MOSCHINO GOLD FRESH COUTURE, a legújabb meghökkentő Moschino alkotás

Borítókép: MOSCHINO GOLD FRESH COUTURE, a legújabb meghökkentő Moschino alkotás
Ez tényleg arany! A Moschino Fresh illatcsalád harmadik és egyben legizgalmasabb illata a Gold Fresh Couture, tündöklő elegancia és mámorító érzékiség összjátéka.

Az ikonikus tisztítószeres flakon ezúttal csupa aranyba öltözött, a fent és lent legmegütközőbb ellentétét szemlélteti. Illik a sorba, mégis váratlan fordulat a luxus, arany dizájn: a hétköznapi ablaktisztítós flakon egy ironikus csavarral egy luxus haute couture illat fényűző üvegévé vált.

A CSOMAGOLÁS

Ezúttal is zseniális, figyelemfelkeltő és meglepő csomagolással rukkolt elő a Moschino, mely a világ legmenőbb parfümériáiban hódít. A Moschino Gold Fresh nélkülözhetetlen luxus, mely mindenki számára elérhető, egy arany köntösbe öltözött nem mindennapi illat. A doboz letisztult, fényes arany, elegáns megjelenést kapott, melyből meglepetésként tárul elénk a csupa arany tisztítószeres flakon.

AZ ILLAT

Ez az illat egy valóságos óda a nőiességről. Mámorító és körülölelő, fenséges kényeztetés. Játékos és ironikus illatjegyek vibrálnak a fejjegyben: mandarin és körte-rebarbara granita jár táncot a nagyszerű, lédús fehér őszibarackkal. A virágos szívjegyben igéző jázmin illat alkot elragadó csipkehálót a sárga tavaszi virágok körül, az arany orchidea pedig az illat sugárzó nőiességét képviseli. Az elegáns és érzéki alapjegyben szantálfa, pézsma és vanília alkot rejtélyes és különösen finom elegyet.

AZ ÚJ ILLATOT KERESD 30 ÉS 50ML KISZERELÉSBEN A MÜLLER PARFÜMÉRIÁKBAN!