Napi horoszkóp december 6.: az Ikrek bizonyítani szeretnének a környezetüknek, a Nyilasokat teljesen felvillanyozza valaki

Borítókép: Napi horoszkóp december 6.: az Ikrek bizonyítani szeretnének a környezetüknek, a Nyilasokat teljesen felvillanyozza valaki Forrás: pixnio.com
Harapd le a csokimikulás fejét és olvasd el a horoszkópodat.

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 6.

KOS (március 21-április 20)

Túlságosan teljesítményorientált vagy, semmi más nem lebeg a szemed előtt, csak a győzelem és a mindenki felett aratott diadal. Erre akár a saját egészséged kockáztatásával is hajlandó vagy, ez azonban megbosszulhatja magát. Most a tested is figyelmeztető jelzést küldött, hogy eddig és ne tovább. Itt az ideje lassítani, s adj lejjebb a magaddal szemben támasztott elvárásokból. Érdemes kis időt adni magadnak, pihenj és töltődj fel. Már eddig is bizonyítottál mindenkinek, ha most kicsit visszafogod magad, hidd el, azt senki nem fogja a szemedre vetni.

BIKA (április 21-május 21)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az élet, hogy a saját szempontjaid és céljaid háttérbe szorultak. Mindig másoknak igyekeztél megfelelni, s az lebegett a szemed előtt, hogy mit tegyél a környezetedben élők boldogsága érdekében. Hát, ezzel a gyakorlattal mielőbb érdemes lenne szakítani, mert nem fogsz jól kijönni a dologból. Előbb-utóbb reménytelenül belefásulsz az egészbe, és csak céltalanul bóklászol majd. Gondold végig, tényleg az a legfontosabb, hogy állandóan mások kedvére tegyél!

IKREK (május 22-június 21)

Mindenáron bizonyítani szeretnél valakinek, akiről azt gondolod, hogy sokkal nagyobb tehetséggel áldotta meg a sors, mint téged. Úgy érzed, neked mindenért háromszor annyit kell dolgoznod, mint neki, s emiatt kevesebbnek tartod magad. Sokkal bölcsebben tennéd, ha elfogadnád, hogy nem vagyunk egyformák, s nem rendelkezünk ugyanazokkal a képességekkel. Lehetséges, hogy az illető meg abban nem tud jeleskedni, amit te könnyedén teljesítesz. Ne az lebegjen folyton a szemed előtt, hogy mások jobbak, inkább az, hogy neked is vannak kivételes tulajdonságaid. Igyekezz levetkőzni a kisebbségi komplexust és add magad, abból nem lehet probléma!

RÁK (június 22-július 22)

Van valaki a környezetedben, aki rendkívüli módon felbosszant téged az élethez való hozzáállásával, érdektelensége negatív hatással van ugyanis másokra, többek között rád is. Mielőtt azonban az indulatok vezérelnének, higgadj le, vegyél egy nagy levegőt, s gondold át, mit kellene tenned. Ülj le az illetővel, s higgadtan beszéld meg vele, hogy ez így nem működik. Akkor talán belátja, hogy a "nemtörődömségének" milyen következményei lehetnek. Figyelmeztesd őt arra, hogy ne keresse a bajt, s ne akarjon másokat se bajba sodorni. Azt se titkold, hogy legközelebb te sem leszel ilyen türelmes vele.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan emberek vesznek körül, akik csütörtök lévén - a hétvége közeledtére való tekintettel - hűbelebalázs módjára mindenbe gyorsan belekezdenek, s igyekeznek összecsapni a rájuk bízott munkát, hogy mielőbb szabaduljanak. Ez azonban így nem mehet, amit te pontosan tudsz is. Ráadásul ez rád is hatással lehet, mert esetleg neked kell kijavítani a nagy sietségben elkövetett hibákat. Próbáld tehát elmagyarázni, hogy ez az eszeveszett kapkodás nem vezet semmi jóra. Igyekezz rávenni a társaidat a csapatmunkára, hiszen együtt sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtok működni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje futsz a mókuskerékben, ezért úgy érzed, a mindennapok monotonitása után változásra van szükséged. Ez mostanra elhatározássá kovácsolódott benned, mert pontosan tudod, ha ez így megy tovább, teljesen ki fogsz égni. Ezért gondold végig, mit kellene tenned annak érdekében, hogy kilépj az eddigi szürke életedből. Csupán egy kis pihenésre van szükséged, vagy mindent fel kell rúgni és újrakezdeni az egészet? Ha érzel elég erőt magadban, lehetséges, hogy érdemes belevágni valami egészen új dologba, ami új élményeket ígér!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki nagyon odáig van érted, te azonban nemigen érzed nyitottnak magad egy új kapcsolatra. Mivel nem adja fel és egyfolytában ostromol, érdemes elgondolkodnod és esetleg adni mégis egy esélyt neki. Ha kicsit nyitott vagy és nem feltétlenül a dolgok rossz oldalát nézed, még az is lehet, hogy most találod meg a boldogságot. Ne aggódj, nem kell odaadni magadból mindent elsőre, de mégis próbáld a barátságos arcodat mutatni, ismerkedj, tudj meg minél többet az illetőről és a szándékairól. Ha viszont mégis úgy ítéled meg, hogy nem kívánsz tartósabb kapcsolatba bonyolódni vele, akkor ne lopjátok egymás idejét, mindenki menjen tovább a maga útján.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Görcsösen próbálsz meggyőzni valakit egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ő azonban láthatóan nem vevő a mondanivalódra. Mivel ez így sehova nem vezet, próbálj taktikát változtatni. Keress más, mindenki számára könnyen érthető érveket, ugyanakkor hívd fel az illető figyelmét arra is, mit kockáztat, ha továbbra is a maga feje után megy. De semmiképpen ne add fel, mert vannak emberek, akiket hosszabb idő megnyerni, mint másokat. Ne légy azonban semmiképpen erőszakos, hiszen minél jobban nyomulsz, annál nagyobb ellenállásba ütközhetsz! Csak okosan és nyugodtan!

NYILAS (november 23-december 21)

Teljesen felvillanyoz és izgalommal tölt el az, hogy akad valaki a környezetedben, akivel rövid idő alatt megtaláltad a közös hangot, ezért úgy gondolod, ebből még akár sokkal szorosabb kapcsolat is kialakulhat. Fogd vissza azonban magad, és először is próbáld felmérni, hogy az adott személy mit lát benned. Vajon csak felszínes érdeklődést mutat irántad – vagy ennél többet akar? Egyelőre nem tudni, ezért ne éld bele magad a dologba. Helyezkedj inkább várakozó álláspontra, mert előbb-utóbb úgyis kiderül, mik a szándékai, de te egyelőre ne add ki magad.

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, túl sok időt vesztegettél egy bizonyos dologra, de kiderült, hogy hiába volt az összes erőfeszítés, mert a befektetett munka csak igen szerény hasznot hozott. Ez most meglehetősen bosszant, hiszen magad is tudod, hogy foglalkozhattál volna mással is, ami jobban megéri. De most már mindegy, mert előbb kellett volna feleszmélni, hiszen most már nem tudsz visszacsinálni semmit. Nem érdemes azonban sokáig rágódni ezen, inkább vond le a tanulságot: legközelebb jobban kell figyelned! És lépj túl az egészen, inkább koncentrálj a közelgő hétvégére, hisz már csütörtök van!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron a vezetői képességeit szeretné rajtad tesztelni. Minden lépésedbe beleköt, egyfolytában azt érezteti veled, hogy jobban jársz, ha engedelmesen, az általa támasztott követelményeknek megfelelően teszed a dolgod. Nincs azonban abban a helyzetben, hogy bármire is kényszeríthetne, így csupán az a kérdés, hogy fel mersz-e lépni ellene. Most érdemes a sarkadra állni, és határozottan az értésére adni: nincs szükséged rá, hogy bárki instrukciókkal lásson el, mert pontosan tudod, hogy az adott helyzetben mit kell tenned!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan kimerítő, meglehetősen bonyolult feladatot sikerült megoldanod, ami kivett belőled minden energiát. Emiatt kimerültek a belső tartalékaid, és úgy érzed, hogy most képtelen vagy bármit csinálni. Ne is erőltesd a dolgot, szánd inkább a mai délutánt arra, hogy kipihend magad, mert nem tudhatod, hogy mikor jön szembe egy újabb kihívás, amelynek csak teljes erőbedobással tudsz majd megfelelni. Éppen eleget dolgoztál eddig, így senki nem fog ferde szemmel nézni rád, ha nem mész az esti Mikulás-buliba!