Napi horoszkóp augusztus 30.: a Skorpiók a célegyenesbe fordulnak, a Bakok zsúfolt nap elé néznek

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 30.: a Skorpiók a célegyenesbe fordulnak, a Bakok zsúfolt nap elé néznek Forrás: pexels
Amíg aludtál, a csillagok üzentek. :)

NAPI HOROSZKÓP augusztus 30.

KOS (március 21-április 20)

Mindig, minden helyzetben Te vagy az a személy, akitől a környezete a megoldást várja, akinek számolnia kell azzal, hogy kihúzzon mindenkit a kátyúból, akár a saját házát, vagy marháit is feláldozva ennek oltárán. Ez az állandó felelősség azonban kezd teljesen felemészteni, úgy érzed, kezdesz belefulladni abba a vízbe, amelybe csak úgy, kérdezés és mentőöv nélkül bedobnak, nem törődve azzal, hogy Te mit gondolsz a dologról. Ne feledd, elsősorban magadra kell koncentrálnod, csak a saját biztonságodra ügyelj és akkor segíts másokon, ha valóban marad erre energiád és nem kell a hegyet is a hátadon cipelned! Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz egyáltalán nem hagysz cserben senkit, csupán átadod másnak is a lehetőséget, hogy a nép őt is felemelhesse egy kicsit!

BIKA (április 21-május 21)

Szeretsz biztonsági játékot játszani, nem szívesen kockáztatsz, mert általában pesszimistán tekintesz a jövőbe, nem hiszel a sikerben, és ez a gondolkodásmód az esetek döntő többségében be is vonzza a kudarcot. Épp ezért most itt az ideje annak, hogy végre kicsit bátrabb legyél, hogy ne csak a kudarc lehetőségét lásd a dologban, s merj akár olyan őrültségekre is vállalkozni, amelyekből végre jól jöhetsz ki. Hidd el, a kockázatos játékok adják meg az életre szóló élményeket is, ha ugyanis mindig csak óvatosan, lassú tempóban lépkedsz, elesni ugyan nem fogsz, de soha nem is alkotsz maradandót alkotni! el, aki mer, az nyer!

IKREK (május 22-június 21)

Régóta komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy valami olyasmibe vágj bele, ami ugyan most még teljesen ismeretlen számodra, ám ebben rejlik számodra a dolog izgalma is. Épp ezért most elhatározásra jutsz, nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül pontot tehess az ügy végére és sikeres lehess, de ha visszatekintesz majd a hosszú útra, rá fogsz jönni, hogy a boldogságod érdekében megérte!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra eddig teljesen bizonytalan szituációban érkezik a szikra, ami végül hozzásegít ahhoz, hogy minden világossá váljon, ezáltal az is kiderüljön, mi értelme annak, ami a háttérben eddig zajlott. Rendkívüli módon megnyugtat a tudat, hogy végre tisztán látod, nem is olyan drámai a helyzet, mint amilyennek a bizonytalanságod okán eleinte hitted. Most érdemes tehát pontot tenned a dolog végére és mindent egyszer, s mindenkorra lezárni, mert ezúttal ideálisak a körülmények mindehhez. Végre fellélegezhetsz, hisz erre vártál hosszú ideje!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Borzasztóan nehéz feladattal küzdesz, halvány fogalmad sincs arról, miként oldd meg a helyzetet, emiatt az sem világos a számodra, milyen eredményt érhetsz el ezzel. Szerencsére akadnak a környezetedben olyan személyek, akik nálad sokkal több tapasztalattal rendelkezve pontosan tudják, merre visz az út, mit érdemes és hogyan kell csinálni azért, hogy végül elégedett lehess és a megbízóid is elismerően bólintsanak. Nem szégyen segítséget kérni, hidd el, sokkal jobb még az út elején tisztázni az irányt, a célt, a tempót és a taktikát, mintsem a sűrűben egyedül kóvályogni, ahol már nem biztos, hogy meghallják a segélykiáltást. Most ragadd meg tehát a lehetőséget, mert nem tudhatod, később hogyan alakul a helyzet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, akiről pontosan látod, hogy a vesztébe rohan azzal, amit most csinál, és mivel borzasztóan aggódsz érte, mindenképp szeretnéd megóvni a csalódástól. Ennek érdekében, bármennyire is kellemetlen a számodra, kegyetlenül őszintének kell lenned, hisz pontosan tudod, hogy nem nézheted végig tétlenül a folyamatot, amelynek a végén szinte garantált a nagy csalódással járó kudarc. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, az illetőt egyszerűen muszáj valakinek felvilágosítania arról, mi az, amit elvakultságában jelenleg nem lát. Lehet, hogy elsőre mellbevágó lesz a véleményed a számára, de hidd el, később nagyon hálás lesz majd neked, és az sem utolsó szempont, hogy te is nyugodtabban fogsz tudni aludni, hisz megtettél minden tőled telhetőt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy bizonyos feladat kapcsán csapatban kell együtt dolgoznod másokkal, ami szerencsére nem okoz gondot számodra, hisz magas toleranciaküszöböd és alkalmazkodóképességed teszi lehetővé azt, hogy igazi csapatjátékosként tudj működni. Mindenkinek megvan a dologban a szerepe, épp ezért te a saját feladatodra koncentrálj és arra, hogy azt, amit csinálsz, a lehetős legtökéletesebben tedd, hisz minden puzzledarabnak illeszkednie kell egymáshoz, hogy végül egyetlen egészként is tökéletes legyen az eredmény. Jó kis csapat vagytok, amely téged nagy boldogsággal tölt el, hisz végre van egy közösség, ahol jól érzed magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre sikerült a maratoni hosszúságú út után célegyenesbe fordulnod, ami épp jókor jött, hisz annyira kezdtél kimerülni attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened, hogy már-már kétségbeestél. Most egy utolsó, nagy lendületre van szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármi kizökkenthessen, hisz pontosan tudod, nincs már sok hátra. Mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts ki néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron keresi a bajt, teljesen biztos ugyanis benne, hogy Te mindig ott állsz a háta mögött és mindent bevetve kihúzod a gödörböl, bármibe kerüljön is. Egy idő után észre kell azonban venned, hogy az illető csupán kihasználja önzetlen segítőkészséged, abszolút figyelmen kívül hagyja a veszélyt, az abból származó bajt is, mitöbb direkt keresi azokat a helyzeteket, amelyek igen magas rizikófaktorral rendelkeznek, nem félve a következményektől. Elképzelhető, hogy bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen az égő parázson futkározni! Ne legyen miatta lelkiismeret furdalásod, hisz Te mindent megtettél érte, innentől minden csak rajta múlik!

BAK (december 22-január 20)

Bár abszolút más terveid voltak mára, mégis annyi más tennivalót kapsz a nyakadba, hogy azt sem tudod, hogyan fogsz velük megbirkózni és határidőre, minőségileg kifogástalan munkát adva ki a kezedből végezni. Nem véletlenül bíztak meg azonban ennyi feladattal, hisz pontosan tudják, hogy milyen teljesítményre vagy képes, épp ezért nem okozhat gondot azt sem, hogy összeszedetten, koncentráltan állj neki mindennek. „Teher alatt nő a pálma” – szokták mondani, és ez a mondás rád ezúttal kiválóan illik. Képes vagy megcsinálni minent, tedd oda magad és mutasd meg, hogy miféle tehetség rejlik benned!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A sok tennivaló között fogalmad sincs, melyikhez fogj hozzá először, nem állt még össze a fejedben a prioritási sorrend, épp ezért egyik után a másikba kapsz bele, azt gondolván, ha mindenbe belekezdesz, abból baj nem lehet. Így azonban semmit nem tudsz lezárni, s olyan eredményt sem fogsz produkálni, amellyel elégedett lehetsz és nem kell szégyenkezned miatta. Ne rémítsen meg a sok-sok feladat, képes leszel megcsinálni mindent, amennyiben megfelelőképp szervezed a munkafolyamatot. Állítsd fel a fontossági sorrendet és annak mentén haladj végig úgy, hogy semmit ne hagyj félbe! Menni fog, csak bízz magadban!

HALAK (február 20-március 20)

Nem feltétlenül a várakozásaidnak megfelelően alakul a helyzet, kezdenek a szálak összegabalyodni, emiatt pedig te is elkezdesz kétségbeesetten kapkodni, igyekszel ugyanis elkerülni a detonációt. Amennyiben nem szeded össze a gondolataidat és nem higgadsz le, nem fogod tudni sehogyan sem megoldani a helyzetet. Ne akarj mindenáron, amolyan „minden mindegy” alapon pontot tenni az ügy végére, törekedj arra, hogy olyan valódi eredményt produkálj, amely téged is megnyugtat. Koncentrálj, tedd oda magad fejben és egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt: a robbanást mindenáron el kell kerülnöd!