Megújul a Qatar Airways Privilege Club márkája

Borítókép: Megújul a Qatar Airways Privilege Club márkája
A légitársaság örömmel jelentette be a tavaszi ITB berlini turisztikai kiállításon, hogy Privilege Club törzsutas programjának brandjét megújítja a következő szlogen jegyében: “Ne csak mérföldeket, emlékeket is gyűjtsön!”

Ennek fényében a légitársaság számos kiemelt ajánlatot és több programfejlesztést indít törzsutasainak, beleértve egy új “member log in” felületet, és egyéb funkciókat, amelyekkel kommunikációt szeretné még könnyebbé, egyszerűbbé tenni.

A programismertetők is frissültek, hogy tükrözzék a Privilege Club program változásait. A Platinum tagok számára az újdonságok között vannak pl. az új dizájnnal ellátott tagsági kártyák és poggyászcímkék.

További fejlesztések lehetővé teszik a Qatar Airways Privilege Club tagjainak, hogy minden, utazással kapcsolatos teendőjüket teljes körűen online végezhessék el, beleértve a Qmiles használatával járó vásárlásokat, a családtagok tagsági fiókhoz való csatlakoztatását, a személyes profilok frissítését, és az upgrade-del kapcsolatos frissítéseket is.

A Qatar Airways Privilege Club program megkapta a “Legjobb törzsutasprogram” címet a közel-keleti régióban, és 2017-ben megkapta a “Kiemelkedő juttatások” díját is a 6 éves Flyer Talk Awards-on.

A Qatar Airways továbbra is innovatív termékajánlatával és szolgáltatásaival áll minden utas rendelkezésére. Az április elején a díjnyertes légitársaság a gyerekek számára létrehozott hűségprogramot mutatta be. Ez az Oryx Kids Club és az Oryx Kids Hűségprogram, melynek célja, hogy még élvezetesebbé tegye a gyermekek számára a repülést.

Az Oryx Kids Hűségprogramra a 2 és 11 év közötti gyermekek regisztrálhatnak szülői engedéllyel, segítséggel, és gyűjthetik a Qmiles pontokat, amely vonzó díjakkal és exkluzív előnyökkel jár, például upgradelhetik magukat magasabb osztályra.

A hűségprogram részeként most új, modern étkeződobozt és puha plüssjátékokat kínálnak a fedélzeten a gyerekeknek.

Részletek a qatarairways.com oldalon.