Megújult külső, még több zöld-fehér belső

Borítókép: Megújult külső, még több zöld-fehér belső
Új köntösben a Zöld és Fehér magazin! Színesebb tartalom, izgalmas rovatok és rengeteg érdekesség. Egyetlen dolog változatlan: középpontban továbbra is a Ferencváros.

Hogyan választott nevet kisfiának Kulcsár Edina és párja, Csuti? Miért nélkülözhetetlen elem egy sportoló pályafutásában a bukás? És mi a helyzet a táplálékiegészítőkkel: szeressük vagy kerüljük őket? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre mostantól bátran keresd a választ a Zöld és Fehér lapjain. A Ferencvárosi Torna Club saját készítésű magazinja ugyanis kívül-belül átalakult. Modern forma, dinamikus képi világ és még több információ a profi sport közvetlen közeléből – ezzel várja az olvasókat.

A közkedvelt rovatok mellett újak is helyet kapnak az újságban, így a leghűségesebb FTC drukkerek éppúgy megtalálják benne a maguk tartalmát, mint azok, akiket a Fradi család kulisszatitkai vagy az aktív életmód nagy kérdései érdekelnek. Ennek jegyében bővült a lap például sport és egészség, psziché és utazás rovattal, de a hónap legütősebb fotója is izgalmas új elem benne, mely szavak nélkül mesél a zöld-fehér lét legszebb oldaláról.

A legfrissebb szám az újságárusoknál és a Groupama Arénánál található Fradi Shopban is megvásárolható november 2-ától.