Napi horoszkóp augusztus 28.: a Bikák végre megérzik a siker ízét, a Mérlegek pontot tehetnek egy régi ügy végére

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 28.: a Bikák végre megérzik a siker ízét, a Mérlegek pontot tehetnek egy régi ügy végére
Mára is készültünk horoszkóppal.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 28.

KOS (március 21-április 20)

Ez elégedettség érzésével éled a mindennapjaid, hisz azok a tervek, amiken régóta dolgozol, most kezdenek jövedelmezni, úgy látszik minden sínen van. Ne engedd azonban, hogy az éberséged és a figyelmed egy pillanatra is lankadjon, mert bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, amely más irányba terelheti az eseményeket. Teljesen megnyugodni csak akkor fogsz tudni, ha már minden a helyén van és Te, a célvonalat átszakítva, büszkén gyönyörködsz a teljesítményedben. Addig is figyelj és tedd a dolgod tovább, ahogy eddig is!

BIKA (április 21-május 21)

Hosszú idő után olyasfajta sikereket érhetsz el a mai napon, amelyekről korábban álmodni sem mertél volna. Ehhez azonban, akármennyire is merül az akkumulátorod, még egy utolsó nagy erőfeszítésre van szükség. Koncentrálj minden porcikáddal, fuss neki, de ügyelj rá, hogy eközben nem taposol bele senkibe. Pontosan tudod, hogyan lehetne elérni a célodat, melyik a sikerhez vezető út, csak rá kell lépned. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy a célegyenesbe érve végül büszkén szakíthasd át a célszalagot, ami különösen fontos a számodra, hiszen nagyon régóta vágyod azt az eredményt, amit ezzel már senki nem vehet el tőled! Ezután legyen az ünneplésé a főszerep!

IKREK (május 22-június 21)

Az elmúlt időszak hajtásában rettentően kimerültél, nem maradt semmire sem energiád, szerencsére azonban sikerült mindent elintézned még a határidők lejárta előtt. Rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy a nap hátralevő részében nem kell már semmin görcsölnöd, így nyugodt lelkiismerettel adhatod át magad a pihenésnek. Ne szervezz semmi olyan programot, ami túl sok energiát igényelne, csakis olyasmivel foglalkozz, ami feltölt és kizárólag rólad szól! Ne engedj a csábításnak, ha esetleg valaki nagyobb kalandra próbálna rávenni, időnként ugyanis neked is szükséged van arra, hogy átadd magad a „semmittevésnek” és egyszerűen csak „nézz kifelé a fejedből”.

RÁK (június 22-július 22)

Valakivel komoly konfliktusba keveredsz, mert nem azonos álláspontot képviseltek, emiatt pedig a vita kezd kissé elfajulni közöttetek. Nem érdemes azonban vérre menő harcot folytatni csupán azért, mert nem vagytok hajlandóak engedni a huszonegyből, sokkal több értelme lenne annak, ha közösen igyekeztek megoldani a helyzetet, így keressetek egy olyan arany középutat, ami mindkettőtök számára kedvező lehet. Igyekezz te is engedni valamennyit a saját elveidből, mert nem kell teljesen feladnod magad ahhoz, hogy intelligens módon rendezz egy vitás helyzetet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy hozzád közel álló személy olyan szituációban kéri ki az őszinte véleményedet, amely kis túlzással szinte élet-halál kérdése. Mivel a felelősség óriási, azonnal tudod, hogy nem mondhatod ki azt, amit szíved szerint kimondanál, mert ha megteszed, nem fogsz nyugodtan aludni, hiszen nyakadba veszed az egész ügy terhét. Épp ezért igyekezz diplomatikusan mondani valamit, de közben azt is nyugodtan hangsúlyozd, hogy ezúttal nem tudsz és nem is akarsz objektív véleményt mondani, hisz nem te viseled ezt a cipőt. Ne félj attól, hogy az illető megorrol rád emiatt, hisz ha a helyedbe képzeli magát, rá fog jönni, hogy hasonló helyzetben maga is így tenne!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmivel foglalkozol mostanában, ami rengeteg izgalmat rejt, viszont kockázatokban olyannyira bővelkedik, hogy folyamatosan pengeélen táncolsz. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden fórumot kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla, illetve megakadályozzanak abban, hogy fejjel menj a falnak. Épp ezért magyarázd el nekik, hogy minden veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz új élményekkel em gazdagodni. Időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy a monotonitásból kicsit kiszakadva maradandót alkothass! Légy türelmes azonban, mert mindenki csak félt és a te javadat akarja!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre sikerül pontot tenned egy régóta húzódó ügy végére, amely rettentő boldoggá tesz, legszívesebben átölelnéd az egész világot. Itt az ideje tehát az ünneplésnek, hisz olyan teher alól szabadultál fel, amely hosszú ideje szinte már-már összepréselt. Igyekezz kikapcsolódni, a mai nap végén nyugodtan csapj a barátaiddal egy görbe estét, ereszd le a fáradt olajat és töltődj fel egy kicsit, mert a jövőben újabb kihívások várnak rád. Szép teljesítmény!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad egy személy a környezetedben, akivel hosszú évekig bizalmas kapcsolatot ápoltál, akivel osztoztál minden titkodban, örömödben-bánatodban. Az utóbbi időben azonban az az érzésed, hogy nagyon eltávolodtatok egymástól, folyamatosan azt fejtegeted, hogy vajon te hibáztál-e – vagy esetleg ő küzd-e valamiféle problémával. Mivel a kapcsolatotok szinte testvéri, nyugodtan lehetsz őszinte vele, üljetek le, és kérdezz rá, hogy esetleg veled van-e problémája, segíthetsz-e bármiben neki, vagy egyáltalán mi az, ami zavarja. Lehet, hogy olyasmivel küzd, amiben jól jön egy barát közbenjárása, esetleg már csak annak is örülni fog, ha megoszthatja valakivel a bánatát. Igyekezz mellette állni, hisz ő is ott van neked minden körülmények között, bármiről legyen is szó. Ilyenek az igaz barátok!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában rendkívül elfoglalt ember vagy, minden pillanatban lefoglal valami és bár pontosan tudod, hogy több időt illene a szeretteiddel, illetve a barátokkal tölteni, egyszerűen nem tudsz elegendő minőségi időt felszabadítani az életedből ahhoz, hogy a munka mellett többet lehess velük. Így azonban lehetséges ugyan, hogy sikeres leszel a munka tekintetében, ám senkivel nem fogsz osztozni az örömödben, senkivel nem tudsz ünnepelni, hisz érthető módon a végsőkig nem fognak arra várni az emberek a környezetedben, hogy legyen időd velük is foglalkozni. Épp ezért még mielőtt magadra maradsz, szabadíts fel egy napot az életedből és szervezz közös programot, érdeklődj, élj társadalmi életet! Fontos ugyan a munka, de hidd el, hogy sokkal jobb, ha van kivel osztozni örömben-bánatban!

BAK (december 22-január 20)

Lehet ugyan, hogy rengeteg feladatod van mára, mégis ha mindenre megfelelőképp koncentrálsz, elegendő időt fogsz tudni a számodra fontos dolgokra is szánni a kötelező tennivalók mellett. Igyekezz mindennek pontot tenni a végére, de ne kapkodj, hisz azzal csak azt fogod elérni, hogy előbb-utóbb megbotlasz és nagyot eshetsz! Nem hajt a tatár, ha okosan osztod be az időd etés rendszerezed a tennivalóidat, nem fog problémát okozni az sem, hogy egyszerre több fronton állj helyt! Mindehhez csupán arra van csak szükséged, hogy okosan taktikázz! Menni fog, bízz magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakihez gyengéd érzelmek fűznek, mégsem mered bevallani, mert a korábbi csalódásaid miatt meghúztál egy határvonalat az emberekkel szemben. Nem akarod engedni, hogy még egyszer támadási felületet adhass azzal, hogy megnyílsz és kinyilvánítod az érzéseidet. Így azonban sajnos azzal is számolnod kell, hogy egy idő után egyedül élsz majd a saját világodban, ahol rajtad kívül senki más nem létezik, nincs kihez kötődnöd. Az emberek ugyanis ki fognak kopni mellőled, hisz nem akarnak majd mindenáron a közeledbe férkőzni erőnek erejével. Jobban jársz, ha lebontod a felépített barikádot és mersz tenni egy lépést a boldogságod felé. Adj egy esélyt a dolognak!

HALAK (február 20-március 20)

Régóta hajtasz egy számodra különös jelentőségű dolgot, egyszerűen nem vagy hajlandó tágítani mellőle még akkor sem, amikor szólnak, nem biztos, hogy ennek van értelme. El kell azonban gondolkodnod rajta, hogy érdemes-e mindenáron ragaszkodnod bizonyos dolgokhoz, amelyekben nincs semmiféle perspektíva a jövőre nézve. Ha időben sikerül belátnod, hogy az ügyben nincs már újabb lehetőség a számodra, ideje továbblépni és új utakat keresni. Hidd el, van az az útvonal, ami a sűrű bozótos helyett egyenesen a célodig vezet majd. Az azonban, hogy megtalálod-e, csak rajtad múlik.