Napi horoszkóp december 1.: a Rákokra nagy meglepetés vár, a Szüzek ügyei a várakozásoknak megfelelően alakulnak

Borítókép: Napi horoszkóp december 1.: a Rákokra nagy meglepetés vár, a Szüzek ügyei a várakozásoknak megfelelően alakulnak
December első napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra.

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 1.

KOS (március 21.–április 20.)

Az a típusú ember vagy, aki minden szituációban szeret biztonsági játékot játszani, s mindig igyekszik minimalizálni a kockázatokat. Ám ma mégis olyan helyzet adódik, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint egy lapra feltenni mindent, hiszen pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz nyerni sem. Az első pillanatban rendkívül frusztrál a tudat, hogy ezúttal benne van a pakliban a bukás lehetősége is, ám ha inkább csak kihívásként tekintesz a helyzetre, és próbálsz kívülállóként tekinteni az egész ügyre, még az is lehet, hogy megtalálod benne a motivációt, ami talán elfeledteti veled, hogy mekkora a tét. Bízz magadban, hiszen nincs az egész dolog kudarcra ítélve, mert minden csak rajtad múlik!

BIKA (április 21.–május 21.)

Hosszú ideje futsz a mókuskerékben, emiatt úgy érzed, változásra van szükséged ahhoz, hogy ismét teljes erőbedobással tehesd a dolgodat, s még örömet is lelj a munkádban. Ez az érzés mostanra olyannyira elhatalmasodott rajtad, hogy kész vagy végiggondolni, mi lenne az, ami kiemel a hétköznapok szürkeségéből. Ne késlekedj, indulj el és keress új élményeket! Ha ugyanis minden nap minden egyes percében ugyanazt csinálod, elég gyorsan belefásulsz, s ha kedvetlenül végzed a munkádat, abban nem lesz sok köszönet. Ezért most ülj le egy kicsit, gondold végig, mit kellene másként csinálnod, s azután újult erővel vesd be megad megint a küzdelembe!

IKREK (május 22.–június 21.)

Nagyon vékony jégen próbálsz korcsolyázni, ezért folyamatosan az lebeg a szemed előtt, hogy mi lesz, ha beszakad a jég és a hideg vízbe esel. Mi lenne?! Maximum vizes leszel és fázni fogsz egy kicsit! Nem a világ vége, de nyilvánvalóan érdemes biztonságosabb helyet keresned ahhoz, hogy ezt a kockázatot elkerülve élvezhesd azt, amit csinálsz. Ha ugyanis folyton az lebeg a szemed előtt, hogy mi lesz, ha beleesel a vízbe, hidd el, előbb vagy utóbb, de biztosan meg is fog történni! Ha szeretnéd ezt elkerülni, olyan utat válassz magadnak, amit biztonságosabbnak gondolsz. Ne félj azonban, hisz ezúttal nincsenek olyan kockázatok, amelyek különösebben súlyos következményekkel járnának!

RÁK (június 22.–július 22.)

Nagy meglepetéseket tartogat számodra a mai nap, olyan emberek fognak ugyanis kellemes csalódást okozni neked, akiktől a legkevésbé sem számítottál erre. Ez azért tölt el különösen nagy örömmel, mert ez most fontos visszajelzés a számodra, hogy nem volt hiába az önzetlenség, a kedvesség, a segítőkészség, amellyel mások felé fordulsz. Így már semmi nem szegheti a kedved, hiszen ez a néhány kedves gesztus nagy lendületet ad neked. Mindig maradj ilyen, és adj hálát a sorsnak ezekért a pillanatokért!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletes legyél, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót rajtad, s folyton azon jár az agyad, hogyan lehetnél még tökéletesebb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, hiszen mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled, és azt gondolod, csalódást okoznál nekik, ha csak egyszer is megbotlanál, vagy valami nem úgy sikerülne, ahogyan azt eltervezted vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Hidd el, nem kell mindig mások elvárásainak megfelelően cselekedned!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

A várakozásaidnak megfelelően alakul minden körülötted, s egyszerűen nem tudsz hibázni, hiszen minden dobásod a kosárban landol. Rendkívül megnyugtató tehát a tudat, hogy fut a szekér és neked nem kell különösebben görcsölnöd semmin. Ne lankadjon azonban a figyelmed, s kiváltképp ne bízd el magad. Bármikor jöhet ugyanis valamilyen váratlan fordulat, amikor azonnal reagálnod kell, s akkor az önhittség könnyen visszaüthet. Légy résen és akkor semmi baj nem történhet!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Olyan dologgal kell szembenézned, amelyről az elején korántsem hitted, hogy meg tudod oldani. Épp ezért amikor felméred a helyzetet, félelmedben azonnal nyúlcipőt húznál és elrohannál. Ez lenne azonban a létező legrosszabb ötlet, hiszen a probléma ettől még nem szűnik meg. Sokkal jobban jársz, ha összeszeded magad, a sarkadra állsz, s beveted minden erődet és tudásodat annak érdekében, hogy mielőbb megtaláld a megoldást. Ne ijedj meg, ha ez elsőre nem sikerül, mert van még több esélyed is! Higgy magadban!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Egy bizonyos dologgal kapcsolatban hosszútávra szóló megoldáson töröd a fejedet, de egyelőre nem jut eszedbe semmilyen használható gondolat. Pedig biztosan van valamilyen kiút ebből a helyzetből is, de lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz hozzá szükséged ahhoz, hogy megtaláld. Ne siettesd a dolgokat, mert az arra hajlamosít majd, hogy esetleg téves következtetésre jutsz, ami rossz irányba visz, aztán arra leszel figyelmes, hogy azon kell igyekezned, hogy egyáltalán kieveredj a bozótosból, miközben az adott ügyön kellene dolgoznod!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Régóta dolgozol egy bizonyos ügyön, most azonban már úgy érzed, fogytán az energiád, s talán a karácsonyi hajtás miatt is kezdesz már nagyon kimerülni, épp ezért időnként az is eszedbe jut, mi lenne, ha feladnád az egészet. Hiába szeretnél azonban elmenekülni a kihívás elől, nagyon úgy néz ki, hogy ezt nem tudod megúszni. Sokkal jobban jársz, ha újratervezel mindent, sorra veszed az egyes fázisokat és igyekszel mihamarabb pontot tenni az ügy végére. Hidd el, te is sokkal nyugodtabb leszel, hiszen nem okozol csalódást sem másoknak, sem önmagadnak!

BAK (december 22.–január 20.)

Úgy érzed, jó úton haladsz ahhoz, hogy elérd azt, amit kitűztél magad elé, s minden a legnagyobb rendben van – egészen addig, mígnem belebotlasz valakibe, aki mindenáron hátráltatni szeretne. Ne engedj a nyomásnak, ne hagyd magad befolyásolni, csak arra koncentrálj, hogy miként mehetsz tovább azon az úton, amit választottál. Mindig is lesznek olyan emberek, akik beleszólnak a dolgaidba, akik nem tudnak azonosulni a te céljaiddal, de nem kell ezzel törődni. Lépj túl rajtuk, s járd a magad választotta utat!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Fontos döntés előtt állsz, amely a jövőben meghatározhatja az életed, te azonban nem nagyon szereted a változásokat, mindig mindenhez a végsőkig ragaszkodsz, még akkor is, ha eléggé nyilvánvaló, hogy az adott helyzetből már semmi jót nem tudsz kihozni. Higgy abban, hogy ha most végre elhatározásra jutsz, tényleg egy sor élménnyel gazdagodhatsz. Add meg az esélyt magadnak erre! S az sem közömbös, hogy amennyiben letérsz a járt útról, új ismeretekre tehetsz szert, tapasztalatokat gyűjthetsz, s ez a későbbiekben igen hasznosnak bizonyulhat!

HALAK (február 20.–március 20.)

Nagyon fontos ügyet bíznak rád, amit a megfelelő diszkrécióval, a tőled telhető legnagyobb odaadással kell megoldanod, ugyanakkor ez bizonyítási lehetőség is a számodra. Noha a felelősség egy pillanatra megrémiszt, azt is pontosan tudod, hogy nem hátrálhatsz ki csak úgy ebből a helyzetből, mert azzal igen nagy csalódást okoznál a környezetednek és magadnak is. Ne akard azonban összecsapni az egészet, ülj le, gondolkodj, készíts tervet és csak akkor vágj bele, ha már minden összeállt a fejedben. Ne húzd azonban sokáig az időt, mert viszonylag gyorsan kellene valamilyen eredményt produkálnod!