Napi horoszkóp december 14.: a Vízöntők ügyei pozitív irányba haladnak, a Halakra ráférne egy kis lazítás

Borítókép: Napi horoszkóp december 14.: a Vízöntők ügyei pozitív irányba haladnak, a Halakra ráférne egy kis lazítás
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 14.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, valaki, akivel véleményt próbálsz cserélni egy teljesen hétköznapi dologban, folyamatosan provokál, és ezt te abszolút nem érted, ugyanis teljesen korrekten állsz a dologhoz. Már csak a saját érdekedben sem érdemes felvenni a kesztyűt, hiszen minek idegesítenéd feleslegesen magad. Inkább engedj az illetőnek és foglalkozz a saját dolgaiddal. Nem kell neked mindent és mindenkit megérteni, arra meg végképp ne pazarold az energiáidat, hogy feleslegesen győzködj valakit az álláspontot helyességéről, ha úgysem akar megérteni!

BIKA (április 21-május 21)

Elég elfoglalt életet élsz, nem-igen férnek bele plusz programok. Most azonban olyan helyzet adódik, hogy fel kell szabadítanod egy kis időt és szánnod kell valakire néhány órát az életedből. A találkozás feltölt, az illető nagyon hasznos tanácsokkal lát el, amiket jól tudsz majd a jövőben alkalmazni. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre is, arra hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből és ne csak a monotonitásban éljen. Igyekezz több ilyesfajta programot csinálni, mert ez csak jó neked!

IKREK (május 22-június 21)

Mára nem számítottál semmilyen különösebb feladatra, mégis olyan kihívással szembesülsz, amely rendkívüli erőfeszítést kíván. Minden energiádra szükség lesz, hogy megoldd a helyzetet, és estére valószínűleg hullafáradt leszel. De ez ne tartson vissza, mert a nap végén igencsak büszkén szemlélheted majd a munka eredményét, s ezután kifejezetten jól fog esni egy forró fürdő, majd az ejtőzés egy pohár finom bor társaságában!

RÁK (június 22-július 22)

Nagyon szeretnéd, ha a dolgok felgyorsulnának és végre minden folyamatban lévő ügyednek végére érhetnél, ez azonban egyenlőre várat magára. Mivel nem tudod befolyásolni a dolgot, így nem is érdemes felesleges köröket futnod ezügyben, minden halad majd a maga medrében. Attól mert körbe futkározol, csak jobban elfáradsz, de érdemi előrelépes nem fog történni. Te csak csinálj mindent úgy, ahogy eddig, ne siettesd a dolgokat, hidd el, ha nem görcsölsz rá, előbb véget ér, mint gondolnád!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezd eleged lenni abból, hogy valaki mindig meg akarja mondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnod, mintha neked semmi közöd nem lenne a saját életedhez. Nem kell tűrnöd, hogy mások a maguk útját kényszerítsék rád, állj ki magadért és hallasd a hangodat, hogy rájöhessenek, neked is vannak céljaid, olyan álmaid, amelyekért kész vagy harcolni. Hidd el, sokan nem is gondolják rólad, hogy a jámbor külső milyen kemény egyéniséget takar. Azért, mert mindenkivel udvarias vagy, s ritkán emeled fel a hangodat, még benned is ott van a szunnyadó oroszlán, aki nem fogja olyan könnyen hagyni magát! Igyekezz azonban olyan eszközöket választani, hogy a későbbiekben ne kelljen mások bocsánatáért esedezned!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában nagyon okosan gazdálkodsz az időddel, mindig nagyon jól tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy határidőn belül és jó színvonalon teljesíts. Most azonban kezdenek a kezed közül kicsúszni a dolgok, úgy érzed, már nem te irányítasz, ami persze alaposan felbosszant. De ne dühöngj, próbáld inkább megtalálni, mi okozhatott zavart a gépezet működésében. Arra pedig érdemes számítani, hogy az élet mindig produkálhat váratlan helyzeteket, amikor rögtönzésre van szükség.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasmibe kezdesz, amivel kapcsolatban senki nem tud neked tanácsot adni, hiszen te vagy az első, aki efféle dologba belevág. Ha azonban már egyszer vállalkoztál rá, szedd össze magad és indulj neki, mert minél később kezdesz hozzá, annál később érsz a végére. Inspiráljon az, hogy te lehetsz ebben a dologban az úttörő, és amennyiben sikerrel jársz – márpedig miért ne járnál –, mindenki téged akar majd követni, s nem mellesleg bebizonyíthatod magadnak is, mennyi bátorság és tehetség rejlik benned! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmiben segítesz egy hozzád közelálló személynek, amiről nem tudod, hogy más is megtenné-e, s magad is bizonytalan vagy abban, hogy valóban jót cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben, és meg tudod győzni magad arról, hogy helyesen jársz el, ne foglalkozz azzal, mit mondanak vagy hogyan ítélnek meg mások. Ha azonban mégis veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld más irányba terelni az illetőt, elmagyarázva neki, hogy miért érdemes inkább visszavonulót fújni. Lehet, hogy te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában, s nagyon dicséretes, hogy a bajban senkit nem hagysz magára!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan szituáció adódik, amikor valaki azért, hogy könnyítsen a lelkén, az összes baját a nyakadba zúdítja, ráadásul egy fontos ügyről van szó. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki terhét magadra venned, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Hallgasd meg persze az illetőt, s ha tudsz, adj neki tanácsot, de semmiképpen ne vedd magadra a súlyos döntés felelősségét. Lépj tovább és törődj bele, hogy egyedül kevés vagy ahhoz, hogy megváltsd az egész világot.

BAK (december 22-január 20)

Egy apró botlás miatt bosszankodsz, mert nem tudod, hogyan kerülhetett homokszem a szerinted jól olajozottan működő gépezetbe. Ez összezavar kissé, s megakadsz a munkában, de miután te sem vagy tévedhetetlen, nem érdemes sokáig ezen rágódnod. Sokkal jobban jársz, ha újragondolod az egészet, s arra koncentrálsz, hogy miként javíthatod ki mielőbb az egyébként nem tragikusan súlyos hibát. Ha nem így teszel, egyre távolabb kerülsz a célodtól, ráadásul a rád váró újabb feladatokkal sem tudsz majd időben végezni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Már-már túl gyorsan haladnak és túl jól alakulnak a dolgaid, emiatt kezdesz gyanút fogni, és szinte várod, mikor csap le rád egy váratlan vihar, elsöpörve mindazt, amit eddig elértél. Amennyiben nem tudod elhessegetni ezt az érzést, a saját lelkiismereted megnyugtatása érdekében készülj fel az ítéletidőre, mindazonáltal próbáld örömmel végezni azt, amit éppen csinálsz. Ha beletörődsz, hogy a félelem uralkodjon el rajtad, egyfolytában csak görcsölni fogsz mindenen, s nem lesz egyetlen nyugodt perced sem. Élvezd inkább az életet, mert neked is csak egy van belőle!

HALAK (február 20-március 20)

Túl komolyan veszed a dolgokat, állandóan teljesítménykényszerben szenvedsz. Emiatt képes vagy akár az utolsó leheletig hajtani magad, hogy minden a terveid szerint alakuljon, s az ismerőseid is elégedettek legyenek veled. Nem biztos azonban, hogy ez hosszútávon jót fog tenni neked, mert a görcsös igyekezettől teljesen kimerülhetsz, ráadásul nagyobb eséllyel fogsz hibázni is. Tanulj meg lazítani, ne törekedj mindenáron a tökéletesre, s törődj bele, hogy nincs mindenre befolyásod, hiszen mégsem te vagy az Univerzum mindenható ura.