonban, hogy várat magára a lehetőség, hisz a körülmények nem teszik lehetővé azt, hogy végre pontot tehess a dolog végére. Ne kapkodj, érdemes türelmesen kivárni a pillanatot, amikor minden ideálissá válik ahhoz, hogy lezárhass végre mindent, ami zavar és ne kelljen többé kényelmetlenül érezned magad. Hidd el, eljön ez a pont is, ám minél inkább erőlteted, annál messzebb kerülsz tőle! Türelem fog majd csupán sikert teremni neked, épp ezért érdemes egyelőre várnod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A közelmúltban egy számodra elég közel álló személy megbántott valamivel, ami hatalmas csalódást okozott, emiatt jelen pillanatban úgy érzed, nem is igen szeretnél a jövőben sem szóba állni az illetővel. Amikor csak teheted elkerülöd a társaságát, noha nagyon úgy tűnik, őt nem hatja meg a kialakult helyzet, abszolút könnyedén és lazán kezeli a dolgot, teljesen természetesen kezelve azt, hogy esetleg Te most csalódott vagy. Sajnos a saját károdon, de ismét megtanultad, hogy a lelked védelme érdekében miként érdemes viselkedned és cselekedned bizonyos szituációkban. Épp ezért, jóllehet, most nehéz, de muszáj megráznod magad és kőkeményen odaállni, megingathatatlan szilárdságról tanúbizonyságot téve. Mutasd meg, hogy nem akármilyen fából faragtak!

NYILAS (november 23-december 21)

Segítő szándékkal szeretnél valaki felé fordulni, aki azonban nem feltétlenül a jóindulatot látja benned, így arrogánsan utasít el az első pillanatban. Ne haragudj rá emiatt, hisz nem tudhatod, milyen múltbéli, negatív tapasztalatok keményítették meg ennyire, hogy mindenkiben a rossz szándékot látja. Igyekezz türelmesen elmagyarázni neki, próbáld megértetni vele, hogy Te vagy az a személy, aki a legkevésbé sem szeretné hátba támadni, mindenképp biztosítsd arról, hogy ott vagy és számíthat rád! Légy megértő vele, hisz ez lesz talán a legnagyobb bizonyíték az illető számára is!

BAK (december 22-január 20)

Akkor inog meg a dominósorod, amikor már majdnem befejezted a kirakást. Még nem késő azonban a bizonytalan elemeket eltávolítani és úgy korrigálni, hogy ne dőljön össze egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva korrigáld a hibát, mielőtt késő lesz. Meg tudod csinálni, csak higyj magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az elmúlt időszakban nem minden alakult úgy, ahogy eltervezted, emiatt kissé el voltál időnként keseredve. Úgy tűnik azonban, hogy vége a peches korszaknak, amikor bárhogy is alakult minden, neked veszteséggel kellett számolnod. Lassan ugyanis kezdenek a helyükre kerülni a dolgok, megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így nem lesz probléma az sem, hogy idejekorán kényszerülsz feladni valamit, csak mert nem bírtad a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal és végre kicsit kifújhatod magad!

HALAK (február 20-március 20)

Rossz előérzeted van valamivel kapcsolatban, amely kezd eluralkodni rajtad és ez megbélyegzi az alaphangulatod is. Amennyiben nem szeretnéd az egész napod ilyesfajta, negatív hangulatban tölteni, ennek érdekében jobban teszed, ha utána jársz azoknak a dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, hisz ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát, vagy megfelelőképp felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképp ne ülj azonban tétlenül a babérjaidon!