Mindennapos mindfulness pillanatok, amik segítenek lelassulni az ünnepekre

Borítókép: Mindennapos mindfulness pillanatok, amik segítenek lelassulni az ünnepekre Forrás: kaboompics.com
Néha a legegyszerűbb momentumok képesek leginkább lelassítani és jobban figyelni magadra!

Ha megszámolnánk, hányunknak okoz gondot évről-évre, hogy lelassuljon az ünnepek előtt, ne stresszeljen túl mindent és hogy igazán meg tudja élni a karácsonyi pillanatokat a szeretteivel, talán magunk is meglepődnénk, hogy milyen magas szám jönne ki a végére. Bizony, sajnos egyre inkább a "most azonnalokra", a "muszájokra", az "sos-ekre" meg a "még dolgozomokra" koncentrálunk. Csoda hát, hogy újra és újra úgy kopogtat be a karácsony az ablakunkon, hogy még azt sem tudjuk, hol áll a fejünk?

Idén azonban máshogy lesz! Nem, ez kivételesen nem csak egy eldurrogtatott klisé a sok közül: most tényleg meg kell próbálnunk már idejében jelen lenni!

Én azt vallom, hogy minden csak döntés és cselekvés kérdése. Kizárólag az akaraterőnk határozza meg, hogy mennyi időt vagyunk hajlandók magunkra, meg a számunkra fontos személyekre és dolgokra szánni.

Nos, ha te is szeretnél egy kicsivel jobban befelé figyelni, lélekben megpihenni és felkészülni, kényelmesen ráhangolódni az ünnepekre, akkor találj ki magadnak ezekhez hasonló mindfulness-perceket, amelyek bármikor feltöltenek! Most az én ajánlásaim következnek!

A cikk szerzője életmód és karrier coach. Ide kattintva felveheted vele a kapcsolatot.