Mutatjuk, mit NE egyél semmiképp, miközben borozol

Mutatjuk, mit NE egyél semmiképp, miközben borozol
Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A cikk támogatója a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
N

Néhány étel - például a sajtok, a magvak, a szőlő és a körte - kifejezetten ajánlott bor mellé. De vannak olyan finomságok is, melyek a legkevésbé sem passzolnak hozzá. Eláruljuk, hogy melyek ezek.

Következzenek a borok legrosszabb ételpárjai!

Rágógumi

Borozás előtt feltétlenül kerüld a rágózást. Mindegy, hogy mentol, szőlő vagy eper ízű, semmiképp ne vedd be egy órával azelőtt, hogy bort készülsz kóstolni. Ahogy rögtön a bor elkortyolgatása után se nyúlj rágóért, mert nagyon eltorzítja az ízeket.

Ecetes ételek

Ha borozol, felejtsd el az ecetes chipset, salátát és bármilyen ételt, amelyben ez a savanyú összetevő megtalálható, ugyanis azzal együtt rémesnek érezheted a bort - legyen az bármennyire finom is.

KÍVÁNCSI VAGY A TILTÓLISTA TÖBBI ELEMÉRE IS? AKKOR KATTINT IDE!

Tovább olvasok
A természet és az emberi test hasonlóságai egy fotográfus szemével

Alicja Brodowicz, lengyel fotográfus az elmúlt hónapokban "Visual Exercises" (Vizuális gyakorlatok) elnevezésű projektjén dolgozott, ami az emberi test és a természeti elemek között von párhuzamot, kiemelve ezzel a testünk szépségét és az egyedülálló kapcsolatunkat a környezettel.

Kövess minket

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem