Mit szólnál, ha valaki minden nap lefotózna munkába menet, aztán szembesítene a szokásaiddal?

Mit szólnál, ha valaki minden nap lefotózna munkába menet, aztán szembesítene a szokásaiddal?
Forrás: lostateminor.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Egy New York-i fotósnak igen különös hobbija van, ami azt illeti...

Ha valaha is figyelted már az emberek arcát munkába menet, akkor biztosan elméláztál rajta, vajon mi járhat épp a fejükben, hová tarthatnak, miből állhat egy napjuk. Vagy ha minden nap ugyanabban az időben indulsz útnak – és nagy eséllyel ugyanazokkal az arcokkal találkozol össze –, akkor esetleg már a viselkedésüket is megfigyelhetted, elmosolyodhattál egyik-másikon, vagy éppen forgathattad a szemedet, ha valaki nem volt számodra szimpatikus.

Peter Funch fotogáfusnak az az egyik kedvenc témája, hogy emberek viselkedését figyeli a kamera lencséjén keresztül, és persze meg is örökít mindent. Reggelente letelepszik a 42. utca és a Vanderbilt avenue sarkán New Yorkban és ott van 8:30 és 9:30 között, hogy újra és újra ráleljen az ismerős arcokra. Amikor pedig visszanézi a fotókat, nem mást tapasztal, mint hogy az emberek pontosan ugyanazokat a mozdulatokat, szokásokat, arckifejezéseket mutatják minden áldott reggel, teljenek el bár napok, hetek, hónapok vagy akár évek is. Ebből készített egy elgondolkodtató fotósorozatot, amelyből most néhány képet mi is közlünk, mert úgy érezzük, hogy rögtön a hétfő reggeli munkába menetelünk rányomhatja a bélyegét a napunkra, mi több, a teljes hetünkre.

Ha a héten munkába indulsz, jusson eszedbe a fotós, és a rohanás, idegeskedés helyett gondolkozz el azon, milyen hetet is szeretnél magadnak. Biztosak vagyunk benne, hogy olyat képzelsz majd el, ami mosolyt csal az arcodra, és máris sokkal kiegyensúlyozottabban jársz-kelsz majd az utcákon. Talán még egy fotót is megérhet, ki tudja?

Legyen nagyon szép napotok!

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
Mit szólnál, ha valaki minden nap lefotózna munkába menet?

lostateminor.com

Nagyvárosban élsz, sokat dolgozol, stressznek vagy kitéve? Ha bármelyik igaz rád, így tarts kényeztető bőrpihentetést az ünnepek alatt

Hagyd a bőrödet is ünnepelni! Ilyen trükkökkel pihentetheted a rohanós hétköznapok után.

Az Oscar-jelölés előszobájában a Testről és lélekről – érdekesen alakul a mezőny

Enyedi Ildikó az egyetlen női rendező a kilenc döntős között.

Csak szeretetből érdemes – Interjú Korpás Krisztinával

19, 16, 9 – három fiú. Nem szerepelnek pletykalapokban, és az apjuk, Tilla sztársága miatt sose lennének hajlandóak kamera elé állni, de az anyjuk kedvéért most igent mondtak. Interjú az Éva január–februári lapszámából.

Barna foltok jelentek meg az arcodon? Tudd meg, mi állhat a hátterében, és mit tehetsz ellene – 5 tipp

Előfordult már, hogy barna foltokat, ráncokat vagy más bőrhibákat vettél észre az arcbőrödön? Ha ilyesmit tapasztalsz, akkor azonnal cselekedned kell – el is mondjuk, hogy miért és mit tegyél.

Zöld út az egészséghez: a zöld turmixok 6 előnye + 3 szuper recept

Ha a gyors méregtelenítés és a jobb közérzet a cél, válassz egy jó zöld turmixot!

3 húsétel mennyei salátával az ünnepi asztalra

Nem kell lemondanod a finom húsételekről az ünnepek alatt sem! Készíts hozzájuk ízletes salátákat, így tedd könyedebbé a fogásokat!

15 helyzet, amit csak az ért, aki karácsonykor is dolgozik

Már meg sem próbálod elképzelni, hogyan lehetne egy pihenőnapod is a szeretet ünnepén.

Napi horoszkóp december 15.: az Ikrek vállalják a véleményüket, az Oroszlánok nagy nyomás alól szabadulnak fel

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Megjelent az ÉVA január–februári száma, nézz bele!

Mint mindenki, az elmúlt hetekben mi is sokat beszélgettünk a zaklatási ügyekről, és ezzel kapcsolatban a nők és a férfiak felelősségéről. Vajon mikor válik természetessé, hogy intim kapcsolat csak kölcsönös beleegyezésen alapulhat, hogy a másik teste nem kisajátítható, hogy a hatalmi pozíció nem mindenre jogosít fel? Vajon a mi gyerekeink már más világban élnek majd? A te fiad hogyan viselkedik majd a nőkkel?

Top 5 gluténmentes sütirecept

Ebben a gyűjteményben ínycsiklandó gluténmentes sütirecepteket találsz.

„Hogy megértsék, mit jelent: szívd fel, begyem, a sok vizet” – Horváth Dorka, a BOOKR Kids alapítója

Horváth Dorka író és közgazdász 2015-ben alapított egy startupot, amelynek azóta többezres olvasótábora van itthon és külföldön is. A BOOKR Kids egy mesetár-alkalmazás, amelyet mobilon és tableten lehet használni; a benne szereplő mesék olvashatók, hallgathatók, színes-szagos animációval rendelkeznek és minden egyes történethez fejlesztőjáték is tartozik. Dorka mindezzel együtt nem számít arra, hogy örökre búcsút kellene mondanunk a papírra nyomtatott könyveknek. Interjú.

DIY ajándékok a gyerkőctől apának – 9 egyedi ötlet

De mit kapjon apa karácsonyra? Nos, akár ezek közül bármelyiket!

Hogy miért tűrik el ennyien és ilyen sokáig a szexuális zaklatást? Salma Hayek borzalmas Harvey Weinstein-történetéből kiderül...

A producer folyamatosan zaklatta a színésznőt, aki rendre nemet mondott neki, mire Weinstein beteges feltételekhez kötötte, hogy befejezhessék a Frida című film forgatását. Ez a komplex történet nem sok kétséget hagyhat afelől, hogy a szexuális zaklatás munkahelyen nem csupán férfi és nő közötti játszma, hanem a hatalomgyakorlás eszköze, amelyet követően még az áldozatra nehezedik a mérlegelés terhe, hogy megéri-e továbbra is áldozatnak maradnia.

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is, nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A férjed valami hasznossal lepne meg karácsonykor? Így segíts neki a kívánságlistáddal!

Könnyítsd meg a dolgát, hogy biztos a jó meglepit vegye meg!

Így állítsd meg egyszer és mindenkorra a túlevést: 9 tipp

A legtöbb diétának és egészséges életmódprogramnak egyetlen közös hibája van a fogyasztáskutató pszichológus szerint, aki azt is elárulja, hogyan lehet azt kiküszöbölni. Kilencféleképpen.

Kövess minket

Legyen stílusos új éved! Féléves Éva-előfizetéshez most féléves InStyle-előfizetést kapsz ajándékba!

Csak 2995 Ft