Napi horoszkóp április 25.: a Kosok őszinteségükkel igyekeznek érvényesülni, a Bakok fantáziáját az extremitás mozgatja

Borítókép: Napi horoszkóp április 25.: a Kosok őszinteségükkel igyekeznek érvényesülni, a Bakok fantáziáját az extremitás mozgatja
Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 25.

KOS (március 21-április 20)

Bár eddig megpróbáltál a békesség érdekében köntörfalazni, ez nem tűnik működőképesnek. Itt az ideje annak, hogy őszintén kimond, ami benned van, nem kell bújkálnod. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis mondd ki, mert neked is meglehet az álláspontod, amit nem kell elhallgatnod csak azért, mert lehet, hogy nem egyezik a többiekével. Vállald fel önmagad, még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik.

BIKA (április 21-május 20)

Olyasmiről próbálod meggyőzni a környezeted, amivel kapcsolatban soha nem fognak veled egyetérteni. Emiatt egyfajta kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén felvállalod a véleményed, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Minden ember önmagában értéket képvisel. Az, hogy kinek pozitív és kinek kevésbé, azt maga, a szubjektivitás dönti el. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat meggyőznöd, akik nincsenek köszönőviszonyban az objektivitással. Higyj magadban és az álmaidban!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyon nem fűlik a fogad valamihez, amivel megbíztak. Emiatt folyamatosan azon gondolkodsz, milyen kifogást találj ki, amivel megszabadulsz ettől a tehertől. Rá kell azonban jönnöd, hogy minél tovább taktikázol, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy menekülő útvonalat találj. Hidd el, ha időben nekiveselkedsz, még azelőtt végzel majd vele, mielőtt eszedbe jutna panaszkodni miatta. Munkára fel!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki óriási szívességet kér tőled, amelyre szíved szerint azonnal nemet mondanál. Nem a segítőkészség hiányzik belőled, hanem túl nagy áldozatokkal járna az, ha valakiért úgy tennél valamit, hogy az neked okozna veszteséget. Próbáld finoman és logikusan elmagyarázni azt, hogy ez miért túlzás. Addig a pontig nyújtsd ki a kezed, amíg nem kell a szakadékba ugranod, de vigyázz arra, hogy a másik se essen bele. Találjatok egy arany középutat, amely mindenkit boldoggá tesz.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki igen súlyos titkot bíz rád, amivel nem tudsz mit kezdeni. Mivel azonban a titok az titok, kötelességed megtartani, nem mondhatod el másnak. Igyekezz nem non-stop rágondolni, vonatkoztass el tőle, ha egyáltalán pedig nem megy, próbálj beszélni az illetékessel, aki ezt a terhet a nyakadba tette. Hisz senki nem várhatja el, hogy egy ilyen súllyal a hátadon csakúgy továbblépsz, mintha mi sem történt volna. Elég neked a saját életed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akadnak a környezetedben olyan személyek, akiknek egyáltalán nem osztod a véleményét, nem tudsz a világnézetükkel azonosulni. Nem is kell beállnod a sorba, ha nagyon idegesít, messziről kerüld el, ha mégsem megy, igyekezz teljesen közömbös maradni. Ne menj bele feleseleges vitákba, ahol noha egyértelműen igazad van, nem tudod erről őket meggyőzni. Minek futnál a szekér után hiába?! Ne is fáraszd magad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki hirtelen haragjában rajtad tölti ki azt, amiről te egyáltalán nem tehetsz. Noha nagyon rosszul esik, hisz nem vártad ezt, próbálj higgadt maradni és emelkedj felül a szituáción. Igyekezz nem belesüppedni a másik mellé a mocsárba, inkább segíts neki, nyújts felé kezet, hogy legyen egy ember, akibe belekapaszkodik, ha bajban van. Hidd el, ő maga is rá fog jönni, hogy nem érdemelted meg a nagy beléd rúgást.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A kezdeti lelkesedésed alább hagyott mostanra, mert az általad elvárt eredmény nem olyan gyorsasággal jön, amilyennel vártad. Csak azért azonban, mert valami nem sikerül elsőre, nem szabad lemondóan ott hagynod csapot-papot és egyszerűen hátatfordítani mindennek. Ha másért nem, saját magadért próbáld meg! A nap végén ugyanis semmi más nem fog számítani, csak is a tudat, hogy Te minden tőled telhetőt megtettél!

NYILAS (november 23-december 21)

Van valaki a közvetlen környezetedben, akiről úgy gondolod, nem feltétlenül a jó irányba halad. Finoman megpróbálod erre felhívni a figyelmét, de ahogy mondani szokás, süket fülekre találsz. Te azonban mindent megtettél az érdekében, minden lehetséges veszélyre figyelmeztetted, ne legyenek ezután álmatalan éjszakáid miatta. Ez az ő élete, ha elhasal, majd a saját sebeiből tanul.

BAK (december 22-január 20)

Használd ki az alkalmat arra, hogy olyasmit tegyél meg, ami tőled kicsit szokatlan, de kimozdít a komfortzónádból. Nem kell folyton a biztonságos, kiszámítható játékot játszanod, örülj, ha extrém dolgokat próbálhatsz ki, hisz ezek adnak élményeket és lendületet ahhoz, hogy tovább menj az úton. Ragadd meg a napot és élj a mának!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mihamarabb szeretnél végezni a feladataiddal, valami azonban mindig közbejön. Ha valóban fontos neked, hogy időben szabadulj, ne hagyd magad kizökkenteni, egyszerűen zárj ki mindenkit, minden zavaró tényezővel együtt és csak arra fókuszálj, amit éppen csinálsz. Minden más várhat, most ez az, ami prioritást élvez. Ne futkározz feleslegesen, csak a lényegre koncentrálj!

HALAK (február 20-március 20)

A többiek tanácstalanok atekintetben, hogyan kellene egy közös feladatot megoldanotok, te viszont elkaptad a logikai fonalat. Igyekezz a tudtukra hozni és megértetni velük, merre kell tovább lépnetek ahhoz, hogy mihamarabb, a legkisebb zökkenőkkel a végére érjetek. Büszke lehetsz magadra, hisz ha nem vagy ott, ülhetnétek mindannyian napestig is felette, akkor is ismeretlen maradna az egyenlet.