Napi horoszkóp február 15.: a Szüzekre új kihívás vár, a Vízöntőket pozitív csalódás éri

Borítókép: Napi horoszkóp február 15.: a Szüzekre új kihívás vár, a Vízöntőket pozitív csalódás éri
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 15.

KOS (március 21-április 20)

Nem úgy sikerült valami, ahogyan eltervezted, emiatt nagyon bosszús és feszült vagy, nemigen tudod feldolgozni ezt a kudarcot, hisz nagyon fontos volt számodra ez a bizonyos dolog. Mielőtt azonban a benned forrongó indulatok gejzírként történek a felszínre, és ezzel akaratlanul bántanál meg olyan embereket is, akiket a legkevésbé sem akarnál, tisztázd magadban az egészet az elejétől a végéig. Ne csak a kudarcot lásd az egészben, hanem igyekezz megtalálni az ok-okozati összefüggéseket, vond le a megfelelő konzekvenciát, s akkor legközelebb majd szerencsésebben alakulnak a dolgaid!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, ráadásul olyan határidőt szabnak, amelyről az első pillanatban tudod, hogy képtelenség tartani, ám választási lehetőséget nemigen hagynak, így a sorsodba beletörődve fejest kell ugranod a dologba. Ne hagyd azonban, hogy a kétségbeesés uralkodjon el rajtad, a legjobb tudásodnak megfelelően igyekezz mindent megtenni a siker érdekében, és akkor a végén nem kell lesütött szemmel szégyenkezned. Legyél magabiztos és úgy tedd a dolgodat, hogy bármiként alakul is a helyzet, ne legyen lelkiismeret-furdalásod.

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje rendkívüli módon vágysz valamire és úgy tűnik, a mai napon lehetőséged nyílik arra, hogy megszerezd. Borzasztóan izgatott vagy emiatt, nem is mered elhinni, hogy végre a tiéd lehet az, amiről eddig csak álmodni mertél, ezért legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy mindenki osztozhasson veled az örömödben. Légy azonban óvatos, hisz csak akkor nyugodhatsz meg teljes mértékben, ha valóban kézzel foghatóvá válik, addig bármikor történhet olyan váratlan fordulat, amely elfújja a széllel. Tegyél meg mindent a magad részéről azért, hogy akármi történik, neked tiszta legyen a lelkiismereted! Ha a kezedben tartod, azt már úgy sem veheti el tőled senki és nyugodtan büszkélkedhetsz vele!

RÁK (június 22-július 22)

Általában véve úgy ismer a környezeted, hogy mindig mindenkinek megmondod a véleményed, nem nagyon szoktad véka alá rejteni az álláspontod. Ez a tulajdonság azonban időnként képes kellemetlen helyzetbe sodorni, amelyben aztán magyarázkodhatsz és mások bocsánatáért esedezhetsz. Épp ezért az utóbbi helyzetet elkerülendő, érdemes tehát okosan végiggondolnod, milyen szituációkban hasznosabb hallgatnod és megtartanod magadnak azt, amit szíved szerint kimondanál. Időnként sokkal bölcsebb maradsz, ha meg tudod állni, hogy ne szólj. Nemes tulajdonság az őszinteség, de mindenképp óvatosan kell bánnod vele, hisz akadnak olyan helyzetek, amelyekben csak akkor érdemes beszélned, ha kérdeznek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár abszolút nem így tervezted a mai napot, mégis váratlan fordulat az, ami meghatározza a programod, hisz olyasmivel kell megbirkóznod, amelyre egyáltalán nem számítottál. A hatékonyság érdekében most tegyél félre mindent, amit szíved szerint csinálnál, hisz ezúttal az eszed után kell menned. Állíts fel egy olyan tervet, amellyel a lehető leggyorsabban lezárhatod a problémát és felmutatható eredményt tudsz majd produkálni, ezután pedig nyugodtan tölts el a barátaiddal egy kellemes estét, hisz neked is jár a bábeli zűrzavarban egy kis kikapcsolódás!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta kihívással kell ma szembenézned, amelyre nem számítottál, még sincs más választásod, mint két lábra állva fejest ugrani a kalandba. Ne félj az ismeretlentől, higgy abban, hogy a végén olyan élményben lehet részed, amelyet hosszú ideig nem fogsz elfelejteni. Mivel joggal féltenek a környezetedben az ismeretlentől, nyugtasd meg őket, hogy veszélyes helyzeteket semmiképp nem vállalnál el egyébként sem, ha pedig mégsem sikerül a tervek szerinti élményt megszerezni, akkor is tanulsz az esetből, ám időnként neked is szükséged van újfajta tapasztalatokra, amelyekkel csak úgy tudsz gazdagodni, ha elhagyod a komfortzónád. Légy bátor és vágj bele a kalandba!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy tűnik, bombabiztos tervet dolgoztál ki, valaki azonban megérzi a siker illatát és minden erejével azon dolgozik, hogy megfúrja azt, amin Te hosszú ideje dolgozol. Nem kell hagynod magad, melegíts be, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a győzelmedért. Mutasd meg a Világnak, hogy kemény fából faragtak és nem fogsz csendesen elballagni, miközben mások learatják a gyümölcsöt arról a fáról, amelyet hosszú ideje öntözöl már. Ne hagyd, hogy elússzon a siker, legyen benned szufla és az utolsó lehelletedig harcolj magadért! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Van valaki a környezetedben, aki kissé túlmisztifikálja kettőtök kapcsolatát és már-már olyan dimenziókba emeli, ami kissé zavaró számodra. Adj egy esélyt az egésznek, de valahogy hozd a másik tudtára, hogy egyenlőre teljesen felesleges beleélnie magát a dologba, mert nem látsz túl nagy fantáziát abban, ami a közös jövőt illeti. Legyél tapintatos, ne bántsd meg az elején!

NYILAS (november 23-december 21)

Szeretsz a saját tempódban haladni, nem igazán örülsz, ha mások akarják megmondani, mit és hogyan kellene csinálnod. Időnként azonban -ahogy a mai napon is- belefutsz olyan helyzetekbe, ahol nem igazán tudod, hogy fogsz tudni boldogulni egyedül. Ne szégyellj ilyen szituációban segítséget kérni, hisz Te sem tudhatsz mindent, halandó ember lévén abszolút megengedett számodra is a tévedés lehetősége. Gondold végig, ki az a környezetedben, akit kellőképp megbízhatónak tartasz ahhoz, hogy rá merd bízni magad, azáltal kiszolgáltatottá válj mind neki, mind pedig a helyzetnek. Ha kellően együttműködő csapatot alkottok, nem fog gondot okozni az, hogy győztesen kerülhess ki a helyzetből!

BAK (december 22-január 20)

Valaki, akiben eddig feltétel nélkül megbíztál, ezúttal hatalmas csalódást okozva visszaélt a bizalmaddal. Emiatt elsősorban magadat okolod, hisz ennél sokkal jobb és biztosabb emberismerőnek tartottad magad, épp ezért nehéz most beletörődnöd abba, hogy csak úgy kijátszottak. Noha most nagyon nehéz a lelked, nem érdemes azonban emiatt magadat okolnod, hisz bárkivel előfordul, hogy elvakítja a jóhiszeműség, ha mindig mindenkivel szemben gyanakvó lennél, akkor egyrészt nem tudnál önmagadhoz méltóan viselkedni, másrészt nem lehetnél olyan népszerű, mint amilyen egyébként vagy. A jövőben igyekezz megtalálni az arany középutat, hogy ne veszíts a népszerűségedből, de tudd egy bizonyos határon kívül tartani azokat az embereket, akiknek a szándékaiban nem vagy biztos!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Pozitív csalódás ér a mai napon, olyan hírt kapsz, amire nem számítottál, de kifejezetten jó hatással lesz rád, a jövőt tekintve. Mostantól nem kell aggódnod amiatt, hogyan legyen tovább, mert az élet kisegített bizonytalan helyzetedből. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú idő után végre számodra fontos emberek is elismerik a teljesítményed, amely rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz most bizonyosságot nyert az, hogy noha nem mindig látszik, ennek ellenére igenis figyelemmel kísérik az utad, tetteid és szavaid nyomot hagynak bennük. Boldoggá tesz a tudat, hogy nem hiába fektettél annyi időt és energiát a számodra különös jelentőséggel bíró dolgokba, hisz most minden befektetés megtérülni látszik. Élvezd a sikert, fürödj a népszerűségben és igyekezz bezsebelni minden elismerést. Arra ügyelj azért, hogy el ne szállj nagyon, mert annál nehezebb lesz majd visszatérni a Föld nevű bolygóra!