Napi horoszkóp augusztus 4.: a Szüzek ügyei jól haladnak, a Vízöntők szorosabbra fűzhetik a szálakat valakivel

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 4.: a Szüzek ügyei jól haladnak, a Vízöntők szorosabbra fűzhetik a szálakat valakivel Forrás: flickr
Hétvégére is üzentek a csillagok, érdemes elolvasnod a horoszkópod.

Napi horoszkóp augusztus 4.

KOS (március 21-április 20)

Érzed ugyan, hogy jó úton vagy, és a saját nyugodt tempódban haladva is elérheted a célodat, valamiért azonban hirtelen türelmetlenné válsz és sürgetni kezded a magad által elvárt eredményt. Ennek viszont nem sok értelme. Ráadásul ha valaki tanácsot szeretne adni, a jó szándékú figyelmeztetést arrogánsan visszautasítod, amit az illető meglehetős értetlenséggel fogad, talán még jól meg is sértődik miatta. Nincs azonban semmi okod arra, hogy ennyire görcsösen kapkodj. Lazíts és próbáld meg inkább élvezni azt, amit csinálsz!

BIKA (április 21-május 21)

Most vagy soha! Itt a megfelelő alkalom arra, hogy kiállj és ne hagyd magad elnyomni! Eddig te voltál az, akire mindenki minden terhét rápakolhatta, most azonban, amikor már összeroskadni látszol a súly alatt, ki kell törnöd és meg kell mondanod mindenkinek, hogy nem magashegyi serpának születtél, aki a hegymászók tonnás csomagját cipeli, hogy azok zavartalanul érhessenek a hegycsúcsra! Hiszen te is szeretnél hegyet mászni és neked is nagyon jól jönne egy teherhordó, aki az nyomasztó gondodat magára veszi. Ehelyett azonban megküzdesz magad velük, mert tudod, nem lehetsz ennyire önző másokkal szemben. Hozd tehát a többiek tudomására, hogy nekik sincs joguk a saját problémáikkal terhelni téged!

IKREK (május 22-június 21)

A mai napon fel kell állítanod a fejedben egy képzeletbeli táblázatot, amelyben gondosan leírod, mikor, mit és hogyan csinálj annak érdekében, hogy mindennel időben végezni tudj. Túl sok ugyanis a mára kitűzött és mások által rád bízott teendő, s ha gondolkodás nélkül fejest ugrasz a dolgokba, csak belefulladsz az egészbe. De ha ehelyett szépen bemelegítesz, majd olyan tempóval úszol, amely még nem fárasztó, de jó részidővel kecsegtet, sokkal nagyobb hatékonysággal fog menni minden és a technika is megfelelő lesz. Úszósapkát fel és irány a medence, de csak okosan!

RÁK (június 22-július 22)

Közel a célod, már majdnem elérted, amit a legelején elterveztél, épp csak egy kevés hiányzik a diadalhoz! Most azonban nem szabad megtorpannod, kapcsolj magasabb sebességre, különben nem biztos, hogy elsőként tudod majd átszakítani a célszalagot! Ne hagyd magad kizökkenteni, csak saját magadra koncentrálj, s ha végeztél, utána ráérsz minden mással foglalatoskodni! Hajrá, rajtad a világ szeme!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap az érzelmeké! Olyasvalaki lép az életedbe, akire nem is számítottál, épp jókor jött, mert már kezdtél kételkedni benne, hogy te is megérdemled a boldogságot! Ez a meglátni és megszeretni tipikus esete! Légy azonban óvatos, ne lásd magad az első találkozás után máris úgy, mint akit hercegnőnek öltözve oltárhoz vezetnek, ez nem egy tündérmese! Adj időt magadnak, ismerd meg a partneredet és ha úgy érzed, ő az a bizonyos herceg a fehér lovon, akkor add át magad a szerelemnek! Addig pedig próbálj valahogyan a földön maradni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra is meglepő tempóban haladnak a dolgaid, amelyek nagy nyugalommal töltenek el, alig mered elhinni, hogy kezdenek helyükre kerülni a puzzle hiányzó darabjai. Kissé azonban csalódással tölt el a tudat, hogy ha korábban nekiláttál volna a kirakós játéknak, talán mára már rég elfelejthetted volna az egészet. Semmi baj, jobb későn, mint soha, ne csüggedj, legközelebb majd gyorsabb leszel, mert most ráéreztél arra, mi az a sebesség, ami a számodra a korai kimerülés kockázata nélkül tartható.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha hétvége van, mégis ez a legalkalmasabb nap arra, hogy kihozd magadból a maximumot, hisz topformában vagy! Ezt a környezeted is látja rajtad, hisz látnivalóan tündökölsz! Használd ki az alkalmat, s mutasd meg mindenkinek, hogy mennyi mindenre vagy képes, milyen tehetség és kreativitás rejlik benned, amelyet egy-egy szürkébb napon nem biztos, hogy meg tudnál csillogtatni! Fogadd büszkén az elismeréseket és a bókokat, mert ez a te napod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagyszabású terveid vannak a közeli jövőre nézve, ezek azonban hosszabb távon lesznek jövedelmezőek. Előfordulhat, hogy egyedül kevés vagy hozzá, keress egy olyan személyt a környezetedben, aki alkalmas lehet az együttműködésre, egyetért veled és hajlandó némi áldozatot is hozni azért, hogy osztozzatok a sikerben. Amennyiben megtaláltad őt, ne vesztegessétek az időt, ugorjatok fejest a munkába, mert az idő véges!

NYILAS (november 23-december 21)

Most megnyugodni látszanak körülötted a dolgok, csendesedik a vihar, elkezdődhet a károk helyreállítása. Leülhetsz, visszatekinthetsz, hogy mi az, amit nem jól csináltál, mi az, amit másként kellett volna csinálni és mihez nem késő még változtatni. Amennyiben van lehetőséged a korrekcióra és a szépítésre vagy fazonigazításra, mindenképp próbáld meg, mert egészen más színezete lesz a dolgoknak, ha sikerül még változtatni rajtuk! Ezenkívül te is sokkal nyugodtabb leszel az eredmény tekintetében!

BAK (december 22-január 20)

Kitűztél valamilyen célt, amit nagyon szeretnél el is érni, a környezetednek azonban egyáltalán nem tetszik a dolog. Igyekeznek lebeszélni róla, néhányan már-már kisdedként kezelve téged, mintha magad nem tudnád eldönteni, mi a jó neked, s mikor kell valamit hagyni a fenébe, mert eleve rossz az ötlet. Ne érdekeljen, mások mit gondolnak, mennyire féltenek, ha egyszer megszületett a fejedben a gondolat, és az elképzelést nem tartod életveszélyesnek, próbáld ki magad. Ha rosszul sül el, úgyis neked kell a tanulópénzt megfizetned.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap alkalmas arra, hogy valakivel szorosabbra fűzd a kapcsolatot, még akkor is, ha eddig úgy érezted, kicsit távol áll tőled. Érdemes azonban mélyebben belegondolnod, milyen élményeket és izgalmakat rejthet hosszútávon a dolog, ülj le, térképezd fel, mi az illető szándéka, mennyire lehet őt komolyan venni, mennyire megbízható, s van-e olyan közös érdeklődési kör, amely mindkettőtöket lázba hoz és leköt. Hidd el, megéri legalább ismerkedni, hisz vagy egy hosszabb távú barátságról vagy egy jövőbeni szerelemről szólhat a dolog!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé csalódottnak érzed magad, mert nem úgy haladnak az ügyeid, ahogyan eltervezted, sőt van olyan dolog, ami megrekedt a sárban és nem tudod, miként mozdítsd előre, hogy ne legyél csupa latyak. Attól azonban, mert elkeseredetten álldogálsz, csak úgy magától biztosan nem történik semmi! Kérj meg valakit, hogy tolja a szekeret hátulról, miközben te meg húzod elölről, hátha sikerül kimozdulni a holtpontról. Nem kell megzuhannod, csak mert nem egy nap alatt jön a nagy eredmény, várj türelemmel, lehet, hogy kicsit késik a siker, de annál nagyobb lesz és annál hosszabb távra szól majd!