Napi horoszkóp február 10.: a Kosok felvállalhatják a véleményüket, a Szüzeknek kitartásra van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp február 10.: a Kosok felvállalhatják a véleményüket, a Szüzeknek kitartásra van szükségük
Ma is kalandokban bővelkedő napunk lesz a csillagok állása szerint.

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 10.

KOS (március 21-április 20)

Kisebbségi komplexusod miatt soha nem mered nyíltan vállalni a véleményedet, mindig attól tartasz ugyanis, mi lesz, ha az nem tetszik a környezetednek, ne adj' Isten, még a nép haragját is kiváltod vele. Így azonban soha nem fognak úgy tekinteni rád, mint egyenrangú partnerre, s nem tudod az akaratod érvényesíteni. Épp ezért most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangod! Vállald nyugodtan az álláspontodat és az érzéseidet, hisz Te is egyfajta értéket képviselsz! Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

A hét utolsó napjára kidolgoztál egy olyan programot, amely rendszerbe foglalja az összes tennivalód, így biztosan jut időd mindenre. Hasznos dolog, ha összeszedett vagy, ám időnként nem árt, ha lazítasz, ha elengeded magad, ha nem egy kiszámított matek példa szerint éled az életed! Ez a hét utolsó napja, add tehát át magad az események sodrásának, annak is örülj, ha épp nem történik semmi említésre méltó, vagy izgalmas dolog. Annyi féle tényező befolyásolja egyébként is az életed, hogy időnként jobb, ha nem akarod erőszakkal a kezedben tartani a gyeplőt!

IKREK (május 22-június 21)

Olyan helyzetbe keveredsz akaratodon kívül, amelyből már az elején szeretnél kihátrálni, mert úgy érzed, hosszútávon nem sok jót terem majd neked. Amennyiben azonban félreteszed a pánikrohamod egy pillanatra és részleteiben vizsgálod a dolgot, rá fogsz jönni, hogy a szituáció ugyan nem túl kényelmes jelen pillanatban, mégis, ha összeszeded magad, jól is kijöhetsz belőle. Igyekezz a többieket is magaddal vinni ebbe az irányba, mert ha száz ember száz felé szalad, abból semmi jó nem sülhet ki a végére, csupán mindenki elveszettként bolyong majd az erdő sötét sűrűjében!

RÁK (június 22-július 22)

Noha nagyon sok feladatot be kell még fejezned a hét utolsó napján, mégis nagyon lemerülni látszik az elemed. Ilyen állapotban nem biztos azonban, hogy hatékonyan tudsz működni, éppen ezért előfordulhat, hogy az oda nem figyelésed miatt olyan vesszőfutásba kell kezdened, ami később rossz irányba viheti az eseményeket. Mivel most nem igazán tudsz koncentrálni, inkább szelektálj az elvégzendő ügyeid között és azokat, amelyek nem égetően fontosak, halaszd olyan időpontra, amikor teljes emberként, igazi profizmussal teszed a dolgodat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Attól, mert elsőre leverted a lécet, még nem biztos, hogy nem lehetsz bajnok! Minden csupán gyakorlás kérdése, s ha valami nem sikerül azonnal, nem érdemes feladni! Lehet, hogy tele vagy már kék-zöld foltokkal, lehet, hogy nagyon unalmas a sok gyakorlás, lehet, hogy az eredmény nem olyan gyorsasággal jön, ahogyan azt elvártad, de hidd el, megéri várni! Bízz magadban, tarts ki, gyakorold a mozdulatot és meglátod: hatalmas sikerélményben lesz részed! Nehogy feladd csak azért, mert elsőre nem sikerült! Na és?! Majd sikerül tízedszerre vagy húszadszorra! A lényeg a tudat, hogy bármilyen nehézség jött, Te mindig szembenéztél vele és nem futamodtál meg!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Azaz érzésed, hogy valami, amit régóta nagyon szeretnél elérni, egyre távolabb kerül tőled, szinte már hitevesztetten mész az úton, nem nagyon látod a végét és azt, hogy lesz majd egy olyan pillanat, amikor a célvonalban ujjongva ünnepelhetsz. Jóllehet, most megingott a magabiztosságod, feladnod semmiképp nem érdemes, elég hosszú távot megtettél már ugyanis annak érdekében, hogy elérd az álmaid és ha most hátat fordítva elballagsz, valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő! Próbálj egy kapaszkodót találni, amely segít abban, hogy ezt a bizonytalan időszakot átvészeld, de hidd el, nem mindig lesz majd ennyire lassú és monoton a folyamat, csak győzd kitartással!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Csalódottan veszed tudomásul, hogy bár nagyon szerettél volna valamit elérni, mégsem úgy sült el a dolog, ahogy azt eltervezted. Mielőtt azonban elveszítenéd a reményt és a céljaidba vetett hitet, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy vajon mi lehetett az a pont, amely a végkimenetelt meghatározhatta. Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ez is egyfajta lecke számodra, amelyből levonhatod a megfelelő konzekvenciát és megtanulhatod, hogy mit kell a jövőben másként csinálnod ahhoz, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy azt eltervezed. Ne aggódj, attól, mert az Élet időnként erősebb befolyással bír nálad, ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem vagy sikerre hivatott!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Foggal-körömmel, minden energiádat feláldozva harcolsz egy számodra fontos dologért, rá kell azonban jönnöd, hogy egyelőre nem áll rendelkezésedre minden ahhoz, hogy meg is valósíthasd a kitűzött céljaid. Feladnod azonban semmiképp nem érdemes, várd meg azt az ideális pillanatot, amikor minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy könnyedén megkaparinthasd, amire olyan nagyon vágysz. Próbáld elfogadni, hogy most csupán csak felesleges idő- és energiaveszteség lenne, ha miden áron, mindent félretéve kizárólag erre az egyetlen egy dologra koncentrálnál, mert közben olyan lehetőségeket hagyhatsz figyelmen kívül, amelyeket a végcél eléréséhez lesznek majd hasznos eszközök számodra! Járj nyitott szemmel!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai napon lehetőséged adódik arra, hogy meghozz egy régóta halogatott döntést, amely ezután majd nem befolyásolja és nehezíti tovább az életed. Egészen eddig nem tudtad eldönteni, hogy merre is kellene indulnod, ám ma megérkezik az egyértelmű jel arra, hogy végre kimondd, amit már régen ki kellett volna. Nagy megkönnyebbülést hoz számodra, hogy nem lesznek ezután álmatlan éjszakáid és nem ül többé semmilyen bogár a füledben. Ne késlekedj, változtass, hisz egészen eddig erre a pillanatra vártál, hogy elindulhass egy másik úton, a boldogságod és a teljes értékű életed felé. Ma tedd meg, amit lehet, mert lehet, hogy holnap már késő lesz!

BAK (december 22-január 20)

Kissé felgyorsulnak az események körülötted, szinte már-már követhetetlenné válik minden, ami történik, Te pedig igyekszel valamiféle kapaszkodót találni, hogy el ne szédülj és tartani tudd a tempót. Nem biztos azonban, hogy hosszú távon jót tesz neked, ha ennyire rohansz, épp ezért amennyiben lehetőséged adódik, igyekezz valahogy lassítani, hisz ennek nagy esés lehet a vége. Vedd sorjában azokat a dolgokat, amelyekkel feltétlenül végezned kell és azokra koncentrálj elsősorban. Fogadd el, hogy egyetlen nap alatt úgysem fogod tudni megváltani a világot, ha okosan osztod be az időd és az energiád, így is bőven jut majd időd a pihenésre!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Időben sikerül elvégezned a mára ütemezett teendőket, így jut arra is, hogy minden más, eddig háttérbe szorult ügyet el tudj intézni. Ez nagyon megnyugtat, mert nem is mertél korábban belegondolni, hogy meddig lehet még halasztani azokat a dolgokat, amelyeknek már régen pontot kellett volna tenni a végére, ám mivel te sem vagy időmilliomos és egy nap csupán 24 órából áll, nem sikerült időt és energiát szentelned rájuk. Most, hogy el tudod végezni ezeket is, sokkal nyugodtabb leszel, hisz nincsen már semmilyen nyomasztó adósságod.

HALAK (február 20-március 20)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amelyet viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan a megelőzés, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Ne szaladj ennyire előre, arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, pontosan annak érdekében, hogy semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmed!