Napi horoszkóp április 13.: a Szüzek készen állnak a változásra, a Skorpiók önállóbb életre törekednének

Borítókép: Napi horoszkóp április 13.: a Szüzek készen állnak a változásra, a Skorpiók önállóbb életre törekednének Forrás: pexels.com
Jaj de jó, péntek van, ráadásul itt a horoszkóp!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 13.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége közeledtével kidolgoztál egy olyan programot, amely rendszerbe foglalja az összes tennivalód, így biztosan jut időd mindenre. Hasznos dolog, ha összeszedett vagy, ám időnként nem árt, ha lazítasz, ha elengeded magad, ha nem egy kiszámított matek példa szerint éled az életed! Itt a hétvége, add át magad az események sodrásának, annak is örülj, ha épp nem történik semmi említésre méltó, vagy izgalmas dolog. Annyi féle tényező befolyásolja egyébként is az életed, hogy időnként jobb, ha nem akarod erőszakkal a kezedben tartani a gyeplőt!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy tűnik, egy bizonyos szituációban egyedül maradtál a véleményeddel, olyan környezet vesz körül, ahol az emberek szöges ellentétét gondolják annak, aminek Te. Általában nem vagy az a kifejezetten szégyenlős típus, bátran fel mered vállalni az álláspontod és ki is állsz érte, ha a helyzet úgy hozza, hogy érdemes is. Mivel azonban jelen esetben azt érzed, hogy a mondanivalód nem hogy süket fülekre talál, de még támadások is érhetnek, jobb, ha a saját nyugalmad és lelki békéd érdekében inkább hátat fordítasz és csendesen elballagsz. Ki akarna mezítláb, az égő parázson futkározni?!

IKREK (május 22-június 21)

Kisebbségi komplexusod miatt soha nem mered nyíltan felvállalni a véleményed, mindig attól tartasz ugyanis, mi lesz, ha nem tetszik a környezetednek, ne adj' Isten még a nép haragját is kiváltod vele. Így azonban soha nem fognak úgy tekinteni rád, mint egyenrangú partnerre, nem fogod tudni az akaratod érvényesíteni. Épp ezért most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangod! Vállald fel nyugodtan az álláspontod és az érzéseid, hisz Te is egyfajta értéket képviselsz! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra fontos emberek kerülnek konfliktusba egymással, amelyet igen nehezen nézel végig, külső szemlélőként. Épp ezért úgy érzed, mindenképp be kell avatkoznod, mert egyszerűen annyira frusztrál, hogy miközben olyan sokat jelentenek számodra, a szemed előtt vesznek össze. Légy azonban óvatos, csak olyasmit mondj, vagy cselekedj, amivel egyrészt nem foglalsz állást egyikük oldalán sem, másrészt pedig téged sem sodor kellemetlen helyzetbe. Ne tégy olyasmit, amiben Te, magad sem vagy biztos, csupán csak egy kósza próbálkozás a részedről, „hátha bejön” alapon, lehet, hogy többet segítesz, ha hagyod, hogy rendezzék maguktól a szituációt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Két kézzel tolnád előre az eseményeket, mert úgy érzed, nem haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. Próbálj meg ténylegesen, fizikailag tenni valamit az ügy érdekében, mert így valóban nagyon lassan fog haladni minden folyamat. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, Te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a hétvégi pihenést!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Megérett benned az elhatározás, kész vagy továbblépni, úgy érzed ez a talaj már túl száraz ahhoz, hogy bármit elültess és öntözd, a végtelenségig arra várva, hogy majd csak egyszer kinő belőle valami. Amennyiben így látod a helyzetet, felesleges az idődet vesztegetned, indulj el egy új irányba, amely ma még lehet, hogy ismeretlen, de meglátod, ha megveted a lábad és magabiztosan, egy bizonyos célt kitűzve lépkedsz rajta, hamarosan el is fogod érni. Csupán meg kell mozdulnod és tenned kell azért, hogy valami történjen és az állóvíz végre megmozduljon.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mielőtt ész és gondolkodás nélkül cselekednél, ülj le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hiba lehetőség, hisz minél jobban benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat ess. És minél nagyobbat esel, annál komolyabb lesz a sérülés. Épp ezért mindent gondosan elő kell készítened, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz kijavítani a hibákat, amelyek nem csak rád lesznek hatással, de a környezetedre is.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy önállóan végezd a feladataid és egyedül hozz döntést, bizonyos helyzetekben. Erről azonban a környezeted nincs annyira megingathatatlanul meggyőződve, azt látják, hogy forró fejjel, gondolkodás és mindenféle mérlegelés nélkül csinálsz mindent. Ha az ellenkezőjét szeretnéd bebizonyítani, mindenképp győzd meg őket arról, hogy igenis rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani!

NYILAS (november 23-december 21)

Elérkezett az a pont az életedben, amikor le kell ülnöd, végig kell gondolnod, honnan indultál, merre tartasz, hol van a cél és milyen messze vagy még tőle. Túl régóta nem történt ugyanis semmi, említésre méltó dolog, amely előre mozdítaná az ügyet. Amennyiben tudsz változtatni a dolgokon és megtudod tolni a sárban ragadt szekeret, ne tétovázz. Ha pedig elakadtál és nem látod a kiutat, akkor kérj segítséget. Nem szégyen az és nem von le semmit az értékeidből sem. Egyszerűen néha tenni kell valamit, mert a dolgok nem mindig alakulnak maguktól.

BAK (december 22-január 20)

Idejekorán hittél valamit befejezettnek, van még rajta ugyanis korrigálni való, nem lenne tehát bölcs dolog így, a jelenlegi formában kiadnod a kezedből. Bár a türelmed kezd elveszni, Te sem fogsz örülni, ha később ezt az eredményt látod majd viszont, amikor késő lesz már észbe kapnod. Szedd össze a maradék energiád, erőltess magadra némi érdeklődést és koncentrációt és fuss neki még egyszer úgy a feladatnak, hogy azt a célt lásd magad előtt, amit az elején kitűztél. Minden csak akaraterő kérdése!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kitűztél valamit, amit nagyon szeretnél el is érni, a környezetednek azonban egyáltalán nem tetszik a dolog. Igyekeznek lebeszélni róla, néhányan már-már kisdedként kezelve, mintha Te, magad nem tudnád eldönteni, jó lesz-e ez neked, vagy hagynod kellene az egészet a fenébe, mert hamvába holt ötlet. Ne érdekeljen, mások mit gondolnak, mennyire féltenek, ha egyszer megszületett a fejedben a gondolat és nem tartod életveszélyesnek, próbáld ki magad benne. Ha rosszul sül el, úgyis neked kell a tanulópénzt megfizetned.

HALAK (február 20-március 20)

Noha nagyon sok feladatot be kell még fejezned, mielőtt átadod magad a hétvégének, mégis nagyon lemerülni látszik az elemed. Ilyen kimerült állapotban nem biztos azonban, hogy hatékonyan tudsz működni, épp ezért előfordulhat, hogy oda nem figyelésed miatt olyan vesszőfutásba kell kezdened, ami később rossz irányba viheti az eseményeket. Mivel most nem igazán tudsz koncentrálni, így inkább szelektálj az elvégzendő ügyeid között és azokat, amelyek nem égetően fontosak, inkább olyan időpontra halaszd, amikor teljes emberként, igazi profizmussal teszed a dolgod!