Napi horoszkóp december 7.: az Oroszlánok heroikusan küzdenek valamiért, a Szüzek bátran kiállnak a véleményük mellett

Borítókép: Napi horoszkóp december 7.: az Oroszlánok heroikusan küzdenek valamiért, a Szüzek bátran kiállnak a véleményük mellett Forrás: Getty Images
Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 7.

KOS (március 21.–április 20.)

Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz az út, amelyen elindultál, te mégis valamiért úgy döntöttél, nekivágsz. Nyilvánvalóan azt is tudtad, hogy számtalan akadály lesz előtted, azt is, hogy rosszul is járhatsz, de mégis elindultál. Ha pedig már így határoztál, tarts ki és bizonyítsd be a kételkedőknek, nem vagy annyira meggondolatlan, hogy hűbelebalázs módjára fejest ugorj az üres medencébe. Igenis megvolt rá az okod, hogy így dönts és amennyiben elhasalsz, neked kell majd a saját vérző sebeid árán megtanulnod, hogy máskor kétszer is meggondolj mindent, mielőtt nekivágsz valaminek. De legalább a tapasztalat a tiéd, nem másoké. Csak ezt tartsd szem előtt!

BIKA (április 21.–május 21.)

Végre pontot kell tenni egy eddig bizonytalan ügy végére, mert úgy érzed, kialakult egy olyan helyzet, amikor cselekedned kell, hiszen két tűz közé kerültél, s a lángok előbb-utóbb felemésztenek. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod a döntésed miatt, hiszen ez nem megfutamodás; egyszerűen nem volt más választásod. De ha legközelebb nem húzod az időt, nem kell kapkodnod, s jobban átgondolhatod, hogy a tetteidnek milyen következménye lehet!

IKREK (május 22.–június 21.)

Magad sem tudod, miért, de igen feszült vagy, s úgy érzed, ezt le kell vezetned valahogyan. Légy azonban körültekintő, s bármennyire is a plafonon vagy, ne a környezetedben élőkön töltsd ki az indulataidat! Keress inkább valami olyan elfoglaltságot, emi elvonja a figyelmedet – vagy egyszerűen zárkózz el a külvilágtól annak érdekében, hogy még véletlenül se kerülhessel olyan szituációba, amikor akaratlanul is megbánthatsz másokat!

RÁK (június 22.–július 22.)

Kezded elveszíteni a türelmedet egy bizonyos dologgal kapcsolatban, úgy érzed, teljesen feleslegesen futod a köröket, s a cél még csak fel sem tűnik a láthatáron. Nem érdemes azonban most hátat fordítanod mindennek, mert ha már eddig eljutottál, szedd össze minden erődet és akard a sikert! Senki nem mondta, hogy csak úgy a szádba repül a sült galamb, de hidd el, sokkal jobban esik majd, mintha az öledbe hullana minden! Menj tovább, mert az utad még nem ért véget!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Amikor már mindenki feladta, te még mindig heroikusan küzdesz egy bizonyos dologért, hisz túl fontosnak tartod ahhoz, hogy csak úgy veszni hagyd az egészet. Nagyon nemes tulajdonság a kitartás, figyelj azonban arra, hogy csak addig dolgozz egy ügyért, csak addig áldozz rá időt és energiát, amíg érdemes, s tudd és merd belátni, ha nincs értelme tovább harcolnod. Ha nem így teszel, lemaradhatsz az időközben utadba akadó lehetőségekről és két szék között a pad alá eshetsz! Nem a te hibád, ha ez most nem sikerült, de ne akarj többet kihozni belőle, mint amit lehet vagy érdemes!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Nem vagy az a szókimondó típus, ezért nem is szereted, ha különösebb ok nélkül hirtelen a társaság közeppontjában találod magad. A túlzott exhibicionizmus sem jellemző rád, most mégis úgy hozza a helyzet, hogy hangosan ki kell mondanod a véleményedet, noha minden porcikád tiltakozik ez ellen. Nem sok ilyen szituáció adódik, de ha már így alakultak a dolgok, erőt kell venned magad és a nyilvánosság elé kell állnod – a saját érdekedben is. Ne félj hallatni a hangodat! Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Komoly kihívással szembesülsz a mai napon, ami nagy izgalommal tölt el. Szereted ugyan, ha az életed kiszámítható keretek között zajlik, időnként mégis vágysz az új élményekre, a kalandokra. Ne félj beleugrani, ne gondolkodj sokat, hisz olyan sikerben lehet részed, amelyre hosszú ideig emlékezni fogsz. Nyugtasd meg a környezeted, hogy teljesen tisztában vagy a veszélyekkel, pontosan tudod, hogy mit kockáztatsz, de ha soha nem próbálsz ki semmit, nem fogsz egyről a kettőre jutni. Add át magad az élvezeteknek, hagyd, hogy az adrenalin vigyen előre!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Pontosan tudod, miként kell úgy kiszámítanod mindent mértani pontossággal, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok. Most azonban váratlan porszem kerül a gépezetbe, és nemigen látod a megoldást, mert számodra ismeretlen problémával kell megküzdened. Bármennyire is remeg a lábad, szedd össze magad, légy magabiztos és próbálj arra koncentrálni, hogy sikerülnie kell annak, amiért annyi áldozatot hoztál. Az utolsó métereknél nem szabad feladnod, különben hosszú ideig bánni fogod, hogy nem mentél tovább az általad választott úton. Merj megküzdeni az erőkkel és valósítsd meg az álmaidat!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Úgy tudod alakítani a magad javára a helyzetet, hogy – a talpraesettségednek köszönhetően – sikeresen kerülj ki belőle. Nem is gondoltad volna, hogy az események váratlan fordulatot vesznek és végül minden jóra fordul. Ez is azt bizonyítja, hogy mielőtt cselekednél, érdemes többször átgondolni mindent, s ha jól döntesz, számodra kedvezően alakulnak a dolgok. Csak el ne bízd magad, mert bármikor adódhat olyan szituáció, amikor észnél kell lenned, ha nem akarsz egy nagyot hasalni!

BAK (december 22.–január 20.)

Olyan helyzetbe keveredsz akaratodon kívül, amelyből már az elején szeretnél kihátrálni, mert úgy érzed, ez hosszútávon nem sok jót terem neked. Ha azonban leküzdöd a pánikrohamodat és alaposan számba veszel minden szempontot, rá fogsz jönni, hogy a szituáció ugyan nem túl kellemes, de ha összeszeded magad, jól is kijöhetsz belőle. Igyekezz a többieket is meggyőzni, hogy tartsanak veled, mert ha száz ember százfelé szalad, abból semmi jó nem sülhet ki, csupán mindenki elveszett emberként bolyonghat majd az erdő sötét sűrűjében.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Bár minél hamarabb szeretnél elmozdulni arról a holtpontról, amelyben jelenleg vagy, nem sikerül úgy alakítani a helyzetet, hogy elegendő lendületet kapj az elrugaszkodáshoz. Igyekezz úgy intézni az életedet, hogy most ne bízzanak meg több feladattal, és bátran mondd is el, hogy az energiatartalékaid kimerültek. Amennyiben szó nélkül megfutamodsz, csak még rosszabb szituációba navigálod magad. Próbálj minden függő ügyet lezárni, s azután új ajtók nyílhatnak meg előtted, amelyek új lehetőségeket tartogatnak a számodra.

HALAK (február 20.–március 20.)

Ez a mai nap csak neked kedvez! Minden vágyad beteljesülni látszik, s minden úgy alakul, hogy csak pozitív energiákat kapsz. Olyan eredmények jönnek, amelyekre nem is számítottál. Ezt a munka végeztével ünnepeld meg a barátaiddal, s menjetek és eresszétek ki a fáradt gőzt egy olyan helyen, ahol fesztelenül kikapcsolódhattok! Holnap aztán ismét fejest ugorhatsz a munkába. A mai nap ékes bizonyíték arra, hogy az erőfeszítéseid nem voltak hiábavalók, s igenis érdemes küzdeni, mert akkor a siker sem marad el!