Napi horoszkóp december 23.: a Bikák ügyei kifogástalanul alakulnak, a Mérlegekben túlbuzog a bizonyítási vágy

Borítókép: Napi horoszkóp december 23.: a Bikák ügyei kifogástalanul alakulnak, a Mérlegekben túlbuzog a bizonyítási vágy
Az ünnepi hétvégére is üzentek a csillagok.

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 23.

KOS (március 21.–április 20.)

Valaki a környezetedben veszélyes dologra készül, számodra pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem számol a kockázatokkal és az esetleges következményekkel, épp ezért szükségét érzed annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt bajba kerül. Lehet, hogy az első pillanatban rossznéven veszi majd az őszinteségedet, de legalább volt valaki, aki figyelmeztette. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, egyszerűen és tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Ezzel minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, hogy nekivág, az már nem a te ügyed, a lelkiismereted nyugodt lehet, s innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

BIKA (április 21.–május 21.)

Hatalmas megnyugvással veszed tudomásul, hogy minden, amibe korábban belekezdtél, szinte kifogástalanul alakul, s végre kezd kisütni a Nap. Nem is merted elhinni korábban, hogy lesz benned ennyi kitartás, s megtalálod a helyes megoldást. Most egy kicsit végre szusszanhatsz, más dolgokkal is foglalkozhatsz, de érdemes rajtatartanod a szemed a folyamatban lévő ügyeken, hisz bármikor adódhat olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, ha nem avatkozol be gyorsan és hatékonyan!

IKREK (május 22.–június 21.)

A környezeted rendkívül céltudatos embernek tart, aki nem ismer lehetetlent. Vannak azonban pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, bár ezt igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének vagy bizonytalannak lásson. A hosszú távú boldogságod és nyugalmad érdekében azonban próbáld meg belátni, bármilyen erős is vagy, azért még tévedhetsz, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad csak azért, hogy ne okozz csalódást másoknak. Igyekezz mindig önmagad lenni, soha ne akarj többnek mutatkozni! Hidd el, így egyszerűbb lesz az életed!

RÁK (június 22.–július 22.)

Valaki belekényszerít egy szerencsétlen helyzetbe, s tisztességtelen eszközökkel a sarokba szorít, ezzel próbálva kicsikarni belőled olyan információkat, amelyek a legkevésbé sem tartoznak rá, neked pedig eszed ágában sincs megosztani vele egyetlen apró részletet sem. Épp ezért állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, mert bármit is szeretne megtudni, te semmit nem fogsz elárulni. Ne engedj a nyomásnak, fordíts egyszerűen hátat az illetőnek és törődj a karácsonnyal!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Úgy érzed, nagyon kevés időt töltesz azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak számodra. Annyira zsúfolt az életed mostanában, hogy egyszerűen nem jut időd saját magadra sem. Emiatt eléggé frusztrált vagy, hiszen a szeretteid rendkívül fontosak számodra, sokkal fontosabbak, mint azok a dolgok, amelyek mostanában igencsak lekötöttek. Ne bosszankodj emiatt, nem lesz ez mindig így, most csupán azért áldoztál akkora figyelmet a munkádnak, mert nagy előrelépési lehetőség kínálkozik. Viszont az ünnepek alatt legalább kikapcsolhatsz, s azokkal is találkozhatsz, akiket korábban kissé elhanyagoltál!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Olyan hibát követsz el egy számodra fontos dologgal kapcsolatban, amely az első pillanatban helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt hajlamos lennél feladni az egészet, ám azt is pontosan tudod, hogy amennyiben megfutamodsz, kárba vész az összes, eddig belefektetett energiád. Szedd össze a gondolataidat, cselekedj megoldáscentrikusan és higgy abban, hogy menthető még a helyzet. Nem a szerencse juttatott el odáig, ahol most vagy, s olyan nagy tudással rendelkezel, amit kevesen mondhatnak el magukról. Éppen ezért ezúttal is bizonyítsd a rátermettségedet, és hozd helyre, amit lehet. Cselekedj, mielőtt késő nem lesz!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Mindenáron bizonyítani szeretnél valakinek, akiről azt gondolod, hogy sokkal nagyobb tehetséggel áldotta meg a sors, mint téged. Úgy érzed, neked mindenért háromszor annyit kell dolgoznod, mint neki, s emiatt kevesebbnek tartod magad. Sokkal bölcsebben tennéd, ha elfogadnád, hogy nem vagyunk egyformák, s nem rendelkezünk ugyanazokkal a képességekkel. Lehetséges, hogy az illető abban nem tud jeleskedni, amit te könnyedén teljesítesz. Ne az lebegjen folyton a szemed előtt, hogy mások jobbak, inkább az, hogy neked is vannak kivételes tulajdonságaid. Igyekezz levetkőzni a kisebbségi komplexust és add magad, abból nem lehet probléma!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Akadnak bizonyos emberek a környezetedben, akik azért nem fogadnak el, mert bizonyos kérdésekben más álláspontot képviselsz. Emiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz velük, hiszen eleinte megpróbálnak meggyőzni, majd amikor látják, hogy falakba ütköznek, ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, csak azzal törődj, hogy mindig a tisztesség talaján állj. Ha így élsz, semmiképpen nem kell beilleszkedned a megalkuvók sorába, különben a saját lelkiismereteddel kerülsz kibékíthetetlen konfliktusba!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Egészen idáig rettegtél egy bizonyos dologtól, s a lehető legmesszebbről igyekezted elkerülni. Most azonban úgy tűnik, nem menekülhetsz előle, bár a szíved szerint azonnal futásnak erednél. Ám amennyiben kicsit megnyugszol, legyőzöd az első pillanatban rajtad eluralkodni látszó félelmet, máshogyan is tekinthetsz a helyzetre. Igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy ez egyfajta próbatétel, kihívás, amellyel szembe kell nézned ahhoz, hogy tapasztalatokat szerezhess, hogy feljebb léphess, és elmondhasd magadról, képes vagy úrrá lenni minden helyzeten. Utána még büszke is leszel majd magadra!

BAK (december 22.–január 20.)

A sok melléfogás után most tűnik, végre sikerült megtalálnod azt az utat, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálj a sűrű bozótból, megleld a boldogságodat és kiteljesedhess a végén. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre te érdemesnek tartod, mert a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, legyen bármi is az eredmény. Legyen benned több kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataid és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd az, amit elérhetsz!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Valaki olyan súlyos titkot bíz rád, amiről egyáltalán nem is szerettél volna tudomást szerezni, mi több, hatalmas teherként nehezedik rád. Bár ezt általában nem illik másokkal megosztanni, most mégis érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben valakit, aki nem ismeri az illetőt, így kívülállóként talán szolgálhat valamilyen tanáccsal arra vonatkozóan, hogy mit kellene kezdened ezzel a helyzettel, s miként segíthetnél az ismerősödnek.

HALAK (február 20.–március 20.)

Úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, de nem tartod bölcs megoldásnak, hogy ajtóstól ronts a házba, s konkrétan rákérdezz a dologra. Emiatt elkezded körbeszaglászni az ügyet és próbálsz másoktól informálódni a részletekről. Ez nagyon hamar feltűnik az illetőnek, és a hátad mögött nevet rajtad, s próbál bevinni az erdőbe. Jobban teszed, ha összeszeded magad és rákérdezel, mert különben csak felesleges köröket futsz, és tapodtat sem kerülsz közelebb a megoldáshoz! Jobb az ilyesmin gyorsan túlesni, de ne aggódj, mert nem biztos, hogy te jössz ki rosszul a helyzetből!