Napi horoszkóp február 11.: a Bikák kitartása váratlan eredményt hoz, a Szüzek a tökéletességre törekszenek

Borítókép: Napi horoszkóp február 11.: a Bikák kitartása váratlan eredményt hoz, a Szüzek a tökéletességre törekszenek Forrás: Getty Images
A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát megnézni a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 11.

KOS (március 21.–április 20.)

Bár eddig megpróbáltál a békesség kedvéért köntörfalazni, ez nem tűnik működőképesnek. Itt az ideje annak, hogy őszintén kimond, ami benned van, mert nem kell elhallgatnod semmit. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis vállald az álláspontodat akkor is, ha tudod, hogy mások az adott ügyről nem egészen így gondolkodnak. Légy bátran önmagad, és ne törődj azzal, hogy ez vajon kinek nem fog tetszeni. Mert akkor mi van?

BIKA (április 21.–május 21.)

Olyasmivel kapcsolatban vívsz szélmalomharcot, aminek első pillantásra semmi értelme, nem látszik ugyanis, hogy hosszú távú eredményt hozna. Ennek ellenére nagyon kitartó vagy, s amikor a többiek már lemondtak róla, te még mindig keményen dolgozol rajta. Senki nem gondolná, hogy az ügyben váratlan fordulat következik be, s a kitartásod eredményre vezet. Az elért sikert csakis a magabiztosságodnak köszönheted, és a környezeted is elismerően bólint rá. Légy büszke magadra!

IKREK (május 22.–június 21.)

Kezded elveszíteni a türelmedet valamilyen üggyel kapcsolatban, amin már elég régóta dolgozol, de az eredmény csak nem akar bekövetkezni. Kezded feladni a dolgot, de úgy érzed, hogy még érdemes futni egy kört. Ebben lehet, hogy igazad van, de semmiképpen ne kezdj eszeveszett rohanásba, mert akkor csak hibát hibára halmozhatsz. Inkább gondold át az egészet, s módszeresen keresd a megoldást. Ne kapkodj, s akkor szinte biztosan sikeresebb lehetsz.

RÁK (június 22.–július 22.)

Valaki óriási szívességet kér tőled, de erre a szíved szerint azonnal nemet mondanál. Nem a segítőkészség hiányzik belőled, hanem úgy véled, hogy ez túl nagy áldozattal járna. Próbáld ezt óvatosan elmagyarázni. Meg azt is, hogy amit az illető elhatározott, az a számára a megítélésed szerint aránytalanul nagy kockázatot jelentene, ezért vélhetően jobb, ha bele sem fog az egészbe. Találjátok meg a legnagyobb közös nevezőt, s akkor mindketten jól jöttök ki a dologból.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Valaki a környezetedben sikert sikerre halmoz, emiatt kissé ferde szemmel nézel rá, s alig titkoltan irigyled, hogy veled ellentétben neki már sikerült idáig eljutnia. Ha azonban egy pillanatra belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy az általa elért eredmény nem csak úgy az ölébe hullott, hanem az sok-sok áldozat és kitartó munka gyümölcse, amit az utcasarkon senkinek nem osztogatnak ingyen. Így amennyiben te is hasonló dolgokról álmodsz, fel kell állnod a kényelmes karosszékből és el kell indulnod. Ha egy helyben toporogsz, az nem terem neked semmilyen babért!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Mindig nagyon igyekszel a maximumot kihozni magadból, mert mindenben a tökéletesre törekszel. Ne fogadd el azonban, hogy ez a saját életed és a kapcsolataid rovására menjen. Néha engedned kell, s érdemes tudomásul venni, hogy nem minden rajtad múlik, mert bárhogyan is igyekszel, az élet sajnálatos módon felülírhatja a szándékaidat. Ha esetleg így alakulna, törődj bele, és emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Legközelebb majd jobban sikerül!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Valaki a környezetedben veszélyes kalandra készül, de te mindenáron meg szeretnéd akadályozni ebben, mielőtt túl nagyot esne. Ő azonban igen hevesen reagál, amikor figyelmezteted rá, hogy rossz utat választott. Ne legyen emiatt a továbbiakban lelkiismeret-furdalásod, hiszen te mindent megtettél, s ha nem hallgat rád, az az ő dolga. Ha bajba kerül, biztosan meg fogja oldani a helyzetet, ha pedig nem, neki kell elvinnie a balhét. Amennyiben belebukik, s utána megkeres, ne zárkózz el, hanem biztosítsd róla, hogy változatlanul kész vagy segíteni neki, hiszen egy jó barát nem is tehetne mást!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Az utóbbi időben alapjaiban megváltozott benned valami, emiatt szíved szerint kilépnél a mostani helyzetedből. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, gondolkodj racionálisan és vizsgálj meg minden apró részletet. Csak azután cselekedj, ha valamennyi kockázati tényezőt alaposan számba vetted. Ne hamarkodd el a dolgod, mert a te elhatározásod mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból csinálsz bármit, később nagyon megbánhatod, ám akkor már elképzelhető lesz lesz, hogy esélyed sem lesz jóvá tenni bármit.

NYILAS (november 23.–december 21.)

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen mindahhoz, ami csak hátráltat vagy visszahúz! Merj új kalandokba belevágni, s meglátod, hogy ezek rengeteg új élményt tartogatnak a számodra! Csak tudnod kell lezárni bizonyos ügyeket, amelyek már semmi jót nem tartogatnak a számodra, s ezzel együtt nyitottnak kell lenned más események iránt, és akkor számos új lehetőség nyílik meg előtted. Ne feledd: aki mer, az nyer!

BAK (december 22.–január 20.)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban, éppen ezért szeretnéd mihamarabb felhúzni a nyúlcipőt és menekülőre fogni. Ha azonban egy pillanatra megállsz és elkezded részleteiben vizsgálni a dolgot, rájöhetsz, hogy nem is olyan kilátástalan ez a helyzet. Mert általában sincs szinte kilátástalan helyzet. Az életben sokszor találkozunk váratlan eseményekkel, amelyeket azonban némi ügyességgel a magunk javára tudunk fordítani. Hidd el, most sem olyan nagy a baj, mint amilyennek elsőre mutatkozott!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Foggal-körömmel harcolsz egy bizonyos ügyért, nem akad azonban társad, aki lelkesítene, s hajlandó lenne veled tartani az általad kitűzött célhoz vezető úton. Mivel így sokkal fárasztóbb a dolog, azon gondolkodsz, hogy inkább feladod az egészet és új feladatokat keresel. Mielőtt azonban végleg hátat fordítanál mindennek, győződj meg róla, hogy ebből a helyzetből tényleg nem lehet többet kihozni. Ha átgondolod, valószínűleg kijöhet belőle valami, s utóbb bánni, fogod, ha megfutamodtál. Adj még egy esélyt magadnak!

HALAK (február 20.–március 20.)

Nem is olyan régen nagyot csalódtál egy bizonyos személyben, aki meglehetősen közel állt hozzád, emiatt bizalmatlanná váltál szinte mindenkivel szemben. Ez azonban nem vezet sehová, mert előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy már senki nem áll melletted. Ne abból indulj ki, hogy mindenki rosszat akar neked, hanem járj nyitott szemmel, és ismerd fel azt, aki melletted áll. Merd elhinni, hogy vannak őszinte barátaid is! Mert tényleg vannak ilyenek is!