Megjelent a májusi Éva! És címlapon ismét az olvasó!

Megjelent,május,Címlapon az olvasó,Tomsits Tímea,megújult,részletek az Évából
Megújult az Éva. Frissebb külső, még több olvasnivaló – ezt nyújtjuk nektek, és reméljük, olyan jó érzéssel merültök majd el a magazinban, mint amilyen örömmel mi készítettük. Ja és ezúttal is jár a májusi lapszámunkhoz JOY-Napok kuponfüzet!

Mint a régi szép időkben, megint olvasó szerepel a címlapon: olyan nőket szeretnénk nektek bemutatni, „filtermentes" valóságukban, akik nem csupán szépek, de a történetüket is érdemes megismerni.

Címlapon az olvasó

Erdőszéli ház, nagy szerelem, csodaszép gyerek, kutyák, macskák, lovak. Idilli kép, ám mindez nem egy csapásra adatott meg Révai Sárának. Akadtak hullámvölgyek, nehéz korszakok az életében, mígnem találkozott egy férfival, aki „átfordította a feketéből a fehérbe”. Ismerjétek meg a riportfotós Sára és Kollár-Klemencz László (igen, ő a Kistehén zenekar énekese) rendhagyó történetét!

Révai Sára,május,Éva,megjelent,megújult,olvasó a címlapon

Sárával egy rövid videót is forgattunk. Hamarosan megnézheted!

Egy póló útja a föld körül

Te is szeretsz turkálókban kincsekre vadászni? Izgalommal tölt el a lehetőség, hogy márkás darabra bukkansz a ruhakupacban? Esetleg környezetvédelmi szempontok miatt választod a használtruha-boltot? Utánajártunk, mekkora utat tesz meg egy divatos póló, míg egy angliai konténerből a szekrényedbe kerül.

megjelent,május,Éva,turi,turkáló,megújult

#kézipoggyász

Belföldi kikapcsolódás, kicsit másképp: a glampingek, jurták, lakóautók különleges természetközeli kalandokat kínálnak, ha a szokásos szálloda helyett valami újdonságra vágysz, 8 tuti extra szállást mutatunk meg.

Még több hasznos infót keress ezzel a hashtaggel: #kézipoggyász

mgjelent,majus,Éva,glamping,#kézipoggyász

#komposzt

Kezdj komposztálni, ha szíveden viseled a környezet védelmét! Ne aggódj, nem lesz büdös tőle a lakásban, és a bogarak sem fognak elszaporodni. Elmondjuk, hogyan fogj hozzá kicsiben, ha lakásban élsz, és kicsit nagyobb léptékben, ha kerted is van. Online további cikkeket is találsz a komposztálásról.

joy-napok,shopping
A májusi Éva magazinhoz JOY-napok kuponfüzet is jár! Május 9–12-én több mint 300 márka és 2000 üzlet közt válogathatsz, 10–70%-os kuponokkal. www.joynapok.hu

Szembesítés

Az elektronikus eszközök használatával töltött idő – ami néhány év alatt a sokszorosára növekedett – erősen árthat szemed egészségének. Eközben ugyancsak a technológia segít megőrizni vagy visszaszerezni éleslátásod. Hogy is van ez?

megjelent,május,Éva,megújult,címlapon az olvasó,szembajok

VasJankó

Még hogy a férfiak nem szoktak lelkizni? Talán inkább az a probléma, hogy gyakran nincs kivel, nincs hol. Létezik egy közösség, ahol a férfiak is kiönthetik a szívüket – mentálhigiénés szakemberrel beszélgettünk a Vasjankó-találkozókról.

megjelent,Éva,május,címlapon az olvasó,vasjankó

Keresd a májusi Éva magazint április 12-től az újságárusoknál!

megjelent,májusi Éva,címlapon az olvasó