Napi horoszkóp december 28.: a Kosok napja a vártnál jobban alakul, a Vízöntők a saját útjukat járják

Borítókép: Napi horoszkóp december 28.: a Kosok napja a vártnál jobban alakul, a Vízöntők a saját útjukat járják Forrás: Getty Images
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 28.

KOS (március 21.–április 20.)

Sokkal jobban alakulhat a mai programod, mint amire reggel számítottál, ezért valahogyan még a nap is szebben süt, nem veheti el semmi és senki a jókedvedet. Úgy tekints erre a napra, hogy ezúttal sikerre vagy ítélve, hiszen ha ennyire fel vagy töltve, minden nagyon olajozottan tud működni! A jókedved és pozitív gondolkodásod másokra is hatással lesz, a társaságod felvillanyozza az embereket körülötted. Ezúttal ne hagyd, hogy bárki is a kedved szegje a mai napon!

BIKA (április 21.–május 21.)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ráadásul befolyásolja a hangulatodat az is, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ebben az ügyben, esélyt sem adnak arra neked, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azt fújják, mit kellene tegyél, s azzal ijesztgetnek, hogy minél tovább húzod az időt, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem a te cipődben járnak. Pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el és megszabadulj végre a tehertől. Valószínűleg az a legjobb megoldás, ha azt teszed, amit jónak látsz!

IKREK (május 22.–június 21.)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, s belefáradtál abba, hogy a külvilágtól tedd függővé minden lépésedet. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj a többiektől, indulj el a saját utadon, és ne engedd többé, hogy mások bármilyen tekintetben befolyásolják a döntéseidet! Persze légy óvatos, mert lehetséges, hogy olyan hasznos tanácsokat kapsz, amelyeket érdemes lehet megfontolni.

RÁK (június 22.–július 22.)

Túl sok ember problémáját veszed a nyakadba, ettől érthető módon úgy érzed magad, mintha kifacsartak volna. Nem kell azonban mindig mások ügyeivel foglalkozni, mert nem az a dolgod, hogy mindenkit megments esetleg saját magától. Arról nem is beszélve, hogy kívülállóként korántsem biztos, hogy te találod meg a legjobb megoldást a számukra. És ami nem kevésbé fontos szempont: nem jut elegendő időd magadra! Nagyon büszke lehetsz rá, hogy ennyire figyelsz másokra, ám nem biztos, hogy jó nyomon jársz, ezért próbálj valamilyen arany középutat találni!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Elégedetlen vagy a jelenlegi teljesítményeddel, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de nagyon fáradtnak érzed magad, ezért inkább hagynád a fenébe az egészet. Semmi baj, erre a jelre érdemes figyelni, ezért most tegyél félre mindent. Ne kattogjon az agyad folyton ugyanazon, kapcsolj ki és meglátod, ha újult erővel kezdesz neki ismét a dolognak, sokkal hatékonyabban és megoldáscentrikusabban fogsz működni! Egy biztos: ha egyfolytában görcsölsz, annál nehezebb lesz megtalálni az utat, amelyen érdemes lehet továbbmenned!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Valaki rád hárítja a felelősséget egy olyan ügyben, amelyben abszolút vétlen vagy, ám ő semmiképp nem szeretné elvinni a balhét, így inkább kihátrál a dologból, te pedig magadra maradsz. Nincs időd azonban sokat hezitálni, mert valamit lépni kellene. Annál egyenesebb ember vagy, mint hogy felhúzd a nyúlcipőt, így gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amihez semmi közöd. Állj a sarkadra és amennyiben szükségét látod, nevezd meg azt a személyt, aki a kialakult helyzetről tehet. Ne aggódj, ez nem gyerekes árulkodás, hiszen itt ezúttal a becsületed forog kockán!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Egy tőled függetlenül kialakult vitás helyzetben mindkét fél a te támogatásod kéri, ez azonban a számodra roppant kényelmetlen szituációt jelent. Igyekezz diplomatikusan kimaradni ebből az egészből, mert biztosan nem tudsz mindenkit számára üdvözítő megoldást kínálni. Tedd egyértelművé, hogy ezúttal nem kívánsz állást foglalni, mert egyikükkel sem szeretnél emiatt összetűzésbe keveredni! Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol ők ketten tisztázhatják a nézeteltérésüket. Szinte biztosan hálásak lesznek neked ezért!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Nem egyszerű a döntés, amit meg kell hoznod, éppen ezért próbálod egyre jobban elodázni a dolgot. Hiába halogatod azonban minél tovább, pontosan tudod, hogy hamarosan mondanod kell valamit. Igen vagy nem? Nem bújhatsz ki a válasz alól. Az lebegjen a szemed előtt, hogy a döntésed nem feltétlenül fogja negatív irányban befolyásolni az életedet. Gondolj inkább arra, hogy ezúttal új és kellemes élmények is várhatnak rád!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Igazi csapatjátékos lévén borzasztóan zavar az, hogy a társaid közül valaki folyton megpróbál belezavarni a dolgokba, amikor egy pillanatra nem figyelsz. Mivel ezt tökéletesen érzékeled, s azt is tudod, hogy emiatt egyre messzebb kerültök a kitűzött célotoktól, jobb, ha leülsz és rákérdezel, pontosan mi is a probléma, s miért is tesz keresztbe az illető. Értesd meg vele, hogy nem szeretnél senkinek ártani, ám ha kizárólag azon dolgozik, hogy a többieknek ártson, gondoskodni tudsz róla, hogy gyorsan kikerüljön a csapatból! Nem kell eltűrnöd, hogy valaki így viselkedjen veled és a társaival szemben!

BAK (december 22.–január 20.)

A mai nap igencsak jól alakul, minden számításod bejön, így hamarabb be tudod fejezni az eltervezett feladataidat. A nap hátralévő részét csak magadra szánd, olyan elfoglaltságokat szervezz, amelyek csak rólad szólnak és ne hagyd, hogy bárki megakadályozzon ebben! Menj el vásárolni, ül be valakivel egy moziba – vagy egyszerűen csak beszélgessetek az élet nagy dolgairól egy finom kávé mellett! Időnként neked is szükséged van egy kis lopott időre, amit csak magadra fordíthatsz! Hidd el, egy kis feltöltődés után holnap még jobban teszed majd a dolgodat!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Szereted a saját utadat járni, éppen ezért egyáltalán nem lelkesedsz azért, hogy bárki meg akarja mondani neked azt, hogy merre kellene menned. Ennek ellenére mégis akad valaki a környezetedben, aki minden erejével azon dolgozik, hogy a saját szándékai szerint terelgessen, amit rendkívül frusztrálónak tartasz. Nem kell udvariaskodnod, inkább határozottan hozd az illető tudtára, hogy nem szorulsz segítségre, mert megvan neked a magad véleménye. Ügyelj azonban a hangnemre, mert nem kell senkit vérig sértened, amiből csak felesleges bajod származhat.

HALAK (február 20.–március 20.)

Olyan problémával vagy elfoglalva, ami már régen nem foglalkoztat senkit. Ám te mindenáron választ szeretnél találni a kérdéseidre, ennek érdekében beleütöd az orrodat olyan dolgokba is, amelyekhez semmi közöd. Mielőtt azonban emiatt mások neked rontanának, mérlegeld, megéri-e konfliktushelyzetekbe keveredni teljesen felesleges csak azért, hogy kideríts valamit, aminek a környezeted szerint már régen nincs jelentősége.Hagyd a múltat, inkább figyelj a jövőre! Csak rajtad múlik, helyesen döntesz-e!