Napi horoszkóp április 14.: a Rákok az álmaik megvalósításáért küzdenek, a Vízöntők büszkén arathatják le a babérokat

Borítókép: Napi horoszkóp április 14.: a Rákok az álmaik megvalósításáért küzdenek, a Vízöntők büszkén arathatják le a babérokat Forrás: pexels.com
Már megint mit üzen számunkra a csillagok állása?

NAPI HOROSZKÓP Április 14.

KOS (március 21-április 20)

Valakivel parázs vitába keveredsz amiatt, mert egy számodra kiemelten fontos ügyben nem osztja a véleményed, mi több teljesen ellentétes álláspontot képvisel. Ne feledd azonban, az Élet kompromisszumok sorozata, meg kell tanulni elfogadónak lenni és mások véleményére nyitott lenni. Lehet, hogy nem értetek egyet, de ez még koránt sem jelenti azt, hogy neked oly módon kellene cselekedned, ahogy azt ő elvárja. Lehet, hogy nincs is semmifajta, feléd támasztott elvárása, csupán csak egy másfajta szemszögből nézi a szituációt. Ha az emelt volumenű vita helyett azonban megpróbálod megérteni és az általa képviselt álláspontot alaposabban megvizsgálni, még az is lehet, hogy van az ő véleményében is igazság!

BIKA (április 21-május 21)

Egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, nem elég, hogy mihamarabb végezni szerettél volna, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. Kétségbeesett futás helyett állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb manőverrel menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, Te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a dolgot!

IKREK (május 22-június 21)

Noha mások számára úgy tűnik, hogy megpróbálod ellógni a napot, Te, magad pontosan tisztában vagy vele, hogy annyira előre dolgoztál, hogy ez lehetővé tette, hogy egy kicsit lejjebb eressz, hogy visszavehess a tempóból és egy kicsit azokra a dolgokkal is foglalkozhass, amelyekre az utóbbi időben nem volt lehetőséged. Ha nem a feletteseidről van szó, akkor nem tartozol senkinek elszámolni valóval, ha pedig a rangban feletted állók számon kérnek emiatt, nyugodtan elmondhatod nekik, hogy bár úgy látszik, nem akarsz dolgozni, valójában sokkal előrébb tartasz a munkafolyamatban, mint ahogy azt ők gondolták, pontosan azért, hogy egy kicsit más dolgok felé is irányíthass egy minimális figyelmet. Az, hogy egyszerre többfelé tudsz koncentrálni, az nem hátrány, sőt, egyedi képesség!

RÁK (június 22-július 22)

Valamit nagyon szeretnél elérni, emiatt mindent hajlandó vagy feláldozni és sajnos talán többet is látsz a dolog mögé, mint ami valójában benne van. Emiatt elkezdesz a saját illúzióidból várat építeni és elhitetni magaddal, hogy ebből akár bármi is kihozható. Érdemes tehát még azelőtt visszatérned a Föld nevű bolygóra, mielőtt nagyot csalódhatsz, hisz az, ami Te bele látsz, az valójában nem biztos, hogy benne is van. Most kellene kicsit hideg fejjel, racionálisan gondolkodnod, mert ma még van lehetőséged sérülés nélkül útirányt változtatnod, de minél inkább bent vagy a labirintusban, annál nehezebb lesz megtalálnod a kiutat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú idő után először tölt el az elégedettség érzése azokkal a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, amelyeken régóta, már-már kissé hitevesztetten dolgozol és ez rendkívüli elégedettséggel tölt el. Ne hagyd most, hogy kicsússzon minden a kezeid közül, figyelj oda arra, ami még képlékeny és ne lankadjon a koncentrációd azzal kapcsolatosan sem, amiről azt gondolod, már csak át kell lépni vele a célvonalat. Ne feledd, bármikor jöhet olyasfajta, váratlan fordulat, amely mindent megváltoztathat! Ne engedd ki az irányítást a kezedből, mert csakis így lesz lehetőséged arra, hogy learasd a babérokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Váratlan akadály kerül az utadba, melyet sehogy sem kerülhetsz ki, bármennyire és hátrálsz meg tőle. Épp azért, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes tehát a félelmeid és frusztrációid levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában Te vagy a társaság húzóereje, híresen nagy szórakoztató vagy, különös ismertetőjeled a túltöltött exhibicionizmus. Nem esik nehezedre az sem, hogy a véleményed hangosan, akár sok ember előtt is felvállald, emiatt azonban időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz. Mások ugyanis nem mindig értenek egyet veled, emiatt neheztelhetnek rád. Mivel azonban nem akarod önmagad meghazudtolva cáfolni a saját véleményed, csak azért, hogy ne essen a népszerűségi indexed, bátran állj ki amellett, amit képviselsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hihetetlen tempót diktálsz, a többiek hiába futnak, egyszerűen nem tudnak utolérni, hisz annyira profi vagy, hogy csak ámulnak azon, miből vagy összerakva. Ez nagyon jól hangzik, de fogalmuk sincs róla, mekkora utat tettél már meg, mennyi áldozatodba és energiádba került az, mire idáig elértél. Bármi történik, maradj mindig szerény és segíts azoknak, akik rászorulnak, mert ettől csak jobb emberré válsz, nem mellesleg pedig a népszerűségi indexed is az egekig fog majd szárnyalni. Csak így tovább!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha nagyon sok feladatot be kell még fejezned, mielőtt átadod magad a hétvégének, mégis nagyon lemerülni látszik az elemed. Ilyen kimerült állapotban nem biztos azonban, hogy hatékonyan tudsz működni, épp ezért előfordulhat, hogy oda nem figyelésed miatt olyan vesszőfutásba kell kezdened, ami később rossz irányba viheti az eseményeket. Mivel most nem igazán tudsz koncentrálni, így inkább szelektálj az elvégzendő ügyeid között és azokat, amelyek nem égetően fontosak, inkább olyan időpontra halaszd, amikor teljes emberként, igazi profizmussal teszed a dolgod!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, kísért valami a múltadból, egy rossz élmény, egy csalódás, amely mindig eszedbe jut és ott van a bogár a füledben, hogy mi lesz, ha ugyanez előfordul, nem fogod tudni kezelni a helyzetet. Így azonban nem fogsz tudni továbblépni, az új felé indulni, benne fogsz ragadni egy olyan szituációban, ami semmi jót nem tartogat már számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésed és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságodnak és a teljes értékű életednek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Embertelen mennyiségű energiát és fáradtságot fektettél valamibe, amely végül bőségesen megtérül. Büszkén és meghatódva tekintesz most a művedre, mert ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy holnap újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap nem úgy indul, ahogy azt eltervezted, úgy látszik minden ellened játszik. Annak ellenére, hogy pontosan és aprólékosan kidolgoztad a tervet, nem sikerül semmi. Ne aggódj, a nap 24 órából áll, neked pedig tengernyi időd van arra, hogy apró változtatásokkal elérd végül azt, amit szerettél volna. Ne ess kétségbe, szedd össze a gondolataid, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a saját érdekeid védelmében! Miért engednéd, hogy kontrollálhatatlanul sodródj a vízesés felé?! Ragadd meg az evezőt és vedd kezedbe az irányítást!