Napi horoszkóp április 21.: az Ikreket a kalandvágy hajtja, a Halak kitartásuknak köszönhetik sikerüket

Borítókép: Napi horoszkóp április 21.: az Ikreket a kalandvágy hajtja, a Halak kitartásuknak köszönhetik sikerüket
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz köztudottan minden a csillagok között van megírva.

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 21.

KOS (március 21-április 20)

Nehéz döntés előtt állsz, nem szeretnéd elhibázni semmiképp, de azzal is pontosan tisztában vagy, hogy hamarosan le kell zárnod azt, ami mostmár csak hátráltat, ami kissé fojtogatva telepszik rá a mindennapjaidra. Mivel azonban az áldozat szerepét nem szeretnéd sokáig játszani, gyorsan döntsd el, mit szeretnél és hogyan zárd be magad mögött azt az ajtót, amely már semmi jóval nem kecsegtet.

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, abban a fázisban vagy, amikor nehezen tartod a tempót a többiekkel, egyszerűen hiába próbálod a maximumot kihozni magadból, valahogy semmi nem sikerül. Nem szabad azonban negatívan látnod a helyzetet, próbáld meg megrázni magad és felzárkózni, mert ha most lassítasz, végleg le fogsz maradni. Hinned kell magadban, fel kell venned a legjobb futócipőd és rohanni, mert most van még esélyed! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasmivel foglalkozol mostanában, amely ugyan rengeteg izgalmat rejt, kockázatokban azonban olyannyira bővelkedik, hogy folyamatosan a penge élén táncolsz. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden fórumot kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla, illetve hogy megakadályozzanak abban, hogy tovább csináld. Épp ezért a konfliktushelyzetet kiküszöbölve magyarázd el nekik, hogy minden veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz tudni új élményekkel gazdagodni. Időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy a monotonitásból kicsit kiszakadva maradandót alkothass! Légy türelmes azonban, mert mindenki csak félt és a te javadat akarja!

RÁK (június 22-július 22)

Csavaros logikádnak és tapasztalatodnak köszönhetően sikerrel mentesz meg egy helyzetet az összeomlástól, mely igen nagyot robbant volna, ha nem lépsz közbe. Neked azonban helyén volt az eszed, pontosan tudtad, mit kell csinálni ahhoz, hogy megfordítsd a mérkőzés állását. Pontosan ez az oka annak, hogy annyian megbíznak benned, hogy felelősségteljes feladatokat kapsz, mert mindig tudod, mit és mikor kell mondani ahhoz, hogy nyerő ember lehess. Természetesen az Élethez szerencse is kell, de szerencsére jóban vagy Fortunával.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon elfáradtál a nagy rohanásban, úgy tűnik, nem maradt energiád arra, hogy átszakítsd a célvonalat. Hétvége van, most kell tehát leülnöd, most kell összeszedned magad, most kell végiggondolnod, hogyan tudnál valahonnan erőt meríteni ahhoz, hogy tisztességgel be tudd fejezni a megkezdett folyamatot. Meg kell adnod magadnak az esélyt arra, hogy önbizalommal, kitartással és logikával be érj a célba. Ennek érdekében kapcsolj ki, pihenj, tedd félre a problémáid és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek elvonják a figyelmed, hogy majd aztán újult erővel indulhass neki a célegyenesnek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan helyzetbe kerülsz, ahol csak az dominál, hogy mit gondolsz,mi a véleményed, te pedig így abszolút mértékben kezedben tudod tartani a gyeplőt. A többiek maradéktalanul és feltétel nélkül megbíznak benned, ami különösen hízelgő neked, mert ez egyfajta visszaigazolás arról, hogy valamit jól csinálsz. Ne bízd el magad túlságosan, mert az indokolatlan nagyképűség visszatetszést válthat ki másokból. Csak maradj szerény és zsebeld be az elismeréseket!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Van egy megoldókulcs a kezedben, amelyről azt gondolod, bármilyen helyzetben segítségedre lesz és ki tud húzni minden nehezített szituációban. Rá kell azonban jönnöd, hogy jelen helyzetedben ez most bizony nagyon kevés lesz. Szükség lesz minden tudásodra és tapasztalatodra, ki kell tehát találnod valamit, ami ebben a helyzetben ütős lesz és mindenkit meggyőz, hogy érdemes volt kockáztatnod.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Literszámra izzadsz azért, hogy mások elismerjenek, hogy mindenkit boldoggá tegyél, hogy egyenértékű emberként tekintsenek rád. A kérdést azonban fel kell tenned magadnak: mi a fontosabb? Az, hogy a körülötted élőket maradéktalanul kiszolgáld, vagy az, hogy önmagaddal békében élve csak arra koncentrálj, hogy Te boldog legyél? Meg kell tudnod húzni a határvonalat az egészséges segítségnyújtás és a kihasználás között. Légy résen és tudd, mit miért és mikor teszel.

NYILAS (november 23-december 21)

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig teljesen biztos voltál. A bizonytalanság oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar ingatni a magabiztosságodban, aki azon dolgozik egyfolytában, hogy feladd, apró megjegyzésekkel szurkálva. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál. Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te is kellesz!

BAK (december 22-január 20)

Elsőre nem sikerül valami, emiatt kicsit csalódottnak érzed magad, mielőtt azonban feladnád a dolgot, nem ártana leülni és végiggondolni, mit és hogyan kellene máshogy csinálni ahhoz, hogy a dolgok olyan irányt vegyenek, ami elvezet a célig. Ha most feladod, soha nem fogod tudni, mi lett volna, ha tovább mész, vagy milyen véget érhetett volna az ügy. Állj fel, porold le magad, igazítsd meg a koronád és indulás tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár úgy indul az általad megkezdett folyamat, hogy nem nagyon bízol a sikerben, mégis ha megfelelő taktikát sikerül kidolgoznod, belevonva a körülötted lévőket, jól is elsülhet a dolog. Bízz magadban, hisz az elmúlt időszakban annyi tapasztalatot szereztél, amellyel a kisujjadból ki tudod rázni az egészet. Ne hagyd magad befolyásolni, csak menj a megkezdett úton és légy magabiztos! Hidd el, menetközben minden a helyére kerül majd!

HALAK (február 20-március 20)

Soha nem látott és tapasztalt magasságokba jutottál, melyről azelőtt még csak álmodozni sem mertél. Most aztán az önbizalmad az egekig emelkedhet! Bebizonyítottad elsősorban magadnak, de a környezetednek is, hogy mire vagy képes. Azt, hogy kitartással, a benned lévő tudással és edzettséggel milyen eredményket érhetsz el. Veregesd meg a vállad, fogadd az elismeréseket és hidd el, hogy benned is ott van az, ami másokban, csak mélyebbre kell ásni!