Mutatjuk, mit NE egyél semmiképp, miközben borozol

Mutatjuk, mit NE egyél semmiképp, miközben borozol
Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A cikk támogatója a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
N

Néhány étel - például a sajtok, a magvak, a szőlő és a körte - kifejezetten ajánlott bor mellé. De vannak olyan finomságok is, melyek a legkevésbé sem passzolnak hozzá. Eláruljuk, hogy melyek ezek.

Következzenek a borok legrosszabb ételpárjai!

Rágógumi

Borozás előtt feltétlenül kerüld a rágózást. Mindegy, hogy mentol, szőlő vagy eper ízű, semmiképp ne vedd be egy órával azelőtt, hogy bort készülsz kóstolni. Ahogy rögtön a bor elkortyolgatása után se nyúlj rágóért, mert nagyon eltorzítja az ízeket.

Ecetes ételek

Ha borozol, felejtsd el az ecetes chipset, salátát és bármilyen ételt, amelyben ez a savanyú összetevő megtalálható, ugyanis azzal együtt rémesnek érezheted a bort - legyen az bármennyire finom is.

KÍVÁNCSI VAGY A TILTÓLISTA TÖBBI ELEMÉRE IS? AKKOR KATTINT IDE!

Tovább olvasok
Hogyan váltam extrovertáltból introvertálttá?

Egyetemista koromban még egy szépségversenyre is képes voltam benevezni, és tele voltam barátokkal. Ma meg egyre határozottabban kerülöm a tömeget, a szereplést, a feltűnést, és egyre inkább értékelem, ha magamban lehetek. Hogyan is történt ez? És miért?

Kövess minket

A negyed éves Éva előfizetésed mellé most fél évig az APA magazin 3 lapszámát is megkapod

Csak 2970 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem