Napi horoszkóp augusztus 8.: az Ikrek önzetlenül segítenek valakinek, a Rákokra új lehetőség vár

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 8.: az Ikrek önzetlenül segítenek valakinek, a Rákokra új lehetőség vár Forrás: pxhere
Már megint sokminden kiderül a csillagok állásából.

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 8.

KOS (március 21-április 20)

A végére érsz egy viszonylag hosszú és felelősségteljes munkának, amely nagy megkönnyebbülést hoz, hisz nem kell reggeltől estig azon görcsölnöd, hogy időben végezz, hogy sikerrel járj, s hogy a főnököd is elégedett legyen veled. Most már kifújhatod magad, nyugodtan dőlj hátra, mert minden úgy alakult, ahogyan eltervezted és sikerült is véghezvinni mindent. Este ünnepelj a barátaiddal, koccintsatok a sikeredre, hiszen ez az erőfeszítés most nem bizonyult hiábavalónak!

BIKA (április 21-május 21)

Nagyon zavar egy bizonyos dolog, nem tudsz tőle nyugodtan aludni. Mindeközben a gondolataidat igyekszel elterelni, nem is akarsz figyelni rá, annak ellenére sem, hogy tudod, hamarosan fájdalmas döntést kell meghoznod. Minél hosszabbra nyújtod azonban a mondatot, annál nehezebb lesz pontot tenni a végére. Ne tedd, hanem igyekezz lényegre törő lenni, mert másként hosszú ideig álmatlanul fogsz még forgolódni.

IKREK (május 22-június 21)

Segítesz egy kedves ismerősödnek, aki rendkívül hálás azért, hogy a bonyodalmakban számíthat rád. Nagyon jó barát vagy, és ezt a többiek is tudják rólad. Mindig maradj ilyen ember, mert nagyon ritka az olyan barát, aki minden körülmények között rendíthetetlenül odaáll a másik mellé, és elhordja a hátán a hegyet is, ha arra van szükség. Legyél méltán büszke magadra!

RÁK (június 22-július 22)

Új lehetőség van előtted kibontakozóban, te azonban tartasz tőle, ha belevágsz, a későbbiekben esetleg megbánod és akkor már nem lehet visszacsinálni semmit. Ne gondolj ennyire görcsösen a negatívumokra, keresd a pozitív oldalát a dolognak, nézd meg, milyen élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz, ha bátran fejest ugrasz a mélyvízbe. Nem biztos, hogy megbánod, sőt mi több, még jól is járhatsz a végén!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy alakulnak a dolgok, hogy minden nagyon gyorsan történik, nincs időd gondolkodni, csak sodródsz az eseményekkel. Próbálj mindvégig józan maradni és logikusan gondolkodni, ne veszítsd el a józan ítélőképességedet, mert szükséged lesz rá! Vedd fel a tempót, mert ha lemaradsz, majd loholhatsz az eredmény után. Állj a sarkadra és viselkedj úgy, hogy ne okozz csalódást magadnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan szituáció adódik, amelyben jobb, ha most csendben maradsz, és nem nyilvánítasz véleményt, mert ha gondolkodás nélkül, ösztönből nyitod ki a szádat, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Épp ezért sokkal bölcsebb leszel, ha most csak megfigyelőként vagy jelen, a későbbiekben ráérsz ismertetni a saját álláspontodat, ha bárki megkérdezi. Nem fecsegj feleslegesen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mielőtt komoly döntést hozol, érdemes megnézni és áttekinteni mind a pozitív, mind pedig a negatív oldalát a dolognak. Lehet, hogy olyan részletre találsz gondolkodás közben, ami megváltoztatja az ügy megítélését és megkönnyíti a döntést. Arra azonban vigyázz, hogy el ne vessz a részletekben, mert akkor késő lehet és elszalaszthatod a lehetőséget, ami még egyszer nem fog bekopogtatni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy megoldj egy nehéznek ígérkező feladatot. Neked ez, bármennyire is bonyolultnak látszik, semmifajta nehézséget nem okoz. Már az elején tudod, hogyan old meg a problémát és ez rendkívüli elégedettséggel tölt el. A többiek is egészen megdöbbenve néznek rád, te pedig méltán büszkeséggel adhatod a neved a dologhoz!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakivel próbálsz közös nevezőre jutni egy munkafolyamatban, de ő nemigen hagyja magát befolyásolni. Azt érzed, ha nem tudtok beszélni róla, s nem találtok kompromisszumos megoldást találni, ami mindkettőtöknek tetszik, nem nagyon fogtok tudni előrehaladni. Épp ezért engedj egy kicsit a saját elveidből, de mindenképp maradj az ésszerűség határain belül. Próbáld logikus érvekkel megértetni vele, hogy akármennyire ellenkezik, a te javaslatod most mindkettőtök érdekét szolgálja.

BAK (december 22-január 20)

Nagyon aggodalmaskodsz egy bizonyos dolog miatt, olyannyira, hogy nem látod a fától az erdőt. A szemed előtt van a megoldás, ami túltesz az összes nehézségen. Bátran nyisd tágra a szemed, mert csak úgy fogod tudni megoldani a helyzetet, ha észreveszed az utat, amely a célhoz vezet majd. Beláthatod, csukott szemmel elég nehéz a bozótosban eligazodni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kellemes meglepetésként ér, hogy akkor jössz rá egy eddig nyitott kérdés megoldására, amikor nem is számítottál rá. Örömmel és nyugalommal tölt el, hogy most már tisztán látod a helyzetet, nem kell rajta tovább gondolkodnod. Használd ki, gyorsan oldd meg a dolgot, mert ez most egy olyan lehetőség, amit nem szabad elszalasztani. A végén nagyon elégedett leszel az eredménnyel.

HALAK (február 20-március 20)

Közös projekten gondolkodsz egy ismerősöddel, ő azonban nem veszi túl komolyan az ötletet. Így viszont ne ragaszkodj görcsösen hozzá, mert ha most komolytalanul áll hozzá, később ez fogja a bonyodalmat okozni közöttetek, és lehet, hogy emiatt véget is ér majd a közös munka. Ülj le, beszélj vele, add értésére, pontosan mit szeretnél és mit vársz el tőle, mert ha nem lát tisztán, mindvégig ott fog körülötted bohóckodni, így viszont semmi értelme belekezdeni.