Megjelent az ÉVA január–februári száma, nézz bele!

Borítókép: Megjelent az ÉVA január–februári száma, nézz bele!
Mint mindenki, az elmúlt hetekben mi is sokat beszélgettünk a zaklatási ügyekről, és ezzel kapcsolatban a nők és a férfiak felelősségéről. Vajon mikor válik természetessé, hogy intim kapcsolat csak kölcsönös beleegyezésen alapulhat, hogy a másik teste nem kisajátítható, hogy a hatalmi pozíció nem mindenre jogosít fel? Vajon a mi gyerekeink már más világban élnek majd? A te fiad hogyan viselkedik majd a nőkkel?

Korpás Krisztával, Tilla feleségével is boncolgattuk ezeket a kérdéseket – ha valaki, ő képben van a mai tinikkel kapcsolatban, hiszen három kamaszfiú édesanyja.

Nehéz téma, de beszélni kell róla: mit tehetsz szülőként azért, hogy megvédd a gyerekedet a zaklatástól?

Jól érzed magad a jelenlegi munkahelyeden? Nem? Váltani készülsz? Prakitkus összeállításunk segítséget nyújthat ahhoz, hogy hogyan csináld.

Gondoltad volna, hogy valaha divatba jön a jó öreg mackónadrág? Na jó, hívjuk inkább melegítőnadrágnak. Soha kényelmesebb trendet, bátran viseld az utcán is, ne csak az edzőteremben!

Bírod a hideget? Vagy inkább melegre vágysz a zimankóban? Akármelyik típusba tartozol is, Utazás rovatunkban jónéhány fagyos és/de szívmelengető desztinációt ajánlunk.

Ha át vagy fagyva, nincs is jobb, mint egy tányér jó meleg leves. Tanulj meg néhány receptet, és az egész családot elbűvölöd.

Addig is, amíg kipihened az év fáradalmait, készülj 2018-ra is: boldog új évet, kedves Olvasó!