Mit szólnál, ha valaki minden nap lefotózna munkába menet, aztán szembesítene a szokásaiddal?

Mit szólnál, ha valaki minden nap lefotózna munkába menet, aztán szembesítene a szokásaiddal?
Forrás: lostateminor.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Egy New York-i fotósnak igen különös hobbija van, ami azt illeti...

Ha valaha is figyelted már az emberek arcát munkába menet, akkor biztosan elméláztál rajta, vajon mi járhat épp a fejükben, hová tarthatnak, miből állhat egy napjuk. Vagy ha minden nap ugyanabban az időben indulsz útnak – és nagy eséllyel ugyanazokkal az arcokkal találkozol össze –, akkor esetleg már a viselkedésüket is megfigyelhetted, elmosolyodhattál egyik-másikon, vagy éppen forgathattad a szemedet, ha valaki nem volt számodra szimpatikus.

Peter Funch fotogáfusnak az az egyik kedvenc témája, hogy emberek viselkedését figyeli a kamera lencséjén keresztül, és persze meg is örökít mindent. Reggelente letelepszik a 42. utca és a Vanderbilt Avenue sarkán New Yorkban és ott vesztegel 8:30 és 9:30 között, hogy újra és újra ráleljen az ismerős arcokra. Amikor pedig visszanézi a fotókat, nem mást tapasztal, mint hogy az emberek pontosan ugyanazokat a mozdulatokat, szokásokat, arckifejezéseket mutatják minden áldott reggel, teljenek el bár napok, hetek, hónapok vagy akár évek is. Ebből készített egy elgondolkodtató fotósorozatot, amelyből most néhány képet mi is közlünk, mert úgy érezzük, hogy rögtön a hétfő reggeli munkába menet rányomhatja a bélyegét a napunkra, mi több, a teljes hetünkre.

Ha a héten munkába indulsz, jusson eszedbe a fotós, és a rohanás, idegeskedés helyett gondolkozz el azon, milyen hetet is szeretnél magadnak. Biztosak vagyunk benne, hogy olyat képzelsz majd el, ami mosolyt csal az arcodra, és máris sokkal kiegyensúlyozottabban jársz-kelsz majd az utcákon. Talán még egy fotót is megérhet, ki tudja?

Legyen nagyon szép napotok!

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
Mit szólnál, ha valaki minden nap lefotózna munkába menet?

lostateminor.com

Tovább olvasok
Videó: Kovács Ági válaszol az Instagramon feltett kérdéseitekre

Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó már tíz éve abbahagyta az élsportot, de a mai napig gyerekek úszásoktatásával foglalkozik. Ha valaki tudja, mitől lehet felismerni a tehetséget, akkor ő az, de ettől még óvatosan fogalmaz. Azért azt is elárulja, hogy fel szokták-e ismerni az utcán.

A királyi család szembeszáll a Meghant érő rasszista támadásokkal

A brit royal familynek elege lett a Meghant érő támadásokból, és meghúzták a határvonalakat.

Kövess minket

Most kevesebb, mint két Éva magazin áráért hármat kapsz, köztük elsőként a Joy-kuponosat!

Csak 1185 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem