Napi horoszkóp december 22.: az Ikrek komoly sikereket érhetnek el, a Nyilasok gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt

Borítókép: Napi horoszkóp december 22.: az Ikrek komoly sikereket érhetnek el, a Nyilasok gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt Forrás: Getty Images
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz mára is különleges üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 22.

KOS (március 21.–április 20.)

Számodra fontos emberek kerülnek konfliktusba egymással, amit még küső szemlélőként is igen nehezen viselsz. Épp ezért úgy érzed, mindenképpen be kell avatkoznod, mert egyszerűen annyira frusztrál, hogy miközben olyan sokat jelentenek számodra, a szemed előtt vesznek össze, ráadásul az ünnepek előtt. Légy azonban óvatos, ne foglalj állást egyikük oldalán sem, mert azzal magadat sodorhatod kellemetlen helyzetbe. Ne tégy olyasmit, amiben magad sem vagy biztos, s különben az is lehet, hogy többet segítesz, ha hagyod, hogy rendezzék maguk a szituációt!

BIKA (április 21.–május 21.)

Komoly terveid vannak, s nagyon logikusan fel is építettél egy tervet, a legapróbb részletekig kiszámítottál mindent és készen állsz arra, hogy nekiindulj és valóra váltsd a nagy álmodat. Lesznek azonban olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik abban a pillanatban, amikor tudomást szereznek arról, mit is tervezel, minden lehetőséget kihasználnak majd arra, hogy megváltoztassák az elképzeléseidet, hogy lebeszéljenek a kitűzött célodról. Ne engedj a befolyásuknak, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette! Bízz magadban, hiszen most nem arra van szükséged, hogy mások higgyenek benned!

IKREK (május 22.–június 21.)

Hosszú idő után olyan sikereket érhetsz el a mai napon, amelyekről korábban álmodni sem mertél volna. Ehhez azonban, akármennyire is merül az akkumulátorod, még egy utolsó nagy levegővel, minden erődet összeszedve neki kell futnod, de közben ne gázolj el senkit. Pontosan tudod, hogyan lehetne elérni a célodat, melyik a sikerhez vezető út, csak rá kell lépned. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy végül büszkén szakíthasd át a célszalagot, ami különösen fontos számodra, nagyon régóta vágyod ugyanis azt az eredményt, amit már senki nem vehet el tőled! Ezután legyen az ünneplésé a főszerep!

RÁK (június 22.–július 22.)

Magad sem tudod megmondani miért, de a mai napon az átlagosnál feszültebb vagy, olyan dolgokon húzod fel magad, amelyek felett máskor egyetlen szó nélkül egyszerűen átsiklasz. Ez az egész napodra rányomja a bélyegét, elég depressziós vagy, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség okát és próbálj tenni valamit annak érdekében, hogy ebből a világellenes hangulatból ki tudj keveredni. Ha szükséges, vonulj el egy kicsit vissza, tisztázd magadban, mi történt, köss békét magaddal és úgy indulj neki karácsonynak, hogy még véletlenül se rontsd el azt a néhány napot, amit ünnepléssel kellene töltened.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

A hét utolsó munkanapjára annyi tennivaló szakadt a nyakadba, hogy szinte már kezdesz összeroppanni a teher alatt. Természetesen mindenkinek most van segítségre szüksége, amit tőled várnak, s mintha senki nem tudna boldogulni nélküled. Mivel nem szeretnél csalódást okozni, nem mondasz senkinek nemet, de emiatt a saját tennivalóid igencsak háttérbe szorulnak. Találd meg az arany középutat, s úgy segíts, hogy maradjon idő a magad dolgaira is. Nem kell mindent elvállalni csak azért, hogy másokat elégedetté tehess. Ne feledd: a legfontosabb te vagy!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Karácsony előtt annyi mindent szeretnél egyetlen nap alatt elvégezni, mintha most szeretnél egy egész hetet behozni. Munka, bevásárlás, ajándékok, csomagolás, díszítés, mézeskalácssütés – ezeket mind-mind el szeretnéd letudni. Hamar be kell azonban látnod, hogy ez a nap is csak huszonnégy órából áll, ezzel tudsz tehát gazdálkodni. Állíts fel tehát egy ésszerű sorrendet, hiszen szinte biztosan nem lesz elegendő időd mindenre. Igyekezz okosan rangsorolni a tennivalókat, és úgy gazdálkodj az időddel, hogy mindenre jusson belőle. Ne akard egy nap alatt megváltani a világot, mert fájdalom, de be kell látnod, hogy nem rendelkezel semmiféle különleges képességgel. Ne legyél tehát saját magad ellensége!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Általában véve rendkívül elfoglalt ember vagy, minden pillanatban csinálsz valamit, és bár pontosan tudod, hogy többet illene a szeretteiddel, illetve a barátokkal törődni, egyszerűen nem tudsz elegendő időt felszabadítani az életedből ahhoz, hogy a munka mellett jusson energiád rájuk is. Így lehetséges ugyan, hogy a karriered felfelé ível, ám senkivel nem tudsz osztozni az örömödben, senkivel nem tudsz ünnepelni, hiszen érthető módon nem fognak arra várni az emberek a környezetedben, hogy velük is foglalkozz végre. Éppen ezért még mielőtt magadra maradsz, időben kezdd el a karácsonyi készülődést, akit lehet, vonj be ebbe, díszítsetek, csomagoljatok, süssetek finomakat, hidd el, ez abszolút jót fog! Fontos ugyan a munka, de sokkal jobb, ha van kivel osztozni örömben-bánatban és a mindennapi dolgokban!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Dekoncentráltságod következtében komoly lehetőség úszik el, és emiatt nagy csalódást érzel, nem tudod, mi lehetne az, ami motiválna ezen az egy dolgon kívül. Igyekezz azonban úgy tekinteni a helyzetre, mint egy kiváló leckére, amit meg kellett tanulnod, hogy ezután pontosan tudd, ha nekiállsz egy feladatnak, azt csakis úgy tudod megoldani, ha figyelsz és arra az egyetlen dologra összpontosítasz. A siker nem hullik magától az öledbe, neked ki kell nyújtani a karodat érte és úgy cselekdni, ahogyan azt az adott szituáció megkívánja. Tartsd nyitva a szemed, hogy a következő lehetőséged semmiképpen ne szalaszd el!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Valakihez gyengéd érzelmek fűznek, ezt mégsem mered bevallani magadnak, korábbi csalódásaid miatt ugyanis falakat építettél magad köré. Nem akarod, hogy még egyszer sérelmeket szenvedj el amiatt, mert megnyílsz máok előtt. Így azonban sajnos azzal is számolnod kell, hogy egy idő után egyedül élsz majd a saját világodban, ahol rajtad kívül senki más nem létezik, nincs kihez kötődnöd. Az emberek ugyanis ki fognak kopni mellőled, hisz nem akarnak majd mindenáron a közeledbe férkőzni. Jobban jársz, ha lebontod a barikádot, és mersz tenni egy lépést a boldogság felé. Adj egy esélyt a dolognak!

BAK (december 22.–január 20.)

Az a fajta ember vagy, aki szereti, ha minden a tervei szerint alakul, nem szereted a váratlan helyzeteket, s ha valaki egy újszerű ötlettel áll elő, azonnal letorkollod az illetőt, mert gyűlölöd a számodra szokatlan megoldásokat. Dicséretes dolog az előrelátás, de azt is el kell fogadni, hogy mindenre nem tudsz te sem befolyást gyakorolni, hiszen neked sincs földöntúli erőd. Bizonyos helyzetekben próbálj rugalmasabb lenni és engedni, mert könnyen lehet, hogy éppen mások szolgálnak majd használható ötletekkel ahhoz, miként érheted el a céljaidat!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Régóta hajtasz egy számodra különös jelentőséggel bíró dolog után, egyszerűen nem vagy hajlandó tágítani még akkor sem, amikor külön felhívják a figyelmedet arra, hogy esetleg csak délibábot kergetsz. El kell azonban gondolkodnod rajta, hogy érdemes-e mindenáron ragaszkodni valamihez, ami tulajdonképpen nem sok jót ígér a jövődre nézve. Ha időben sikerül belátnod, hogy nincs ebben már semmi lehetőség, ideje továbblépni. Hidd el, van az az út, ami kivezet a sűrű bozótosból, az azonban, hogy megtalálod-e, kizárólag rajtad múlik.

HALAK (február 20.–március 20.)

Akad egy személy a környezetedben, akivel hosszú évekig bizalmas kapcsolatot ápoltál, akivel osztoztál minden titkodban, örömödben-bánatodban. Az utóbbi időben azonban az az érzésed, hogy nagyon eltávolodtatok egymástól, ezért folyamatosan azon töröd a fejed, hogy vajon te hibáztál-e vagy ő. Mivel a kapcsolatotok szinte testvéri, nyugodtan lehetsz őszinte vele, üljetek le és kérdezz rá, hogy esetleg veled van-e baja, illetve saját magával van-e valamilyen problémája. Lehet, hogy ebben a helyzetben jól jönne neki a baráti segítség, de akár csak annak is örülni fog, ha megoszthatja valakivel, mi a gondja. Igyekezz mellette állni, hisz ő is ott van neked mindig a bajban, bármiről legyen is szó. Ilyenek az igaz barátok!