Napi horoszkóp december 7.: a Vízöntőket rengetegen támogatják, a Halaknak komoly terveik vannak

Borítókép: Napi horoszkóp december 7.: a Vízöntőket rengetegen támogatják, a Halaknak komoly terveik vannak
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Nagyobb pénzösszeghez jutottál, örömödben pedig hajlamos vagy felelőtlenül költekezni, nem gondolva arra, hogy mi mindenbe tudnál befektetni, ami hosszabb távra biztos jövedelmet ígérhet. Amennyiben mérlegelni tudod, hogy vajon mi az, ami jobban megéri, pontosan tudni fogod, hogy most érdemes okosan bánnod a befolyt összeggel, hogy a jövőben ne fájjon a fejed anyagi gondok miatt. Ha semmiképp nem tudsz megálljt parancsolni a pénzszórásnak, keress valakit, akinél legalább átmenetileg biztonságba helyezheted ezt a bizonyos összeget! Így talán kisebb lesz a kísértés!

BIKA (április 21-május 21)

Nagy izgalommal nézel a mai nap elé, hiszen a szürke, monoton hétköznapok után végre olyan programod adódik, amikor kiengedheted a fáradt gőzt és nem kell a mindennapi problémákkal foglalkoznod. Időnként neked is szükséged van arra, hogy feltöltődj, hiszen nem csak munkából áll az élet. Használd ki az alkalmat, mert valószínűleg maradandó élményben lehet részed! Hidd el, a feladatok megvárnak, ne törődj most velük, ráérsz majd holnap is azon gondolkodni, hogy mit kell elvégezned. Ha kikapcsolsz, utána sokkal hatékonyabban fog menni minden!

IKREK (május 22-június 21)

Annyi minden jár most az eszedben, hogy egyszerűen nem tudsz sehogyan sem zöld ágra vergődni és rendezni a gondolataidat. Emiatt úgy érzed, kezd eluralkodni a káosz, s nem nagyon tudod kézben tartani a folyamatban levő ügyeidet. Mielőtt azonban összecsapnak a fejed felett a hullámok, szedd össze magad, gondolj át mindent, s koncentrálj csak a valóban fontos feladatokra, a többit meg egyelőre tedd félre. És tanulj a dologból: nem érdemes egyszerre túl sok mindenbe belefogni, mert akkor könnyen elveszíted a fonalat, és hibát hibára fogsz halmozni. Annak meg igazán semmi értelme!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé túlzsúfolt mostanában az életed, azt sem tudod, mit és hogyan kellene rendszerezned ahhoz, hogy végre minden sínen legyen és egy kicsit hátradőlhess. Kezdesz kimerülni, úgy érzed, teljesen feleslegesen futsz a mókuskerékben, emiatt legszívesebben ki is szállnál, mert nem nagyon látod értelmét az egésznek. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi depressziós hangulatod irányítson és olyasmit adj fel, amin régóta dolgozol és bizony nagyon hittél benne. Ha túlságosan megterhelőnek érzed ezt a sok feladatot, tedd félre a halaszthatóbbakat és koncentrálj azokra, amelyek esetében gyorsabb befejezést remélhetsz! Meglátod, ha kézzelfogható közelségbe kerül a siker, az motiválni fog!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú idő után először tölt el az elégedettség érzése azokkal a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, amelyeken régóta, de már-már kissé hitevesztetten dolgozol. Jönni látszanak az eredmények, de ne lankadjon a figyelmed! Ügyelj arra, ami még alakulhat, s akkor se bízd el magad, amikor már azt gondolod, hogy csak egy-két lépés választ el a kitűzött céltól. Ne feledd, bármikor jöhet olyan váratlan fordulat, ami mindent megváltoztathat! Egyetlen pillanatra se engedd ki az irányítást a kezedből, mert csakis így lesz lehetőséged arra, hogy learasd a babérokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Dekoncentráltságodnak köszönhetően komoly lehetőség úszik el, mely miatt nagy csalódást érzel, nem tudod, mi lehetne az, ami motiválna ezen az egy dolgon kívül. Igyekezz azonban úgy tekinteni a helyzetre, mint egy kiváló leckére, amelyet ahhoz kellett megtanulnod, hogy ezután pontosan tudd, ha nekiállsz egy feladatnak, azt csakis úgy tudod teljesíteni, ha a megfelelő koncentrációval arra az egyetlen dologra összpontosítasz. A siker nem hullik magától az öledbe, neked kell kinyújtani a karod érte és tenni valamit úgy, ahogy azt az adott szituáció megkívánja. Tartsd nyitva a szemed, hogy a következő lehetőséged megragadhasd és az előző lecke tapasztalataival, összeszedetten tudj teljesíteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyobb társaságban valaki neked szegez egy számodra rendkívül kényelmetlen kérdést, és fogalmad sincs, hogyan válaszolj diplomatikusan úgy, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe, s ne lássák rajtad, hogy litereket izzadsz egy okos válaszért. Semmi baj, nem kell kétségbe esned a szituációtól, igyekezz megőrizni a hidegvéredet és semmiképp ne legyen mások számára feltűnő, hogy jelentősen gyorsult a pulzusod. Ne menj azonban bele olyan körökbe, amelyekbe belegabalyodhatsz és aztán még kellemetlenebbül alakul a helyzet, de vállald bátran a véleményed. Nincs mitől tartanod, hiszen te is képviselsz egyfajta álláspontot és senkinek semmi köze hozzá, hogy az helyes vagy nem!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan dolog terheli a lelkedet, amit nem tudsz és nem is akarsz mindenkivel megosztani, azt azonban tudod, hogy valakinek el kell mondanod ahhoz, hogy könnyíthess magadon és esetleg valamilyen tanácsot is kaphass, ami segíthet a helyzet megoldásában. Légy azonban óvatos, hisz nem mindenki a te javadat akarja, mert vannak irigyeid és rosszakaróid, épp ezért érdemes körültekintően megválasztani azt a személyt, akinek bizalmat szavazol. Amennyiben tudod, kihez kell fordulnod, ne késlekedj őszintén elmondani az illetőnek mindent a legapróbb részletekig, hisz így lesz neked is könnyebb – és talán a megoldást is megleled!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a környezetedben erőteljesen próbára teszi a türelmed, olyan húrokat penget ugyanis, amelyek nagyon könnyen elszakadhatnak, emiatt eléggé frusztrált vagy. Ne engedd azonban, hogy kihozzon a béketűrésből, egyszerűen és világosan hozd a tudomására, hogy nem akarsz a játékszere lenni valamiben, amihez abszolút semmi köze, épp ezért jobb, ha mihamarabb leszáll rólad, mielőtt te is elkezdesz vájkálni az ügyeiben és olyasmi derülhet ki, ami meg neki lenne roppant kínos. Ne aggódj,ez most nem gonoszkodás, csupán önvédelem. Légy határozott és magabiztos, s hidd el, az illető kétszer meggondolja majd, hogyan viselkedjen a jövőben!

BAK (december 22-január 20)

Elterveztél valamit, amit eltökélt szándékod meg is valósítani, de lehetséges, hogy rossz nyomon jársz. Ezért nem kellene kötni az ebet a karóhoz, hiszen látnod kellene, hogy a körülmények állandó változása miatt módosítani kell az eredeti elképzeléseden, különben nem tudsz a magad által elvárt szinten teljesíteni. Gyorsan döntsd el, ragaszkodsz-e a tervedhez, vagy képes vagy rugalmasabban reagálni a történésekre. Ez azzal is járhat, hogy nem a legkényelmesebb utat választod, hanem az adott helyzetben legcélravezetőbb módon cselekszel. Most – bár nagyobb erőfeszítést igényel – ez utóbbi tűnik célravezetőnek.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, ami a számodra kiemelten fontos. Hálás vagy nekik, de pontosan tudod, hogy ezen az úton neked kell végigmenned, és nem léphet a helyedbe senki. Te leszel az, akinek meg kell harcolnia a sikerért, s te, akinek fájni fog, ha valamilyen akadályt képtelen leszel átugrani. Ugyanakkor a végén learathatja a babérokat is te arathatod le, s rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz. Bátran menj előre, hiszen sokan szurkolnak neked!

HALAK (február 20-március 20)

Komoly terveid vannak, és mindent nagyon logikusan fel is építettél, a legapróbb részletekig kiszámítottál és készen állsz arra, hogy nekiindulj és valóra váltsd a nagy álmod. Lesznek azonban olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik abban a pillanatban, amikor tudomást szereznek arról, mit is tervezel, minden lehetőséget kihasználnak majd arra, hogy befolyásoljanak, hogy lebeszéljenek a dologról. Ne engedj azonban senkinek, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette! Most nem arra van szükséged, hogy mások higgyenek benned, hanem sokkal fontosabb, hogy te bízz saját magadban!