Napi horoszkóp április 10.: a Szüzek kiállnak a véleményük mellett, a Bakoknak megremeg a komfortérzetük

Borítókép: Napi horoszkóp április 10.:  a Szüzek kiállnak a véleményük mellett, a Bakoknak megremeg a komfortérzetük Forrás: pexels.com
Megmondjuk, milyen napod lesz ma.

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 10.

KOS (március 21-április 20)

A folyamatban lévő ügyeid haladnak a maguk medrében, eddig lázasan dolgoztál azért, hogy elindítsd őket, most pedig hátradőlve figyelheted, hogyan térülnek meg sorjában. Büszkeséggel tölt el a tudat, hogy ezekért a sikerekért mind-mind Te dolgoztál meg, egytől egyig a Te kezed munkáját dicsérik. Ne hagyd azonban, hogy a siker megrészegítsen, hisz nagy feladatok várnak még rád, neked pedig résen kell lenned, nehogy egy váratlan fordulat keresztbe húzza a számításaid!

BIKA (április 21-május 21)

Bár sok mindenki vesz körül, időnként mégis nagyon magányosnak érzed magad. Általában véve nagy a hangzavar körülötted, szép számmal akadnak barátok is, ennek ellenére gyakran van olyan érzésed, hogy egyedül vagy. Nem értenek meg, hiába mondod a saját álláspontod, egyszerűen mindenki hajtja a maga véleményét. Keress valakit, azt az egy embert, aki tényleg kíváncsi a Te véleményedre és valóban olyan tanácsokkal lát el, amelyekre szükséged van! Hidd el, nem a téged körülvevő emberek mennyisége számít, sokkal inkább azok minősége!

IKREK (május 22-június 21)

Olyan helyzet adódik, melyet roppant módon igazságtalannak és inkorrektnek tartasz, de sajnos ezzel a véleménnyel egyszál magadban álldogálsz a trójai falóban rejtőző, falunyi ember ellenében. Mindennek ellenére ha egy kissé önmagad megkímélve gondolkodsz, rá fogsz jönni, hogy nem biztos, hogy jó ötlet az, ha egy emberként harcba szállsz a többséggel. Rengeteg energiát spórolsz meg magadnak, ha egyszerűen hátatfordítasz és tovább állsz. Ezzel az újabb csalódással ismét megtanultál valamit az emberekről, pontosan tudod, hogy kit és hova kell helyezni a saját értékrended szerint, épp ezért teljesen nyugodt vagy afelől, hogy nem benned van ez esetben sem a hiba, mások vannak fordítva bekötve. Semmi baj, Te minden nap nyugodtan nézel tükörbe, ők pedig majd elszámolnak a lelkiismeretükkel!

RÁK (június 22-július 22)

Az események alakulálást ugyan befolyásolni nem tudod, de mégis megpróbálod a saját szád íze szerint alakítani a helyzetet. Amennyiben elegendő figyelmet szentelsz neki, talán mindenki elégedett lehet, hisz a maguk útján mennek tovább a dolgok, neked csak el kellett őket indítani. Most koncentrálnod kell, zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod. Így nem fogod nyugtalanul érezni magad amiatt, hogy befejezetlen munkát hagytál, holnap pedig nem kell rögtön pótlással kezdened. Talán így tudod egy minimálisan befolyásolni az események alakulását.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szíved szerint kicsit lazítanál a gyeplőn, ám annyi tennivalód akad, hogy egyszerűen nem engedheted meg azt a luxust, hogy hátradőlve élvezhesd az életet. Ne bosszankodj emiatt, hisz azzal csak az idődet vesztegeted, sokkal inkább igyekezz a feladataidra koncentrálni, mert ha nem fogsz tudni velük időben végezni, nem marad időd és lehetőséged arra, hogy megfelelően kipihend magad és töltekezz a következő kihívásra. Ne hagyd magad kizökkenteni, hisz a fontossági sorrend tetején most az el nem végzett feladataid állnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mások számára furcsa, már-már bizarrnak tűnő álláspontot képviselsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ám ez téged egy cseppet sem zavar, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki minden körülmények között igyekszik beilleszkedni a dominósorba. Nem kell feketének, vagy fehérnek lenned, ne bánd, ha észrevesznek, ha kitűnsz a társasából, mert ha mindig ugyanazt kántálod, amit mások is, soha nem fogsz tudni maradandó dolgot alkotni. Tűnj ki a tömegből, de arra mindenképp ügyelj, hogy pozitív ügyeket képviselj, ne amiatt emlegessenek, amiért neked szégyenkezned kellene!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kész vagy megtenni a szükséges lépéseket afelé, hogy végre felhőtlenül, különösebben komoly felelősség nélkül élhesd az életed. Kissé belefáradtál ugyanis abba, hogy mindig agyon nyomnak az olyan típusú feladatok, ahol minden felelősség téged terhel, mindig el kell számolod minden egyes munkafázissal és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Most azonban eljött az idő, hogy ezeket a bizonyos terheket lepakolva magadról, könnyíts a helyzeteden, ami nem kis megkönyebbülést jelent számodra.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai napra nem tervezted különösebben megváltani a Világot, mégis maradtak olyan, el nem végzett feladatok, amelyeknek mindenképp pontot kell tenned a végére. Ez eleinte kissé bosszant, aztán rá fogsz jönni, hogy ha a zsörtölődés helyett sarkadra állsz és elkezdesz dolgozni, a megfelelő odafigyeléssel sokkal gyorsabban le tudsz majd minden zárni, mint azt elsőre képzelted volna. Egy utolsó nagy lendület szükséges csak és ha sikerül befejezni minden kötelezettségedet, sokkal nyugodtabb lelkiismerettel adhatod majd át magad nap végén a pihenésnek! Első azonban a kötelesség, erre koncentrálj most!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy dolgokat terveztél el, melyeket mindenképp szeretnél véghezvinni. Ehhez azonban szükséged lesz támogató „jobbokra”, akik mögötted állva biztosítanak arról, mindvégig ott lesznek és ha úgy adódik, készen állnak segíteni. Megnyugtat a tudat, hogy vannak olyan emberek, akikre minden körülmények között számíthatsz, igyekezz azonban nem átesni a ló túloldalára, és nem kihasználni őket! Indulj az álmaid után!

BAK (december 22-január 20)

Nem érzed magad túl komfortosan egy bizonyos helyzetben, emiatt kifejezetten frusztrált a hangulatod, nem is érted, miféle keresnivalód van ott, ahol most vagy, ám sajnálatos módon egyelőre a leghalványabb fogalmad sincs arról, hogyan kerülhetnél ki ebből a szituációból. Mivel egyetlen dolgot pontosan tudsz: hogy mihamarabb le szeretnéd zárni ezt az utat, a legrövidebb akadálypályán végigmenve, így állítsd fel a megfelelő taktikát ahhoz, hogy ne legyen semmiféle megugorhatatlan akadály, amely váratlanul érhetne. Igyekezz visszanyerni a szabadságod és élvezni az Életet, ne akarj olyan helyzetekben értelmet keresni, ahol már az első pillanatban is világosan látszik, hogy semmi keresnivalód.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, a jelenlegi közösségben nem találod a helyed, nem tudsz beilleszkedni, folyamatosan atrocitásba keveredsz a kollégáiddal azért, mert nem tudsz és nem is akarsz azonosulni az ő nézeteikkel. Apró, kicsinyes játékaikra ráunva egyre többször fordul meg a fejedben, hogy csapot-papot otthagyva becsapod magad mögött az ajtót. Ehelyett talán érdemes hideg fejjel gondolkodni és nem hirtelen felindulásból hátat fordítani, várj az adandó alkalomra és a kínálkozó lehetőségre.

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki minden megmozdulásával idegesít, akinek minden gesztusa és egyáltalán a stílusa olyan kellemetlen számodra, hogy hatalmas erőfeszítésekkel igyekszel minél távolabb tartani magadtól. Legyél elfogadóbb az emberekkel, mert ez a fajta intolerancia rossz képet festhet rólad mások szemében, Te pedig egyáltalán nem vagy ilyen. Keresd meg az illető pozitív tulajdonságait, próbáld jobban megismerni és csak akkor zárd ki a bizalom köréből, ha végképp azt látod, hogy bármit teszel, nem tudod elfogadni őt. Ügyelj arra, hogy semmiképp ne bántsd meg, hogy csak azért ne gázolj a lelkébe, mert a Világban egyetlen embernek nem szimpatikus!