Napi horoszkóp április 17.: az Ikrek igaz barátaikra számíthatnak, a Mérlegek számára a befektetett munka eredményt hoz

Borítókép: Napi horoszkóp április 17.: az Ikrek igaz barátaikra számíthatnak, a Mérlegek számára a befektetett munka eredményt hoz
Ma se feledkezz meg a napi horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 17.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap alkalmas arra, hogy mindent véglegesíts, szabadulj meg a benned rejlő bizonytalanságtól és hozz döntést hozz, merre szeretnél továbbmenni. Kicsit maradj egyedül, hogy mindent racionálisan végig tudj gondolni, mert most hosszútávú elhatáározásra kell jutnod, amit csak olyanformán lehet végiggondolni, ha a többiek békén hagynak. Hidd el, sokkal könnyebb leszel, ha bizonyos emberektől mihamarabb megszabadulsz, noha ebben a pillanatban még úgy tűnik, hogy óriási szükséged van rájuk. Egy próbát megér, vesd le a terhet magadról!

BIKA (április 21-május 20)

Magad sem tudod megmondani miért, de a mai napon az átlagosnál feszültebb vagy, olyan dolgokon húzod fel magad, amelyek felett máskor egyetlen szó nélkül csak egyszerűen átsiklasz. Mivel ez az egész napodra rányomja a bélyegét, elég depressziósan telik az idő, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség okát és próbálj tenni valamit annak érdekében, hogy ebből a mindenkivel szemben ellenséges hangulatból ki tudj keveredni. Ha szükséges, vonulj el egy kicsit, tisztázd a benned dúló háború okát, köss békét magaddal és úgy éld az életed, hogy a dolgok pozitív oldalát keresed!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan barátra tettél szert, akire mindig, minden körülmények között számíthatsz. Akinek teljesen nyugodtan öntheted ki a szíved, mert pontosan tudod, hogy soha nem fog visszaélni a helyzettel. Becsüld meg az ilyen személy jelenlétét, igyekezz példát venni róla és viszonozni azt, amit tőle kapsz, nap, mint nap és ami olyan sokszor kisegít a bajból!

RÁK (június 22-július 22)

A nagy útkeresésben úgy tűnik, elveszni látszol. Itt az ideje tehát, hogy leülj magaddal és végig gondold, mit is szeretnél valójában. Találd meg azt a célt, amelyért érdemes útra kelned és áldozatokat hoznod. Amennyiben sikerül megtalálnyod, ne késlekedj, indulj el, mert ma még van rá lehetőséged. Holnap már lehet, hogy késő lesz és elúszik a lehetőség. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Lemerülni látszol, fogytán vannak az energiaraktáraid és ezt a szervezeted is megérzi. Fontos a munka, első a kötelesség, de figyelj oda a saját egészségedre is! Az összes feladatod várhat, ha azt érzed, hogy pihenésre van szükséged. Légy önző saját magaddal szemben, csinálj olyat, amiből táplálkozni tudsz, ami feltölt, hogy aztán újult erővel kezdhess el ismét, sokkal hatékonyabban működni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Amibe korábban belekezdtél és befektettél, most végre jövedelmezni látszik, amelynek már eléggé szükségét érezted, mivel kezdted a tartalékaid felélni. Most azonban bánj okosan a pénzzel, mert ha az első pillanatban elherdálod, nem biztos, hogy elegendő lesz a következő fizetésig. Készíts költségvetést, úgy kalkuláld a pénzed, hogy mindenre jusson és ha lehet, maradjon is belőle, hogy legyen mihez nyúlnod, ha a szükség úgy hozza! Gazdálkodj okosan!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagy várakozással tekintesz azokra a dolgokra, amelyeken régóta dolgozol. A befektetett energia és idő szerencsére egyenesen arányos lesz az eredménnyel is. Esetedben bőven megtérül minden, amit rááldoztál és ez motiválhat a jövőre nézve is. Bár megpróbálnak majd befolyásolni, ne hagyd magad kizökkenteni, ha eltántoríthatatlanul mész az úton, nyugodt szívvel fogsz a végére jutni és méltán lehetsz majd büszke magadra, hisz önerőből eljutni idáig, nem mindenki képes!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Korábbi tapasztalataidból kiindulva pontosan tudod, hogy nem ajánlott idő előtt elbíznod magad, egészen addig szerénynek kell maradnod, amíg el nem jön az általad elvárt eredmény. Addig pedig legyen benned kitartás, gyakorolj alázatot és szenteld az összes idődet annak, hogy a logikával felépített munkafolyamat részleteit is figyelembe véve úgy sikerüljön pontot tenni a dolog végére, hogy méltán lehess büszke magadra és joggal zsebelhesd be az összes elismerést! Ám egészen addig csakis szerényen!

NYILAS (november 23-december 21)

Megérett benned az elhatározás, kész vagy továbblépni, úgy érzed ez a talaj már túl száraz ahhoz, hogy bármit elültess és öntözd, a végtelenségig arra várva, hogy majd csak egyszer kinő belőle valami. Amennyiben így látod a helyzetet, felesleges az idődet vesztegetned, indulj el egy új irányba, amely ma még lehet, hogy ismeretlen, de meglátod, ha megveted a lábad és magabiztosan, egy bizonyos célt kitűzve lépkedsz rajta, hamarosan el is fogod érni. Csupán meg kell mozdulnod és tenned kell azért, hogy valami történjen és az állóvíz végre megmozduljon.

BAK (december 22-január 20)

Olyan feladatot bíznak rád, amely elsőre túl nagy falatnak tűnik, de ha részleteiben vizsgálod a dolgot, még akár kihívásként is tekinthetsz rá. Úgy próbáld felfogni, hogy a rád váró folyamat kiemel majd a hétköznapi szürkeségből és olyan színt vihet az életedbe, amely a továbbiakban motiválni fog, amelytől kicsit megváltozhat az eddigi gondolkodásod és kitűnhetsz a tömegből. Elvégre egy igazgyöngynek nincs helye a konzervdobozban, a heringek mellett!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé fojtónak érzed a sok feladatot, úgy tűnik, nem fogsz tudni belőle jól kijönni. Amennyiben ennyire reménytelennek érzed a helyzetet, kérj segítséget, adj le a rád bízott felelősséggel, mert össze fogsz rogyni alatta. Lehet, hogy a babérokat nem egyedül fogod learatni, de annál nyugodtabb lesz a lelekiismereted, mert olyan végeredményt sikerült a kezetekből kiadni, ami elismerésre méltó és te sem roppantál össze a súly alatt. Tanulj meg osztozni a sikerekben!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok mindenkinek akarsz megfelelni, túl görcsösen futsz az eredmény után, nem hagysz másokat érvényesülni, így pedig előbb-utóbb túl sok lesz mindenből és a fejedre omlik a háztető. Vállalj kevesebbet, amiben minél hatékonyabban tudsz működni, engedj teret a többieknek is, mert csapatban sokkal előrébb tudtok evezni, mintha egymagad próbálnál a nyílt tengeren, a természettel szembemenni. A te energiáid és tolerancia küszöböd is véges, ne próbálj túljárni a saját eszeden!