Napi horoszkóp december 6.: a Rákok gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt, a Vízöntők segítőkészségükről híresek

Borítókép: Napi horoszkóp december 6.: a Rákok gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt, a Vízöntők segítőkészségükről híresek Forrás: Getty Images
Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 8.

KOS (március 21.–április 20.)

Úgy tűnik, eléggé ingoványos talajra tévedtél, rengeteg az akadály és az olyan külső hatás, amire nincs számottevő befolyásod. Igyekezz azonban kizárni mindent és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, mert ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz. Így könnyen összetörheted magad, s egyre messzebb kerülsz a kitűzött célodtól. Semmi mással ne törődj, csak azzal, hogy legyél végre túl a dolgon. Hidd el, a hegy nem megmászhatatlan, csak kell hozzá nem kevés akaraterő.

BIKA (április 21.–május 21.)

Valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Kedvetlen vagy, nem motiváls semmi, így nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Itt az év vége, eljött tehát az idő, hogy leülj, szembenézz magaddal és gondolkodj el, merre haladsz és az utad hova vezet. Amennyiben a végső konzekvencia az, hogy nem ez a legjobb az irány, igyekezz mihamarabb változtatni és elindulni az általad helyesnek vélt célok felé. Majd később eldöntheted, hogy mikor, melyik kanyarnál merre fordulj, most azonban vágj neki és változtass, ha szükségét látod!

IKREK (május 22.–június 21.)

Mindent mértani pontossággal elterveztél annak érdekében, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, de a vártnál lassabb a tempó. Mielőtt azonban kétségbeesnél, hogy az egészet deficittel zárod, s ezért inkább lehúznád a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már eddig is. Annyi munka, energia és matekozás van benne, hogy ez nem sülhet el rosszul. Ne ijedj meg a szembejövő akadályoktól, csupán arra ügyelj, hogy biztos lábakon állj, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, csak bízz magadban!

RÁK (június 22.–július 22.)

Valaki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, ő azonban nem tud róla. Várj az alkalmas pillanatra és tudasd vele, hogy a személye nem közömbös a számodra. Amennyiben kölcsönös a szimpátia, jól fogadja majd a kezdeményezést, és ha mindketten úgy érzitek, közelebb is kerülhettek egymáshoz. Persze nem kell ajtóstól rontani a házba, mert ha túl rámenős vagy, csak kiábrándíthatod magadból. Ezért csak óvatosan nyomulj, mert könnyen visszájára fordulhat a dolog. Légy türelmes és meglátod, sokkal messzebbre fogtok jutni.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Régóta halogatsz egy nagyon nehéz döntést, amin már hosszú ideje rágódsz, ám mivel félsz a következményektől, semmiképpen nem szeretnéd a dolgot elkapkodni. Most azonban közeledik a határidő, ezért valamit mindenképpen tenned kellene. Mivel ez hosszútávon nem sok jóvak kecsegtet, mielőbb szánd el magad, állj a sarkadra és mondd ki, amit már jó ideje ki kellett volna mondanod. Lehet, hogy ez most fájdalmas lesz, de hidd el, ha levonod a megfelelő konzekvenciát, rá fogsz jönni, mit hibáztál el és a jövőben hogyan kellene másképp intézni az ügyeidet, hogy ne csak kudarcélményeket szerezz.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Nagyon kezdesz elfáradni a nagy rohanásban, úgy tűnik, nem maradt energiád arra, hogy elérd a célodat. Most kell leülnöd, most kell összeszedned magad, most kell végiggondolnod, hogyan tudnál valahonnan erőt meríteni ahhoz, hogy tisztességgel be tudd fejezni a megkezdett folyamatot. Meg kell adnod magadnak az esélyt arra, hogy önbizalommal, kitartással és logikával elérd, amit olyan nagyon szeretnél. Amennyiben szükségét érzed, pihenj egy keveset, tedd félre a problémáidat és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek legalább egy időre elvonják a figyelmedet.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy végre pontot tehess egy régóta húzódó ügy végére. Éppen ezért gondold végig, hogyan tudod a legegyszerűbb úton lezárni a dolgot, hogy aztán nyugodtan, lelkiismeret-furdalás nélkül élhesd tovább az életed. Olyasfajta tehertől szabadulsz meg ezzel, amely nem igazán hagyott nyugodni, mindig ott motoszkált ugyanis a fejedben az, hogy meddig tart még, mikor lesz vége és vajon milyen eredménnyel zárul. Ha elszánod magad, végre fellélegezhetsz, s mostantól egy darabig biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáid!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Rendkívül szövevényes, bonyodalmaktól nem mentes ügyben siet valaki a segítségedre, hogy olyan hasznos tanáccsal lásson el, amely hozzásegít ahhoz, hogy jól jöhess ki ebből a dologból. Éppen ezért hallgass a szavára, fogadd el a javaslatait, hiszen az illető biztosan nem akar rosszat neked, másrészt jelen pillanatban úgysincs más választásod, hiszen a magad erejéből ezúttal nemigen tudsz kimászni ebből a helyzetből. Még jó, hogy van melletted valaki, aki kiránt a kátyúból!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Bár nem szoktad a fogadhoz verni a garast, most váratlan anyagi kiadások bonyolítják az életedet nem sokkal az ünnepek előtt, s miután nem számítottál erre, ezért nagyon idegesít a dolog. Általában nem sajnálod a pénzt semmire, amit hasznosnak találsz, ezúttal azonban rajtad kívülálló okok miatt kell a tartalékaidhoz nyúlni. Különösen bosszant, hogy a dologhoz semmi közöd, de a terheket neked kell állnod. Oké, megtörtént, fizess és lépj tovább, ne rontsd el a napodat azzal, hogy túl sokáig emészted magad!

BAK (december 22.–január 20.)

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, bár meg voltál győződve róla, hogy nem érhet váratlan meglepetés. A megingásod oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar győzni arról, hogy rossz nyomon jársz. Az illető egyfolytában azon dolgozik, hogy feladd. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál, hisz ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te is kellesz!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozottan és gyorsan hozol döntéseket, ezért sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet saját erőből nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át. Kívülállóként könnyű okosakat mondani, csakhogy a következményekkel nem neked kell számolnod. Kizárólag olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy az illető hasznára fog válni. Ha a következményeket illetően bizonytalan vagy, próbáld inkább elhárítani a kérést!

HALAK (február 20.–március 20.)

Amikor már azt hinnéd, soha nem lesz vége a tennivalóidnak, olyan segítséget kapsz, amelynek révén mindent időben be tudsz fejezni. Büszke vagy magadra, hiszen te sem hitted volna, hogy még ma pont kerülhet a folyamatban lévő ügyek végére és egy kicsit magadra is jut időd. Azért köszönd meg az illetőnek, hogy kihúzott a csávából, s utána csak azzal foglalkozz, ami kikapcsol. Menj el fodrászhoz, vegyél egy szép ruhát magadnak, hívd el egy barátnődet, akivel egy bögre forró csoki mellett értekezhetsz a világ dolgairól. Néha szüksége van a embernek a kikapcsolódásra, hogy új lendülettel vágjon neki a holnapnak!