Nagyvárosban élsz, sokat dolgozol, stressznek vagy kitéve? Ha bármelyik igaz rád, így tarts kényeztető bőrpihentetést az ünnepek alatt

Borítókép: Nagyvárosban élsz, sokat dolgozol, stressznek vagy kitéve? Ha bármelyik igaz rád, így tarts kényeztető bőrpihentetést az ünnepek alatt Forrás: Getty Images
Hagyd a bőrödet is ünnepelni! Ilyen trükkökkel pihentetheted a rohanós hétköznapok után.

Minél stresszesebb, pörgősebb életet él az ember, annál hamarabb elfárad az év végére, és már alig várja, hogy szusszanhasson egyet az ünnepek alatt. De vajon tényleg képesek vagyunk lelassítani? Ha pedig sikerül nyugodtan eltölteni ezt az időszakot, vajon kellő figyelmet fordítunk a lelki feltöltődés mellett a testünkre is? Merthogy a stresszes életmód, a nagyvárosi lét – gondoljunk csak a nem túl tiszta, sokszor szmogos levegőre –, bizony alapos megpróbáltatások elé állítja a bőrünket.

Márpedig ha nem pihentetjük kellően a bőrünket, akkor idővel nemcsak fáradt, fakó és gyakran pattanásos lehet az arcunk, hanem megjelenhetnek rajta az első nem kívánatos ráncok is. Épp ezért, ha úgy döntesz, hogy az ünnepek alatt megajándékoznád a testedet –, de legfőképpen az arcbőrödet –, egy kis regeneráló kezeléssel, próbáld ki a következő tippjeinket!

Az arcbőröd üdén tartásához ajánljuk a Vichy Termálvizet, amely segít megerősíteni a bőrt és fenntartani a bőr megfelelő pH-értékét.