Napi horoszkóp december 5.: a Mérlegek számára végre elérkezik a siker, a Vízöntők rátermettségüket bizonyíthatják

Borítókép: Napi horoszkóp december 5.: a Mérlegek számára végre elérkezik a siker, a Vízöntők rátermettségüket bizonyíthatják Forrás: pxhere.com
Horoszkóp a forró csoki mellé.

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

Olyan döntés előtt állsz, amelyet régen meg kellett volna már hozni, ám egészen idáig megpróbáltad a fejedet homokba dugni, s addig húzni az időt, ameddig csak lehet. Hát, eddig lehetett, s nem tovább. Ezzel egyébként te is tisztában vagy, miként azzal is, ha tovább halogatod a dolgot, annak végül elég kellemetlen következményei lehetnek. Igyekezz tehát a sarkadra állni és mondj végre valamit! Hidd el, utána nagyon meg fogsz könnyebbülni. Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Komoly felelősséggel járó feladattal bíznak meg, amire egyáltalán nem számítottál. Emiatt eléggé ideges lettél, s ez rányomja a bélyegét az egész napodra, ami a környezetednek is feltűnik. Hidd el azonban, hogy attól, mert minden szembejövőn igyekszel levezetni az indulataidat, nem lesz jobb a helyzet, legfeljebb magadra haragítasz számodra fontos embereket. Tekints úgy a problémára, hogy neked ezt most mindenképpen meg kell oldanod, ezért zárd ki a külvilágot és csak erre az ügyre koncentrálj! Hidd el, ha nem pufogsz egyfolytában, rá fogsz jönni, hogy ez nem is olyan kilátástalan helyzet!

IKREK (május 22-június 21)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utánajárnod, hisz akkor fogsz csak valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképpen jobb, ha megtudod, mi van a háttérben, ám arra is fel kell készülnöd, hogy ez a kutakodás visszaüthet, például a kérdéseiddel súlyosan megbánthatsz másokat. Lehet, hogy jobban jársz, ha csak türelmesen várakozol, mert aminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, és nem kell különösebben erőltetni dolgot. Nem volt még olyan rejtély a történelemben, amelyre soha nem derült volna fény!

RÁK (június 22-július 22)

Egy hozzád közelálló személy kezd beleveszni egy problémába, miközben ezúttal nem élete legbonyolultabb kihívásával küzd. Próbálj segíteni neki, mert lehetséges, hogy csak egy minimális lendület kell neki ahhoz, hogy meg tudja oldani ezt a helyzetet, amire saját maga egyelőre nem találja a megoldást. Ezért nagyon hálás lesz neked, hiszen te leszel az az egyedüli személy, aki a bajban mellette áll. Mindenkinek szüksége van olyan emberekre, akikre mindig, minden körülmények között bátran számítani lehet. Méltán lehetsz büszke magadra, mert te most ezen személyek közé tartozol!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Biztonságban érzed magad, megmelegedtél a fészkedben, így nehezen veszed tehát rá magad arra, hogy elhagyd azt, hiszen attól félsz, ha kirepülsz, nagyot eshetsz és esetleg el is törhet a szárnyad. Így azonban soha nem fogsz új élményeket szerezni, új helyeket megismerni. Igen, könnyen lehet, ha kilépsz a komfortzónádból, nem minden szituáció lesz a legkényelmesebb a számodra, de meg kell tanulnod ezeket is kezelni. Mégsem maradhatsz életed végéig ugyanabban a langyos vízben, higgy magadban, mert lehet, hogy az első egy-két próbálkozásnál nagyot esel, de harmadikra már biztosan sikerülni fog! És ha elesel?! Állj fel, porold le magad és indulás tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bizonytalanul, óvatosan lépdelsz előre az úton, egyfolytában attól tartva, mikor esel hasra. Így azonban elfelejted élvezni az életet, s nem leled örömödet semmiben. Ez nem vezet semmi jóra, mert elveszíted minden önbizalmadat, s belefásulsz az egészbe. Legszívesebben feladnád az egészet, de ez lenne a legrosszabb megoldás. Szabadulj meg a görcseidtől, lazíts és bátran, felszegett fejjel menetelj a célod felé! Meglátod, sokkal szebbnek látod majd a világot!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú idő után a mai napon végre elérkezik a várva várt siker, el sem akarod hinni, hogy az, amin olyan régóta dolgozol, meghozza a kívánt eredményt. Most ezért hihetetlenül boldog vagy, hisz ugyan nem az életed múlik rajta, mégis nagyon sokat jelent a számodra. Ünnepeld méltóképp azt, amit elértél, végre dőlj hátra és élvezd a munkád gyümölcsét, de ne hagyd, hogy a siker megrészegítsen és elvegye a józan ítélőképességedet! Ha megfürödtél a csillogásban és egy kicsit feltöltődtél, keress új kihívásokat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre történik valami körülötted, alig várod, hogy újabb dolgokba vághass bele. Ne siettess azonban semmit, mert ezzel tudtodon és akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is kalandvágyó vagy, a testi épséged mindennél fontosabb, éppen ezért kétszer is gondold végig, mielőtt bármit teszel. Kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla, hogy az út kellőképp biztonságos. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy a bársonyfotelben ülve, sálat kötögetve kell megöregedned, mert egész nyugodtan vállalkozhatsz olyasféle dolgokra is, amelyek a komfortzónádon kívül esnek. Tanulj, tapasztalj, de mindenképpen okosan járd a saját utadat!

NYILAS (november 23-december 21)

Nehezen viseled az egy helyben álldogálást, szeretnéd felkavarni kicsit az állóvizet és ehhez most jött el a legmegfelelőbb pillanat. Mérlegeld, mire van szükséged a változáshoz, s mitől érdemes megszabadulni! Bár nem mindenki fog örülni ennek, mert a szeretteid féltenek, de igyekezz az értésükre adni, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, és ha elhasalsz, az is a te bajod lesz! Ne késlekedj, cselekedj, egyszer élsz, miért ne használnád ki?! Amennyiben valóban szükségét érzed és biztos vagy a dolgodban, mondd ki, amit ki kell, ám arra azért ügyelj, hogy ne hozz meggondolatlan döntéseket!

BAK (december 22-január 20)

Olyasmiről próbálod meggyőzni a környezeted, amivel kapcsolatban vélhetően soha nem fognak egyetérteni veled. Emiatt kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén vállalod a véleményedet, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. De ez ne is érdekeljen, mert ha meg vagy győződve az igazadról, járd a magad által helyesnek vélt utat. A többiek meg később leesett állal, megdöbbenve fogják majd szemlélni, hogy kitartással és akaraterővel mennyi mindent el lehet érni. Higgy magadban és az álmaidban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyítsd a rátermettségedet és a bátorságodat, hisz olyan szituáció adódik, amikor rajtad a világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen mindenki téged figyel, ezért nem ijedsz meg ettől a szituációtól, s az sem zavar, hogy ezúttal sokak számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangodat. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, s igyekezz a dolgokat alaposan átgondolni, mert magadnak és a környezetednek is tartozol azzal, hogy a legjobbat hozod ki ebből az ügyből.

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hiszen megítélésed szerint sok más értelmesebb dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, te pedig elvállaltad, jobban teszed, ha gyorsan megcsinálod azt, amit várnak tőled. Minél többet hezitálsz, annál később szabadulsz, s közben folyton az jár a fejedben, hogy ezzel az üggyel mégiscsak kellene kezdened valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha mielőbb lezárod ezt az ügyet, mert a lelkiismeretedet úgysem hagy nyugodni!