Nagy szeretettel várja a nézőket a Vidám Színpad!

Borítókép: Nagy szeretettel várja a nézőket a Vidám Színpad!
Az 5 éve Óbudán újjászületett és immár 67. évadját tartó legendás Vidám Színpad Böröndi Tamás igazgató és Straub Dezső művészeti vezető irányításával a humor és a színvonalas vígjátékjátszás fellegvára hazánkban.

A legismertebb külföldi és magyar vígjátékszerzők - Ray Cooney, Marc Camoletti, Georges Feydeau, Philip King, Vaszary Gábor vagy a sikeres zenés vígjátékszerző trió Eisemann Mihály-Békeffi István-Halász Imre - darabjait tűzzük műsorra, de emellett, a kortárs szerzők Robin Hawdon, Michael Parker és az első darabos szerző Ivády Gábor műveit is. (Ivády Gábor: A becsapott villám című zseniális vígjátékát 2019. márciusában mutatja be színházunk.) A „könnyű műfaj“ nagyköveteiként társulatunk tagjai minden este azzal a céllal öltik magukra jelmezeiket, hogy egy igényes, tartalmas, teljes mértékben kikapcsoló és a nevetőizmokat igénybevevő estét szerezzenek nézőinknek.

2017-től már a gyermekek előtt is megnyílt a Vidám Színpad kapuja, hiszen az Óbudai Gyerekszínház - Buda egyetlen gyermekszínháza - színes repertoárral várja a kisebbeket is (A kis herceg, A három kismalac, A kiskakas gyémánt félkrajcárja, Maugli, Karácsonyi történet, Csengő-bongó királyság), hogy színházunkban élhessék át első, majd további színházi élményeiket, ahol a vidámság és történetmesélés mellett a legfontosabb szempont, a színvonalas szórakoztatás.

A Vidám Színpad Óbudán, a Bécsi úton, az EuroCenter I. emeleti moziszintjén található. Nem csak ingyenes és elegendő parkolóhellyel, hanem az ország legkényelmesebb légkondícionált nézőterével várjuk nézőinket, ahol minden székről tökéletes rálátás nyílik a színpadra és ahol még egy kosárlabdasztár lába is kényelmesen elfér!

Nem járt még nálunk? Itt az ideje, hogy jöjjön ki Óbudára, egy jó komédiára, hogy egy vidámsággal teli, felhőtlen estét tölthessen velünk! Mert mi minden este tele vagyunk vidámsággal!